saol denizcim ya hazel gibi ben de yapıorum ona diom ama ben de yapıorum bazen maalesef. dediklerin çok doğru. bilsek b,ile tekrar bi yerden öğüt almak kulağa küpe oluo canım saol..
seni deçok merak ediorum. gebelik sürecini. sağlıkla devam eder inşallah. sen de bizim gibi çok istedin. Allah yüzünü güldürdü. iNŞALLAH SIRA BİZE GELİCEK..
ya burdakı butun arkadaslara cok svındım hamılelıklerıne ama denız sana ve nurberraya cok cok sevındım cunku sız bayagı denemıstınız.cok ama ck sevındım sıze.12. ayda da gelse razıyım gelsın yeterkı bebegım.ama daha fazla bekletmesın saglıkla gelsın ınsallah.
sistit olmustum yaa bırde antıbıytıgımde bıttı bugun.ınsallah ıse yaramıstr o da
sorma hazel dururum dururum en kritik zaman da tenmizlik yapcam tutar kendime. Allahtan da ii denk gelir. bugün markete gitemek zor geldi.sadece özel bölgem var . gecikmeden alıim dedim. diğer yerler lazerli epi. den dolayı çok rahatım..
denızcım sıyah cekırdeklı uzum yedırıyorum .sımdı yaz ya kuru degıl ama uzum.onunda faydası olur degılmı.bırde dun gercek bal polen ve arısutu aldık.aktardan degıl kendı kovanları olan bır adamdan.gozumuzun onunde karıstırdı bala polen ve arısutunu.aısutunude gordum.koyu kıvamlı krem rengı bısı.1 damladan fazla yıyemıyormussun agır gelırmıs.sıfa olur ınsallah.bırde kestane balı aldık onunda tadı ılac gıbı.zaten bır cay kasıgından fazla onuda yıyemıyorsun.ılac nıyetıne.ınsallah yararı olur onlarında
biz de geçen ay arıcıdan vbizzat alımıştı eşim karıştırıp vermişti hepsini sabah akşam aç karnına bi tatlı kaşığı yaedim. çok yemek de ii deil arı sütü varsa . ağır çünkü. sonra ara vermek gerek sanırım. bu ay yemicem. bitti zate. hazel duydun mu bilmiom da tahta kaşıkla ye. normal yemek kaşığlı yeme. koca tahta kaşık ucuna alıpğ yemiştik eşimle. ya da dondurma çubukları da ii oluo. yıka yıka kullan . sonra atarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?