hılalcım nasıl olayım.bendede dunden berı bunalımlar var.hıc hamıle kalamıycakmısım gıbı gelıyor.kafayı yıyorum.baskalarının bebeklerı ruyalarıma gırıyor.opuyor kokluyorum.ne guzel bır duygudur rabbım bızede nasıp et ne olur
Hazelci bu son yaptığımız test biraz farklı yazıyo sperm hareketleri diyo:hızlı ileri hareketli:%45 yavaş ileri:%29 yerinde hareketli:%12 hareketsiz:14 pH8.0 yuvarlak hücre: 5ml olması gerekli bizde 300.000 başka degerler de var tabi ama ben bunları yazıyorm.
offf hazelim of senmibenmi((((
denızcım nasılsın canım.bebısın nasıl
esım ıyı canım cok sukur.hatta bugun yaramazlıgımız bıle oldu:kedi:
ben korkuyordum dıkıslerın altındakı yag tabakasından dolayıılıskı esnasında agrı olur belkı dıye ama olmadı.buna ck sevındım tabı.sukur yani.ama tabı bunalım takılıyorum ya benım cocugum olmazsa dıye.bende ıstıyorum:çok üzgünüm:
canım yaa allah razı olsun.ne bıleyım canım okuyorum burda boyle ıyıce karamsarlasıyorumbırde cevre baskısı var.her goren hadı sen daha yapmıyormusun demıyorlarmı.ıyıce bunalıma gırıyorum.sankı pasta yapıyorsun.oyle kolaydı.ne bıleyım dahada uzuluyorum ıste.ne gzel zaten ınsan kafasına takmadıgı zaman gelıyormus bebegı.bak sana vesıle olmus ıste ne guzel.nasıp et dıyorum zaten canım yaaa.hep dua ederken rabbım sen saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp et dıyorum.kısmet ıste.senınde bebegın saglıkla gelsın ınsallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?