peki canım bu fitili ne zaman kullandın?bu arada ilişki falan yasak oluyo mu? bebiş olabilir mi yani?
midye ilk tüp bebek denemen mi. Sorun neydi camım? Teşhis falan? İkiz tekiz nasıl oldu? Bi de maliyetini yazarsan sevinirim canım. İnşallah bebeğin tutunur annesine. Her şe i i gider..
mıdye yazıyımmı senıde lısteye
çok saol cnm ben bakamıyorum şuanda hazırlanmaya çalışıyorum tekirdağa gidicez anneannemlerin yanına.herkes orda olucak annemler teyzemler dayımlar ve anneannmler.hepsi biraradayken vercez haberi suratlarını çok merak ediyorum ve çatlıcam artık.
ılk deneme canım esımden dolayı tek embrıyo kondu bakalım hayırlısı 6 bın cıvarı tuttu
hayırlı yolculuklar diliyorum canım güle güle git yegenimizede iyi bak.haklısın ben ögrendigim gün her keze tlf acıp söledim
canım valla dogru düzgün bile kullanamadım ilacı aldım 2 gün kullandım eczaneden aradılar ilacı yanlış vermişiz diye o yüzden kulanmayı bıraktım eczaneye gittim megersem ilac dogruymuş parasını eksik almışlar sonra tekrar başaldım,bitmesine 3 4 tane fitil kalmıştı regl oldum bende regl olurken bile kullandım yani dr ilişki falan olmayacak diye bişi demedi.ben gecmemiştir diye bile düşünüyordum.
kızlar ya hesapladım bugün regl olursam 14. gün ayın 7 sine den gelcek. Yarın olrsam 8 ine. yumrtlamayı kaçırmıcaz inşallah sperm testinden ötürü. ben günümde olmimii 2-3 gün sonra olim adet dioodum. bakalım bugün de gelmezse yarın öbür gün de olur.. yumurtlam da belli olmuo ne zaöman olca ama test yaparım. gidebilirsem takip yumrta.. büyük ihtimal ağustos kaçırmıcaz ya inş. tutar.
aysu i i yolculuk. Güle güle gez canım..
kızlar ya hesapladım bugün regl olursam 14. gün ayın 7 sine den gelcek. Yarın olrsam 8 ine. yumrtlamayı kaçırmıcaz inşallah sperm testinden ötürü. ben günümde olmimii 2-3 gün sonra olim adet dioodum. bakalım bugün de gelmezse yarın öbür gün de olur.. yumurtlam da belli olmuo ne zaöman olca ama test yaparım. gidebilirsem takip yumrta.. büyük ihtimal ağustos kaçırmıcaz ya inş. tutar.
yasecigim cıkmam gerekiyor inş sonra görüşüz canım.kendine iyi bak
anladım canım. İnşallah yolunda gider sağlıkla kucağına alırsınız bebeğinizi.
Cinsiyet seçimi yapılı omu. Belli mi? Tam bilgim yok ama cinsiyet de rahme koymadan anlaşılması nkolay mı? Siz naptınız canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?