Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatice siz ne zamandır düşünüosunuz?
nasıl yanı yaştan dolayı.neden tek embrıyo.ne zman daha fazla koyuyorlR Kİ
hatıcecım denızcım hamıle zaten yenı anniş o.bebısı 3 haftalık falan.
a.s alırız tabı kubıcım.hosgeldın
mıdye esınde ne gıbı sorun vardı canım.sende sorun varmıydı pekı.benım esımde de morfolojı sorunu var % 2 .varıkosel vardı amelıyat oldu 3 hafta once
hoş geldin. Bebek yeni mi düşünmeye başaldınız canım? Gebeikle ilgili tetkt vs. yaptınız mı hiç?
cevizi duymuştum ama diğerlerini bilmiyodum bende yemeğe çalışıyım bari.
cnm lütfen senden çok rica ediyorum sigarayı bırak cnm.bebeğe giden tüm besinler ve kokular bi filtreden geçermiş ve bu filtreden sigara dumanı ve alkol geçebiliyomuş cnm lütfen bırakmaya çalış.biliyorum çok zor ama bebeğin için bunu yapabilrsin cnm.
esımde sayı az,morfolojı ve hareket sorunu var canım. bende de pko var ama dr sorun etmedı hatta yum sayısı daha fazla olur dedı bakalım. tek olmasıda 35 yas altına yasa geregı tek konuyomus 35 yas ustune bıreden fazla dıye bılıyorum. bu arada benım esımde varıkosel amelıyatı olmustu hayırlısı canım evet zor bı durum ama cok sukur sayı normal gebelık ıcın yetmesede en azından var hadı hıc olmasaydı kı bunu yasayanlarda var. zaten dr oyle dıyor bıze lazım olan 1-2 tane olsun gerısı bıze lazım degıl dıyo canım hakkımızda hayırlısı olsun
bızım en son tumlabdakı sonuclara gore 1 cc de 18 mılyon.hareket ılerı % 26 yavas % 28 morf.% 2 idi.bırde DFI dıye bır test yaptrdı dr. dna fragmantasyonuymus.sınır % 15 ıken esımın % 42 cıktı.cok kotuydu yanı yapı.inş amelyat ıse yarar
sızın sayı ve morfolojı kactı amelıyat oncesı.amelıyat sonrası yukselme oldumu pekı mıdye
kubıcım ozel hastanede mı yaptrdınız sperm testını .bız ozelde yaptrdıgımızda morfolojı % 75 cıkmıstı.ama tumlabda % 2 cıktı.oyuzden bır taneyle kalmayın canım.sızın degerlerınız guzel.demekkı 1. derece varıkosel var esınde.eger yasıda kucukse olur bebegınız.varıkoselde ılerıkı yaslarda olmyormus.benım esım 29 yasında keske bızde 3 yıl korunmasaydık belkı gelırdı bebegım.