evet cnm süt çok önemliymiş kalsiyum açısından.ben bi yerde okumuştum hamile bir bayanın günde 1 lt süt içmesi gerekmiş.
nedemek canım inş bebişin senledir rabbin seni bu ay sevindirir seni
aysu deniz bize rehber olcaksınız di mi eski gebeler yeni gebeler dertleşiriz inş. yakındaaa...
Amin , hepimizle birlikte insallah , seninde kucagına versin , hiç anlamadan bir bakmıssın bebegin olmus insallah , guzel bir hamilelikle birlikte hayırlı bir evladın olur insallah , herkesin tabi ..
benım ıkı arkadasım kapı komsularıydı bırbırlerıne. hamıle kalmıslardı.bol sut ıcıyrlardı.kolıyle alıyrlarmıs.eşlerı ınek alıcaz bahceye baglıycaz ancak yeter dıyıp guluyorlardı .kaydirigubbakcemile3
ama cok faydalı ıcmek bencede bol bol ıcın .ben ck severım ama hamıle kalırsam yıne aynı ıstekle ıcermıyım bılmıyorum.ama ne olursa olsun ıcerım
aysu deniz bize rehber olcaksınız di mi eski gebeler yeni gebeler dertleşiriz inş. yakındaaa...
benım ıkı arkadasım kapı komsularıydı bırbırlerıne. hamıle kalmıslardı.bol sut ıcıyrlardı.kolıyle alıyrlarmıs.eşlerı ınek alıcaz bahceye baglıycaz ancak yeter dıyıp guluyorlardı .kaydirigubbakcemile3
ama cok faydalı ıcmek bencede bol bol ıcın .ben ck severım ama hamıle kalırsam yıne aynı ıstekle ıcermıyım bılmıyorum.ama ne olursa olsun ıcerım
denizxx canım ya bişy sorcam.benim de rahim ağzında küçük bir yaram varmış.gebeliğe engel değil yani öyle mi?
kızlar bende varım 29 temmuzda testım var bakalım hayırlısı tup bebek tedavısı gordum
kızlar bende varım 29 temmuzda testım var bakalım hayırlısı tup bebek tedavısı gordum
canım benim öyleydi dr bana bir tane fitil verdi onu kullandım bir dahada kontrole gitmedim şu anda e durumda bilmiyorum ama cok şükür rabbim istedikten sonra hiç birşey en gel deyil bence.sen içini ferah tut birde dr gözük istersen.
aysucugum biraz baktım catlaklar için badem yagı,gül yagı,kakou yagı,hakiki zaytin yagı ve vazelin cok iyi geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?