Arkadaşlar bir sorum olacak. Bizim morfoloji problemimiz var %6. Benim adetlerim düzenli ve yumurtlama problemim de yok. fakat doktorumuz yine de yumrta takibi ile gebelik tedavisi uyguluyor. Yani klomen ile. En fazla 3 ay deneniyormuş bu yöntem. Bizim 2. ayımız. Fakat benim zaten yumurtlama problemim olmadığı için bu yöntemin işin yarayacağı hakkında şüphelerim var. Aranızda bizim gibi bir problemi olup, klomen ve benzeri ilaçlarla hamile kalan var mı acaba çok merak ediyorum?
Teşekkürler,
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bizim morfoloji problemimiz var %6. Benim adetlerim düzenli ve yumurtlama problemim de yok. fakat doktorumuz yine de yumrta takibi ile gebelik tedavisi uyguluyor. Yani klomen ile. En fazla 3 ay deneniyormuş bu yöntem. Bizim 2. ayımız. Fakat benim zaten yumurtlama problemim olmadığı için bu yöntemin işin yarayacağı hakkında şüphelerim var. Aranızda bizim gibi bir problemi olup, klomen ve benzeri ilaçlarla hamile kalan var mı acaba çok merak ediyorum?
Teşekkürler,
SLM KIZLAR BEN GELDIM.yaaa esımın şişliği yıne olusunca ıyıce canım sıkıldı.zaten demıstım sıze cts arkadaslar gelcektı.geldıler ıste.pazar gunude kaldılar.şişlik hala olunca agladım dayanamadım.bırde herseyın stresı oldu galıba.kımseye soylemedım.kendım halletmeye calıstım amelıyattı denemelredı falan.arkadasta sen burda yalnız kalma dedı.zaten pzt kontrole gıtcektık.arkadaslrla cıktık.onlar zaten ıstanbulda oturuyor.bızde kalın bısı olursa ordan gelmenız daha zor olacak dedı.bızde dr.a gıttık.yag nekrozuymus.vucut yapıyormus.derı kendını yenılemeye calısırken yag bırıkıyormus derı altında.neyse dr. sırıngayla cektı o sıvıyı ama cektıgı gun yne olustu.zaten bı sure byle devam edebılır yada bırdaha bırıkmeyebılırde demıstı.ama oyle olunca arkadasta kalmaya karar verdık.pers yıne gel dedı dr eger sıserse bızde sısınce kaldık ıste.bugun geldık eve.artık annemın yanına gıdıcez .dr. bugun artık ıyılesıyor demıs.sıvıyıda cekmemıs .zaten yanlarıdan ınmeye baslamıstı bakalım ne zaman bıtıcek .ben ıltıhap dıye ck korkmustum ama degılmıs.neyse bunu da atlatıcaz.bızım amelıyat olalı 2 hafta oldu.esım rahat hareket edıyor artık ama sıslık baskı yapıyormus arada.gecseydıde kurtulsaydık.valla agustos calısmalarına yetısebılecekmıyım bılemıyorum.gercı 2 hafta var daha ama ınsallah agustosa yetısırız.nerde dandik bısı var benı bulur zaten
sagol absynth .
aysucum sende merak etmıssın.sagolun kızlar.işte boyle sey basımıza geldı.evımdeyım artık.ama yarın yıne gıdıcez .ınternetımı de gotrcem .gorusuruz burdan.
neden dunkuler sılınmıs yaa alla allaaa.candas ne yaptı test sonucu nasılmıs.dunkuler sılındıgıne gore okuyamadım.en son test yaptrmıstı
sagol absynth .
aysucum sende merak etmıssın.sagolun kızlar.işte boyle sey basımıza geldı.evımdeyım artık.ama yarın yıne gıdıcez .ınternetımı de gotrcem .gorusuruz burdan.
neden dunkuler sılınmıs yaa alla allaaa.candas ne yaptı test sonucu nasılmıs.dunkuler sılındıgıne gore okuyamadım.en son test yaptrmıstı
edacım bence dr. cok sacmalamıs.sende kan pıhtılasması oldugunu neye dayanarak soyledı.beta hcg den baska test yaptrmısmıydın .sedımentasyon testı de yaptrdıysa ona gore soylemıs olabılır tabı.evde bır test yapsana.varsa cıkar artık yaaa.belkı hastanede yanlıslık yada karısıklık oldu.sıkma canını.nıye uzuldunkı.tek dert o olsun.onun caresı var.ıgne vurulursun olur bıter ama dr. bunu neye gore soyledı onu anlamadım
edamm, bir doktorun lafıyla hemen moralin bozulmasın canım ya, neye göre söyledi bilmiyorum ama doktor var doktorcuk var. Bir fırsatın olduğunda başka bir doktora danış bence.
ben de neye göre söylediğini merak ediyorum alnımda yazıyor sanki bana öyle davrandı..ve dediğim gibi benim tahlillerim çok temiz çıkmıştı bunları söylememe bile izin vermedi düşün yanii..benim sinirlerimi bozan bunlar olduu..evet canım ilk fırsatta tekrar test yaptırıcam çünkü bugün 8. günüm adet olmadım ve belirtilerim devam ediyor..psikolojik olsa negatifi gördükten sonra biterdi diye düşünüyorum cnmm..
alla allaaaa ben eda ve candastan cok umutluydum.neyse bu ay oyun ettı bebısler sıze.dıger gelıcekler ama uzmeyın kendınızı
bana bunları ilk muaynaneye girdiğimde söyledi daha muaynede etmeden ve teste yaptırmadan...benim bildigim 3 kere üst üste düşük yapmadan yani tekrarlayan düşükler olmadan kan pıhtılaşmasından şüphelenilmiyor..şüphelenilse bile test yapıldıktan sonra kesinleştiriliyor..ama bana bunları girer girmez söylemesi çok sinirlerimi bozdu zaten iğne fobim var iyice gerildim yani..
edacım pekı sen oncedende bu dr. a mı gıtmıstın.nerden bılıyor pekı.sen sormadınmı bunu neye gore soyluyorsunuz dıye.test falan yaptrmam gerekmezmı dıye.hem edacım sen nıye 2-3 dusugu beklıyorsunkı.yaptrsaydın bır test pıhtılasma varmı yokmu onlemını alırsın bılırsen.ve bebegını kaybetmezsın yıne.rabbım hayırlıs ve saglıklı evlat versınde bızı sevındırsın artık
aysu sen nasılsın canım.kacıncı gunun.esın test yaptrdımı bırdaha
edacım bencede sen o doktorun dediklerini takma kafana öyle test yapmadan geçmişte yapılan testlere bakmadan kafadan bişiler söylenirmi hiç.sen başka bi doktora git bence cnm
ben ii cnm bugün 20. günüm.aslında bazen kasıklarımda batmalar oluyo ama psikolojikte olabilir diye düşünüyorum takmamaya çalışıyorum ama olmuyo.test için benim adetimi bekliyoruz cnm adet günüme yakın 3 gün birlikte olmıcaz eğer ben adet olursam test yaptırcak eşim bende adetimin 2 günü yaptırcam testlerimi.eğer bebiş gelirse eşimde boşa test yaptırmamış olur diye düşündüm.zaten bunalıma giriyo testi duyunca ona bahsetmiyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?