Üzülme canım ya kısmet deilmiş. Geç olsun güç olmasın. Vardır bir hayır.. Kaç gün geçmişti adetinden kan testi gebelik için yaptırdığın di mi? absynt tedavi olarak kaçıncı hangi aşamadadın ya bu ilk gebeliğin olcak di mi Allah izin verirse?
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
absynth, canım üzülme lütfen. Kısmet değilmiş. Önümüzdeki her ay bizim için yeni bir umut.
Biliyorsun stres bütün hastalıkların, bütün sorunların anası.
Rahat olacağız, stres yapmayacağız. (Evet demesi kolay biliyorum)
Ama şu aşamada bunu yapmaktan ve Allaha sığınmaktan başka yapacak birşeyimiz yok. Sende biliyorsun.
slm kızlar
absynth canım ınsallah en kısa zamanda sende hamıle kalır saglıklı bebekler dunyaya getrırsın.bunu butun kalbımle soyluyor ve dua edyorum.
kızlar bende sıstıt oldum.ıdrar yaparken yanma oluyordu.bugun saglık ocagına gıttım.ıdrar tahlılı yaptrdım lokosıt cıktı.enfeksıyon varmıs.sıstıt cıktı.500mg antıbıyotık verdı dr. basladım ıcmeye.yarın buyuk ıhtımal adet olcam cunku 25. gunum.ılac bıttıkten 1 hafta sonrada yumurtlamam olucak.ondan sonra baslıycak yıne bekleyısler calısmalar.sukurkı calısma yapabılecegız bu ay.korkmustum bu ayda olmıycak dıye.ınsallah baska problem cıkmazda calısma yapabılırızçkızlar calısma yapabılmeyı umutla beklemeyı bıle ozledım.beterın beterı var.halımıze sukretmelıyız.hanı olmuyor dıye uzuluyoruz ama calısma yapamamak,ayları bos gecırmek daha kotuymus.ınsallah rabbım hepımıze yllar meleklerımızı amin
kızlar size bişi sorcam bugün reglimin 24. günü.yarın eşimin doğum günü bu ayki reglim normalde ayın 23 ünde.sizce yarın sabah idrar testi yapsam varsa bişi çıkarmı?
kızlar size bişi sorcam bugün reglimin 24. günü.yarın eşimin doğum günü bu ayki reglim normalde ayın 23 ünde.sizce yarın sabah idrar testi yapsam varsa bişi çıkarmı?
aysucum eger suphelı gunden sonra 10 gun gecmısse cıkar.ama daha 10 gun olmamıssa cıkmayabılır.senın ovulasyon ne zamandı..ondan sonra 10 gun gectımı.ınsallah ıkı cızgıyle karsılasırsın ve esıne en guzel dogum gunu hedıyesını verırsın
aysu yarın sabah evde gebelik testi yap. Silik de olsa ikinci çizgi çıkarsa hemen kan testi yaptırısın idrar da hastanede. Ama gebelik testi tek çizgi olursa gebe deilsin anlamına gelmez. Bence özel günün adına evdeki test ne çıkarsa çıksın yarın bi kan testi yaptıırabilirsin. Gebelik varsa belli olur kanda gününe az kalmış çünkü canım..
bazılarında çıkıyo ama geç döllenmeyse çıkmayabiliyo.burda çok okudum yumurta çatladıktan 10-12 gün sonra testte silikte olsa pozitifi görenleri.sen yinede bi şansını dene hem çıkarsa eşinede en güzel hediyeyi vermiş olursun canım.
evet aysu yasenın dedıgı dogru dırek kan testı yaptr o kesın sonuc verır.ama negatıf cıkrsa uzulmem dersen yaptr.ama ınsallah yuzunu guldurur.senın batmaların devam edıyormu.kasık batmalarım var dıyordun
kızlar yorumlarınız için çok saolun.
hazelcim ben 12 gün doktora gittiğimde yumurta göremedim demişti çatlamış olabilr dedi.bugünde 24. günüm.eşime güzel bi doğum günü hediyesi vermek istediğim için test yapmak istiyorum aslında.yoksa günümün geçmesini beklerdim.ben en iisi sabah bi idrar testi yapım silik çıkarsa kan testi yaptırırım.olmazsa günümü beklerim.
kasık batmalarımda azaldı sanki ama daha ani giriyo ağrılar.bazende adet olcakmış gibi rahmim ağrıyo gibi oluyo.gerçi bugün göğüslerim şişmeye başladı ben regli olcağım zaman şişerdi göğüslerim.
yasecim bılıyorsun ben bu ay calısma yapmadım.ama evet adet belırtılerım var.ben regl olacagım zaman aniden sinirlenirim bugun sabahtan o vardı.dunden berı felaket tatlı ıstıyorum.hatta su an profıterol yapıyorum.ve de adet sancıları gırıyor hafıften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?