oraları hiç bilmediğimiz için biraz zorlanacağız sanırım...bana gezmeye görmeye değer yerleri söyleyebilirmisin canım
Günaydın kızlar nasılsınız ben izne çıkıyorum 10 gün yokum hepinizi öpüyorum inş. döndüğümde mutlu haberlerinizi alırım herşey gönlünüzce olsun benimde ümidim yok bu aydan ama bişi olursa tatildede olsam haberdar ederim:sm_cool:
günaydın kızlar.
bi şeyler olmuş yine site eskisi gibi ama dün yazılanlar silinmişbilmiyorumkismile
canım benim daha yeni gördüm mesajını.faran nasılsın cnm
kalp atşlarını gördünmü çok merk ettim seni ya şimdiözeldn yazıcaktım burda görünce hemen yaziim dedim nasılsın cnm benm halsiik hat safhada ama sonsuz şükürler olsun meleğimii olsunda artık değer
sagol edacım ıyıyım.sen ne yaptın test yaptınmı.ıns hamılesndr
nedenkı edacım
edaaaa ne oldu canım benimsorma canım yaa benim 2 gündür kafam çok karışık allak bullakk..
keşke bir idrar testi yapsaydın kendinsalı günü dr a gittim dr içeri girer girmez bilgilerimi alırken ilk gebeliğin mi dedi ben de hayır 6 ay önce bir gebeliğim daha oldu ama kalp atışları durdu dedim..dr daha muayne etmeden, test yapmadan sen de kan pıhtılaşması var hamileysen doğuma kadar her gün iğne vurulacaksın dedi..ben dr kendimi ifade etmeye çalıştıkça dr sözümü kesti..benim ilk hamileliğimde ben de bir sorun çıkmadı bebekte gelişim geriliği vardı ama dr dinlemedi bilee..böyle dedikten sonra sinirden ağladım dua ettim inş hamile değilimdir diyee..kan testimde negatif çıktı yanlız bugün 8. günüm ve hala adet olmadım ve belirtilerim hala daha devam ediyor..
keşke bir idrar testi yapsaydın kendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?