farancım korkma artık.hamılseın sen hem bu akıntın ıyıye ısaret.ben bıryerde okumustum.hamılelıkte bu akıntı bebegı koruyan bır akıntıymıs.bısı olmaz yanı.sen hamılesın artık rahat ol tadını cıkar.tabı dedıgın gıbı gec dollenmede daha az bı akıntı olabılıyor da erken dollenmede daha yogun oluyormus.dogrudur[/QUO
hayırlı olsun farancım allah tamamına erdirsin hailelkde akıntılar normal hormonel değişiklere baglı korkma rahat ol:CüvCüv:
o gün test yapınca yanlış çıkma ihtimali olur sanıyodum ben 2 gün beklemeyi düşünüyordum.canım, ben bir önceki gebeliğimi, adeti beklediğim gün test yaparak öğrenmiştim.
merhaba arkadaşlar ben de sizin uğurlu topiğinize katılıyorum belki bana şans getirir diye. benim de bu ay 6.denemem her ay heyecanla bekliyorum sonu hep üzüntü hep ağlama oluyor. Allahım inşallah bizi duyar bize sağlıklı bebekler nasip eder. AMİN
ya benim 4 gün var şu anda. içimi bilsen şimdi koşup alıp yapasım var. ama çıkmayacaksa da boşu boşuna moralimi bozarım diye korkuyorum. bide testler ne kadar bilgisi olan var mı?ımpaladeniz, canım seni bilmem ama, ben galiba 2 gün kaldığında kesin test alıp yaparım. Benim günüme daha 10 gün var. Nasıl bekleyeceğimi hiç bilmiyorum.
inşallah ekin. Zaten beklemekten başka yapacağımız yok. senin ilk bebek mi olacak.
ya benim 4 gün var şu anda. içimi bilsen şimdi koşup alıp yapasım var. ama çıkmayacaksa da boşu boşuna moralimi bozarım diye korkuyorum. bide testler ne kadar bilgisi olan var mı?
ya benim 4 gün var şu anda. içimi bilsen şimdi koşup alıp yapasım var. ama çıkmayacaksa da boşu boşuna moralimi bozarım diye korkuyorum. bide testler ne kadar bilgisi olan var mı?
Hayır canım, 2 defa 8 haftalık düşük olayı yaşadım. İki gebeliğimde planlı olmamıştı. Hatta ikinci gebeliğime eşim ve ben çok şaşırmıştık. Planlı olarak bu ilk denememiz. Hakkımızda hayırlısı.
e öyleyse ucuz valla ben enaz25-30 tl dir diyodum. bakalım sabredebilirsem beklerim yoksa ki çöpe gitsin 3-5 milyonum önemli değil.