Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlısı inşallah :CüvCüv: hep güzel haberlerimizi alırız:
yok yok sanmam moralimin bozulacağını çünkü onun şu anda %100 doğru bi sonuç vermeyeceğini biliyorum pozitifte olsa negatifte olsa. ama ben o heyecanı hiç yaşamadım bi kere yaşamak istiyorum sadece.Canım önemli olan 3 TL. 5 TL. nın heba olması değil zaten. Senin moralinin bozulmaması. yoksa dediğin gibi 3- 5 TL. ne ki.
kaydirigubbakcemile3 ilahi anlatışında pek hoşuma gitti.inşallaah o uzun yolculuğa çıkmışlardır ve o uzun yolculuğun sonu nur topu gibi bir aydınlık olur.Dün dr.a gittim. Kontrol amaçlı, yumurtalarımı gördü. 2 tane yumurtan var dedi. Rahim hamilelik için hazır dedi. Ama henüz yumurtalar tüplere girmemiş. Acaba bugün neler oldu. Yumurtalar o uzun yolculuğa çıktılar mı? 10 gün içinde neler olduğu ortaya çıkacak ama ben nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
evet bende ondan söyledim. çok farklı ama güzel bir anlatım şekli olmuş. masalsı birazkaydirigubbakcemile3ınşallaaaaaah canım inşallaaaaah. Bu arada, yazdığımı okuyunca oldukça farklı bir bakış açısı ile yaklaşmışım olaya :)))
suyasem belkı dusunmedıgın zaman geleektr bebıs hep oyle oluyor zaten.belırtın varmı
kaydirigubbakcemile3 sen çok detaya inmişsin. bende ay ay bebeğin gelişimi videolarını izledim. allahım o kadar farklı bi mucize ki. minicik bişey ve ilk aylarda yüzü aynı uzaylıya benziyor(töbe töbe) ama zaman geçtikçe minicik bir bebiş oluyor.o hali o kadar tatlı ki:ecrin_bebek:Canımcım, sabahtan beri bir bebeğin oluşumu ile ilgili o kadar çok şey okudum ki. Sonuç ortada işte. sempatiksalakcinni Yok yumurtalıktan yumurta atılır, fallop tüpleri tarafından yakalanan yumurtalar tüpe yerleşir orda şu olur burda bu olur derken galiba kendimde iyice geçmişim. Aslında beklediğimiz bebişimizin oluşumu tam anlamıyla güzel bir masal gibi.
merhaba arkadaşlar ben de sizin uğurlu topiğinize katılıyorum belki bana şans getirir diye. benim de bu ay 6.denemem her ay heyecanla bekliyorum sonu hep üzüntü hep ağlama oluyor. Allahım inşallah bizi duyar bize sağlıklı bebekler nasip eder. AMİN
Bu arada arkadaşlar Folic plus ile aranız nasıl? Zamanında alabiliyor musunuz? Nedense ben bir türlü zamanını tutturamıyorum. Birde yemek arasında alınması gerekiyor diyorlar. Ben zaten ilaç alma özürlüsüyüm. Önceden kullandığım Folic asidi günde 1 tane almam yetiyordu. Bu folic plus ise günde 3 kez ve öğün aralarında. Sizde de sorun teşkil ediyor mu?
günaydın hanımlar nasılsınızhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bu arada ne programı kızlar merak ettim.
Hoşgeldinnn aramıza,hayırlısı canım herşeyin inş uğurlu gelir ve hepimizin birebirimiz için yaptığı dualar kabul olur sende aramızda güzel bi hamiş olursun:)
canım günlük ped koymadan duramıyorum mesela. ama bugün biraz azaldı gibi. hamile olduğumu öğrenmeden önce sanki regl olmuşum gibi geliyordu. panikle lavoboya gidiyordum, akıntıymış deyip rahatlıyordum :)
farancım hamilelik geçiren bi arkadaşım hamilelikte günlük ped kullanmanın iyi olmadığını söylemişti.hiç nedenini sormak aklıma gelmemişti o zaman ama istersen bi araştır cnm.
slm canım Advanced Woman Calendar çok hoş bir hesaplama sistemi gebelik için en yüksek günler yumurtlama günleri ve yumurtlama öncesi günlerde gebelik gerçekleşirse kız sonra olursa erkek vs. bilgiveriyor yabancı bır kurulum ama türkçeye çevireebiliyorsun yükledikten sonra