slm kızlar nasılsınız.farancım herşeyin yolunda olduğuna sevindim.kızlar sabahtan beri kasıklarım ağrıyor psikolojikmi yoksa kimyasal gebelikmi geçirecem poff.faran seninde varmı kasıklarda ağrı
valla bende anlamadım bence onun bu ayki adet tarihi 24 haziran yoksa şimdi hamile olması lazımkaydirigubbakcemile3
ponısponcum hamılelıkte ılk zamanlarda kasık agrısı normal canım.kanaman olmadıgı surece sorun yok.kanaman olursa dr. a gıt hmen.kımyasal gebelık ne alaka.sen yarın bı kan testı daha yaptr bak bakalım degerın yukselmısmı
canım öncelikle çok tebrik ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)slm kızlar nasılsınız.farancım herşeyin yolunda olduğuna sevindim.kızlar sabahtan beri kasıklarım ağrıyor psikolojikmi yoksa kimyasal gebelikmi geçirecem poff.faran seninde varmı kasıklarda ağrı
normal deil süper gün aşırı iki kat artmalıymış ve artmış.benide çok rahatsız etmiyor ama korkuyorum işte.canım benim dün 75 idi bugun 150 cıktı normal mi ki??
ooo babu super 2 ye katlaması lazımmıs dmekkı bebısın sorunsuz buyuyor mınık sey
normal deil süper gün aşırı iki kat artmalıymış ve artmış.benide çok rahatsız etmiyor ama korkuyorum işte.
yarın deil cuma gel dedi doktor bana bir bildiği vardır heralde çünki ben ısrar ettim daha erken geleyim ben meraklanırım d,ye cuma gel dedi tabi o doktora gitmeyeceğim ama cuma başka doktoro gidicem.ben çok deişik duygulara büründüm arkadaşlar yürürken bile sanki çocuk düşecekmiş gibi geliyor,cahilliğimizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?