canım benimmmmmmFaraaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnncıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ınanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok Şey kaÇırmıŞım yaaaaaaaaaaaaaaa Çok sevındımmmmmmmmmmmmmmm harıka bır haber bu aman allahhıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm
nurberraaaaaaaaaaaaaaaaaa sana da Çok sevındım ay Şu an kalbım kÜt kÜt tebrıkler kızlar ne dıcemı bılmıyorumm Çok sevındımmmmm
canım merhaba, nasılsın?farancım meraba
ii geceler canım.cok optum.ruyanda bebısler gor.
canlarımm nasılsınızz firstheaven ve diğer tüm arkadaşlar tebrikleriniz için çokkkk teşeekkürler kızlarrr Rabbim bu güzel duyguyu hepinize tattırsın inşalllah en kısaa zamanda ben tam bir yıl sonra kavuştum inş hep benmle kalır sağlıkla meleğim dua edelim birbirimize siler hep duamdasınızz unutmayın
hazelcimm tatlım bnm inşş sende en kısa zamanda burdan haber verceksin bize
canlarım hepinize çok teşekkür ederim.
babu canım tebrik ederim, kandaki değer gebelik gösteriyor. idrar testi yeterince hassas olmadığı için göstermiyordur. kanda 5'in üzerindeki değerler pozitif kabul ediliyor. bence hemen bi doktora görün :) :)
ayyy canım çok sevindim yaaa, resmen haziran çok uğurlu geldi bize.
ben de öğleden sonra gidiyorum inş doktora. çok heyecanlıyım :)
canım Allah razı olsun.farannnnnnnnnnnnnnnnnn:lepi: :lepi: tebrikler canım yaaa ne güzel süpriz oldu bize inan cokkk sevindim rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin inş.bizlerede dua et ne olur.rabbim inş bizlerede kısmet eder.
cnm ya aklım hep sizde akşamları sadece okuyabiliyorum sizi iizin oncesi cok yogun işler. farana cok sevindim darısı bizim başımıza inşallah.
hayırlısıyla eşin ameliyat olsun.hersey yoluna girecek.hiç karamsar olma.sonucta beterin beteri var.cocugunuz olmaz diye birsey yok.sadece zamanı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?