JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Haziran-Temmuz -Ağustos ayında çift çizgiyi görmeyi umut edenler
Rabb'im mucizemi koru Kayıtlı Üye
BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM (Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin) ANNE OLMAK ıSTıYORUZZZZZZ
BEKELEMEDEKILER Ronya--------------------20 Haziran-------9. deneme:Saruboceq: Ponispon---------------21 Haziran-------1. deneme:Saruboceq IDRARDA SILIK IKINCI CIZGI):Saruboceq: Babu---------------------25 Haziran-------1. deneme:Saruboceq: Ozlemyalcinkaya-----------28 Haziran--------? deneme Biozard-------------------28 Haziran----------? deneme :lepi:
HAZıRAN HAMıŞLERıMıZ :lepi:
sarısheker..........-: :CüvCüv
ugur geıtırır inşallah bize)
Nurberra----------------23 Haziran-------12. deneme :
-BEBıŞ GELIYORRRRR
:CüvCüv:
Faran---------------------29 Haziran----------------7. deneme BEBıŞ GELıYORRR
TEMMUZDA ÇıFT ÇıZGıYı GÖRMEYı UMUT EDENLER Karats---------------------------2 Temmuz--------------2. deneme Lithium84-----------------------3 Temmuz--------------? deneme Suyasem-----------------------4 Temmuz---------------? deneme Nurten34------------------------5 Temmuz --------------? deneme D_kupcu------------------------6 Temmuz---------------? deneme Mse121822.......-------------6 Temmuz---------------6.deneme Edamm--------------------------8 Temmuz---------------1. deneme Darkangellove58--------------8 Temmuz--------------10. deneme Guzel83------------------------10 Temmuz---------------7. deneme Ramiznur-----------------------11 Temmuz--------------6. deneme ozlemsoysal------------------19 Temmuz--------------1. deneme Nehiretna-----------------------22 Temmuz--------------9. deneme Firstheaven--------------------20Temmuz-------------- ? deneme Hazel82-------------------------20 Temmuz--------------5. deneme Tırtılkurabiye------------------20 Temmuz--------------2. deneme Aysu87--------------------------23 Temmuz--------------8.deneme Yasekase----------------------23 Temmuz---------------4. deneme Tugok----------------------------23 Temmuz--------------6.deneme Nisa-86--------------------------26 Temmuz--------------2.deneme denizxx--------------------------28 Temmuz-------------11. deneme :Saruboceq:
:Saruboceq:
Son düzenleme: 28 Haziran 2010
slm kızlar anca girebildim güzel bir gün daha bitti.inşallah yarın daha güzel bir gün olur bizim için.
ponıspon yarın mutlaka test yaptr kanda baktr.ogleden sonra devlet hastanelerınde yaparlar heralde ama ogleden sonra oldugu ıcın ertesı gune verebılırler
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM (Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin) ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ
BEKELEMEDEKILER Ronya--------------------20 Haziran-------9. deneme:Saruboceq: Ponispon---------------21 Haziran-------1. deneme:Saruboceq IDRARDA SILIK IKINCI CIZGI):Saruboceq: Babu---------------------25 Haziran-------1. deneme:Saruboceq: Ozlemyalcinkaya--------28 Haziran------? deneme:Saruboceq: Biozard------------28 Haziran------? deneme :Saruboceq:
:lepi:
HAZİRAN HAMİŞLERİMİZ :lepi:
ugur geıtırır inşallah bize)
-BEBİŞ GELIYORRRRR
Faran---------------------29 Haziran----------------7. deneme BEBİŞ GELİYORRR
TEMMUZDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ UMUT EDENLER Karats---------------------------2 Temmuz--------------2. deneme Lithium84-----------------------3 Temmuz--------------? deneme Suyasem-----------------------4 Temmuz---------------? deneme Nurten34------------------------5 Temmuz --------------? deneme D_kupcu------------------------6 Temmuz---------------? deneme Mse121822.......-------------6 Temmuz---------------6.deneme Edamm--------------------------8 Temmuz---------------1. deneme Darkangellove58--------------8 Temmuz--------------10. deneme Guzel83------------------------10 Temmuz---------------7. deneme Ramiznur-----------------------11 Temmuz--------------6. deneme ozlemsoysal------------------19 Temmuz--------------1. deneme Nehiretna-----------------------22 Temmuz--------------9. deneme Firstheaven--------------------20Temmuz-------------- ? deneme Hazel82-------------------------20 Temmuz--------------5. deneme Tırtılkurabiye------------------20 Temmuz--------------2. deneme Aysu87--------------------------23 Temmuz--------------8.deneme Yasekase----------------------23 Temmuz---------------4. deneme Tugok----------------------------23 Temmuz--------------6.deneme Nisa-86--------------------------26 Temmuz--------------2.deneme denizxx--------------------------28 Temmuz-------------11. deneme :Saruboceq:
:Saruboceq::emir_bebek
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM (Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin) ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ
BEKELEMEDEKILER Ronya--------------------20 Haziran-------9. deneme:Saruboceq: Ponispon---------------21 Haziran-------1. deneme:Saruboceq IDRARDA SILIK IKINCI CIZGI):Saruboceq: Babu---------------------25 Haziran-------1. deneme:Saruboceq: Ozlemyalcinkaya-----------28 Haziran--------? deneme Biozard-----------------------------28 Haziran-------------? deneme :lepi:
ugur geıtırır inşallah bize):lepi:
-BEBİŞ GELIYORRRRR
:CüvCüv::lepi:
TEMMUZDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ UMUT EDENLER Karats---------------------------2 Temmuz--------------2. deneme Lithium84-----------------------3 Temmuz--------------? deneme Suyasem-----------------------4 Temmuz---------------? deneme Nurten34------------------------5 Temmuz --------------? deneme D_kupcu------------------------6 Temmuz---------------? deneme Mse121822.......-------------6 Temmuz---------------6.deneme Edamm--------------------------8 Temmuz---------------1. deneme Darkangellove58--------------8 Temmuz--------------10. deneme Guzel83------------------------10 Temmuz---------------7. deneme Ramiznur-----------------------11 Temmuz--------------6. deneme ozlemsoysal------------------19 Temmuz--------------1. deneme Nehiretna-----------------------22 Temmuz--------------9. deneme Firstheaven--------------------20Temmuz-------------- ? deneme Hazel82-------------------------20 Temmuz--------------5. deneme Tırtılkurabiye------------------20 Temmuz--------------2. deneme Aysu87--------------------------23 Temmuz--------------8.deneme Yasekase----------------------23 Temmuz---------------4. deneme Tugok----------------------------23 Temmuz--------------6.deneme Nisa-86--------------------------26 Temmuz--------------2.deneme denizxx--------------------------28 Temmuz-------------11. deneme :Saruboceq:
BEKELEMEDEKILER Ronya--------------------20 Haziran-------9. deneme:Saruboceq: Ponispon---------------21 Haziran-------1. deneme:Saruboceq IDRARDA SILIK IKINCI CIZGI):Saruboceq: Babu---------------------25 Haziran-------1. deneme:Saruboceq: Ozlemyalcinkaya-----------28 Haziran--------? deneme:Saruboceq: Biozard-------------------------28 Haziran-------------? deneme :Saruboceq:
ugur geıtırır inşallah bize):lepi:
-BEBİŞ GELIYORRRRR
Faraaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnncıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ınanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm Çok Şey kaÇırmıŞım yaaaaaaaaaaaaaaa Çok sevındımmmmmmmmmmmmmmm harıka bır haber bu aman allahhıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm nurberraaaaaaaaaaaaaaaaaa sana da Çok sevındım ay Şu an kalbım kÜt kÜt tebrıkler kızlar ne dıcemı bılmıyorumm Çok sevındımmmmm
evet canım ovulasyon topıgınden buraya transfer olan ıkı kısıyı azad ettık.bende hazıranın lıstedekı ılk hamışi kım olcak dıyordum.nurberracım oldu.cok sevındım.sonrada onu faran takıp ettı.ayyyy daha gecenlerde diane kullansammı dıye konusuyordu.kullanma falan dedık.ıyıkı ıcmemıs.bebıs geldı sımdı
canım inşallah kocan sağlıkla ameliyatını olsun şu 3 ayda bi geçsin sonra gör bak bebişin seninle olcak ve çektiğim herşeye değdi diyeceksinnn... hepimiz için herşey çok güzel olucak umutsuzluk yokkkkkkkguclubacismile
BEKLENEN gun GELECEKSE CEKILEN ÇILELER KUTSALDIR:lepi:
ayyy hazelcim kendim gibi sevindim yaa hala inanamıyorum geçmişi okudum da birazcık faranınkini göremedim kan mı yaptı idrar mı diye bu ay da ikimiz hamiş olsak ne güzel olur demi çünkü biz 4ümüz ovu. topikinden gelmiştik ya :)) allahım herkese yardım etsin ben de çok sık giremiyorum ancak eve geldikce çünkü kayınvaldemde kalıyoruz bazen sen nasılsınnnn ayyy hala çok sevinçliyim kızlara
canım bıldıgın gıbı iste aynı.regl oldum dun.bu ayda beklendıgı uzre fos cıktı.cumaya amelıyat var.kesınlestı.rabbım kısmet ederse olcak.cts eve gelırız artık.sonrada ıyılesme surecı baslıycak.ınsallah ıyılesır.canım ınsallah bızde yaz sonuna kadar hamıleler lıstesıne eklenırız.ve ısteyen herkes amin:Saruboceq:
iyi eşine de sevindim bulmuşsunuz yakın tarihe hiç değilse inşallah bir an önce iyileşir de çalışmalara başlarsınız biliyo musun eşim düzeldi yavaştan başladık çalışmalara inşallah darısı sana hazellcimm yaaa bebişler gelsin yaaaaaaaa
amin canım amin.yaa sevındım bak esıne de .psıkolojıkmıs gordunmu.hadı bakalım.adamı korkutma.1 ayın acısını cıkartcam dıye adamı haşat etme hımmmm
lmaz:kaydirigubbakcemile3 ona gore
hahahayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttt ayyyyyyyyyyyyyy çok güldürdüm beni yaaaaaa adam da niye gülüyosun diyoooooooooooo deyimmi hazel böyle diyo diyeeeekaydirigubbakcemile3
ii geceler canım.cok optum.ruyanda bebısler gor.
nurteeeen nerdesın canım yaaa neden gelmıyorsun muhabbete bu ay .gel hadıııı.sen neler yapıyorsun sureklı calısmamı yapıyorsun yoksamkaydirigubbakcemile3 hadı senden de beklıyoruz bır hamle bu ay.
cnm ya aklım hep sizde akşamları sadece okuyabiliyorum sizi iizin oncesi cok yogun işler. farana cok sevindim darısı bizim başımıza inşallah.
hayırlısıyla eşin ameliyat olsun.hersey yoluna girecek.hiç karamsar olma.sonucta beterin beteri var.cocugunuz olmaz diye birsey yok.sadece zamanı var.
nasıl gidiyor hamilelik?:)))))