- 23 Şubat 2008
- 3.399
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım Allah razı olsun.
ben hala inanamıyorum, doktora gitmeden içim rahat etmiycek. sabırsızlıkla randevu saatimi bekliyorum.
eşim sürekli planlar yapıyor, dün beşik bakmaya gittik birlikte :)
ikimiz de heyecandan ne yapacağımızı bilemez vaziyetteyiz :):)
denizcim firstheaven cnm hep duamdasınız her namazda inş her aklıma geldiğindee ediyorum sizde bana edin kalp atışlarını duaylım sağlıkla
canım ben hala kendime gelemedim saka gbi..inanamıyorum ki...kan testi sonucumu almaya gittiginde kadın pozitif dedi..benim test mi pozitif emin misiniz die sordum bi kaç kere:))
Allahım ne güzel haberler alıyoruz yarrabbim.tebrikler tatlım minik bebişle sana saglıklı mutlu huzurlu bir hayat diliyorum.kızzzzzlarrrrrrrrrrrr bizleri unutmayın bol bol dua edin ne olur temmuzda da bizler güzel haberler yazalım buraya inşşşşşşşşşşşşşşş.
canım bol bol dua ediyorum zaten...hayırlısıyla isteyen herkes bebişine kavusur inşallah.. ama ben hala inanamıyorum yaa ultrasonda gözükmez şimdi di mi
bazı konu başlıklarında hep belirli arkadaşlar var, araya yazılan mesaj veya sorular görmezden geliniyor nedense
babuu sen de mi hamilesin canımmmm yaa ayy tebrik ederim
faran cım seni de çokk tebrik ederim..
ay kızlar çok sevindim yaaa allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh...
SonuÇ İÇİn son 1 saat kızlar :))))
Evet sabah kan verdİm 2 de Çıkacak netten ÖĞrenebİlİsİnİz dedİler ama olmazsa hastaneye gİdİcem gene off Çok heycan yaptımm
canımcım senin biraz önceki yazına yorum yapacaktım ama tam emin olmadıgım için birşey yazamadım.normalde senin adet döngün kac gün eger 28 günse bu şekilde adetin iki gün gecmiş oluyor bazı insanlarda cıkar idrarda.bazılarında da 1 2 hafta sonra belli olur.ama kan tahlili yaptırırsan kesin sonuç alırsın sanırım.olurmu hiç görmemezlik sadece hamiş arkadaşlar duyunca heycan yaptık o yüzden.
canım ben hala kendime gelemedim saka gbi..inanamıyorum ki...kan testi sonucumu almaya gittiginde kadın pozitif dedi..benim test mi pozitif emin misiniz die sordum bi kaç kere:))