Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende ilişkiden sonra hemen lavobaya gidiyodum. Ama hamile kalmadan 1-2 ay önce ilişkiden sonra hiç kalkmadım sabaha kadar yatmıştım. Hemen kalkma hatta kıpırdama bile direk o şekilde yat uyu.

Olacak olan gelecegi varsa her turlu geliyor tatlim. Olmayacak olan da nasipte yoksa, her turlu gidiyor
Tutamiyorsun.
Ovulasyon testini kullanmayi denesen, ise yarar belki, turuncunun da dedigi gibi yumurtlama gunleri onemli.
Hayirlisi olsun, enn guzel zamanda gelsinler insallah.

ovülasyon testi hiç denemedim canım tek o kaldı zaten denemediğim :) artık takmamaya çalışıyorum en hayırlı vakitte hayırlısıyla gelsin inşallah Rabbim geciktirmeden nasip etsin isteyen herkese :)

Bende ilişkiden sonra hemen lavobaya gidiyodum. Ama hamile kalmadan 1-2 ay önce ilişkiden sonra hiç kalkmadım sabaha kadar yatmıştım. Hemen kalkma hatta kıpırdama bile direk o şekilde yat uyu.
Yarından itibaren ovülasyon tarihin başlıyo canım bu bir hafta özellikle öyle yapicam ilişkiden sonra sabaha kadar kalkmicam

Yok canım,saol bende nisan ayında kürtaj oldum

Hadi insallah canim.gozun aydin olsun. Dua et saglikli gebelik olsun..

Hamilesin tabiki de gözünaydın

maşallah tatlim gebelik görülüyor baya baya hayırlı olsun değerlerini kpntrol ettir 2 güne bir yüjselme olduktan sonra sıkıntı yok inşAllah

Merhabalar, size bir sorum var.
Adete yakın yumurtluyorum demişsiniz, bunu ovulasyon testiyle mi anladınız yoksa doktor mu söyledi. Doktor söylediyse ovulasyon testi ne gösteriyordu (aslında doğru soru kullandınız mı).
Ben her ay ovu. testi yapıyorum, artık ezbere biliyorum LH ne zaman yükselecek fln. Ama 1 senedir tık yok

Dr yumurtlama takibi yaptırmıştı. Yani adetimin 12. gittiğimde yumurtam küçüktü. Sonra 16. gün gittim biraz daha büyümüştü. 18-20-22 derken anca çatlıyodu.

Dr yumurtlama takibi yaptırmıştı. Yani adetimin 12. gittiğimde yumurtam küçüktü. Sonra 16. gün gittim biraz daha büyümüştü. 18-20-22 derken anca çatlıyodu.

Yani ovulasyon testine o kadar da güvenmemek gerek
Bi yerlerde yanlış yapıyorum ama nerde.
Cevap için teşekkür ederim. Umarım sizde en kısa zamanda sorununuzdan kurtulur anne olursunuz

Gözün aydın :)
Seni kan testine götüren belirtilerin nelerdi, paylaşır mısın cnm?
Teşekkürler canım bakalım pazartesi tekrar test yaptıracağım.bende ki belirtiler adette 12 gün kala falan başladı göğüslerim şişti çok sızlamaya başladı ve yeşil damarlar belirginleşti,kasıklarım hastalancakmışım gibi ağrıdı bunlar var bende,inşallah Allah hevesimi kursağımda bırakmaz,kimsenin kucağı boş kalmasın amiin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…