- Konu Sahibi turuncu_girl
- #1.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım bakalım pazartesi tekrar test yaptıracağım.bende ki belirtiler adette 12 gün kala falan başladı göğüslerim şişti çok sızlamaya başladı ve yeşil damarlar belirginleşti,kasıklarım hastalancakmışım gibi ağrıdı bunlar var bende,inşallah Allah hevesimi kursağımda bırakmaz,kimsenin kucağı boş kalmasın amiin..
Yok canım heyecandan görmemişim. Kusura bakma iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.:)
İnşallah tatlım.İnşallah artar değerin canım.
Gebelik haberleri geldikçe çok mutlu oluyorum ben.
Bir sorun da yoksa zamanini bekliyor demek ki canim. Yapilabilecek her seyi de yaptiginizi soyluyorsun. Insallah fazla bekletmeden gelsin bebisin.Merhabalar, size bir sorum var.
Adete yakın yumurtluyorum demişsiniz, bunu ovulasyon testiyle mi anladınız yoksa doktor mu söyledi. Doktor söylediyse ovulasyon testi ne gösteriyordu (aslında doğru soru kullandınız mı).
Ben her ay ovu. testi yapıyorum, artık ezbere biliyorum LH ne zaman yükselecek fln. Ama 1 senedir tık yok
Bir sorun da yoksa zamanini bekliyor demek ki canim. Yapilabilecek her seyi de yaptiginizi soyluyorsun. Insallah fazla bekletmeden gelsin bebisin.
Oyy canim benim kiyamam:) beklemek de keyifli aslinda bence tabi. Hayirlisi bakalim insallah guzel haberler alacagiz.Eşimin sperm hızı düşük, bi süre reddetti ilaçları ama şimdi alıyor. Zaten trajik bi seviyede değildi.
Ben de artık akışına bırakmaya, rahat olmaya çalışıyorum ama bu nasıl bir istemekse çıkmıyor aklımdan. Resmen şafak sayıyorum. Şuan mesela şafak 9
Yani ovulasyon testine o kadar da güvenmemek gerek
Bi yerlerde yanlış yapıyorum ama nerde.
Cevap için teşekkür ederim. Umarım sizde en kısa zamanda sorununuzdan kurtulur anne olursunuz
:) yok geçen hafta yazdım ilkDaha once gormedim gibi seni isim degisikligi mi oldu acaba:)
hayırlı olsun :)Kızlarrr tekrardan merhaba bugun dayanamadım kan testi yaptırdım.adetime 6 gun var bazı belitilerden dolayı dayanamadım.normal değerler 0-5 arası gosteriyor benım 17.77 cıktı sizce hamile olabilme ihtimalim nedir??? Lütfennn cevapp
insallah canmEvt cnm sonavımız bızım buda ıns baska kayıplarımız olmasın kavusalım
hoş geldin canım.:) yok geçen hafta yazdım ilk
hoşbuldummhoş geldin canım.
Rica ederim ne demek. Aslında ben ovulasyon testi kullanmayı bilmiyorum. Dr dan yumurtlama takibi isticrm yine.
10.gunden sonra gunde ıkı hatta koyulasmaya baslayınca uc kere dene cnm bn ılk onla hamıle kalmıstımAh. Şimdi taşlar yerine oturdu. Siz 35 günde adet oluyorum demiştiniz değil mi, yumurtlamanız da 21. gün civarı gerçekleşmeli normal olarak (35-14 mantığıyla)
Ovulasyon testi aynı gebelik testi gibidir, iki koyu çift çizgi çıktı mı 24 saat içinde yumurtlama olacak demektir. İşe yarar bir yöntem ama ben henüz hayrını göremedim
3 mü kuzum naptın sen yazık değil mi10.gunden sonra gunde ıkı hatta koyulasmaya baslayınca uc kere dene cnm bn ılk onla hamıle kalmıstım
10.gunden sonra gunde ıkı hatta koyulasmaya baslayınca uc kere dene cnm bn ılk onla hamıle kalmıstım
Aaa az kalmış baya ben 4-5 gün kala öğrenmiştim ilkinde, hadi hayırlısıFikir için teşekkürler. Bir de bu şekil deneyelim bakalım :)
Şuan yumurtlama zamanım geçti, bata gün sayıyorum. İnşallah 8 gün sonra iyi haber veririm