• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
her yolu deniyoruz kuzum son 2 aydır hemen hergün ilişki yaşamaya gayret ediyorum en çok 1 gün ara veriyoruz ilişkiye ama çalıştığım için ilişkiden sonra en fazla 15 20 dk uzanabiliyorum hemen duş alıp yatıyorum o yüzden mi olmuyo acaba diyorum çünkü muayene falan oldum doktor herşey normal dedi :)

Bende ilişkiden sonra hemen lavobaya gidiyodum. Ama hamile kalmadan 1-2 ay önce ilişkiden sonra hiç kalkmadım sabaha kadar yatmıştım. Hemen kalkma hatta kıpırdama bile direk o şekilde yat uyu.

her yolu deniyoruz kuzum son 2 aydır hemen hergün ilişki yaşamaya gayret ediyorum en çok 1 gün ara veriyoruz ilişkiye ama çalıştığım için ilişkiden sonra en fazla 15 20 dk uzanabiliyorum hemen duş alıp yatıyorum o yüzden mi olmuyo acaba diyorum çünkü muayene falan oldum doktor herşey normal dedi :)
Olacak olan gelecegi varsa her turlu geliyor tatlim. Olmayacak olan da nasipte yoksa, her turlu gidiyor
Tutamiyorsun.
Ovulasyon testini kullanmayi denesen, ise yarar belki, turuncunun da dedigi gibi yumurtlama gunleri onemli.
Hayirlisi olsun, enn guzel zamanda gelsinler insallah.

Olacak olan gelecegi varsa her turlu geliyor tatlim. Olmayacak olan da nasipte yoksa, her turlu gidiyor
Tutamiyorsun.
Ovulasyon testini kullanmayi denesen, ise yarar belki, turuncunun da dedigi gibi yumurtlama gunleri onemli.
Hayirlisi olsun, enn guzel zamanda gelsinler insallah.
ovülasyon testi hiç denemedim canım tek o kaldı zaten denemediğim :) artık takmamaya çalışıyorum en hayırlı vakitte hayırlısıyla gelsin inşallah Rabbim geciktirmeden nasip etsin isteyen herkese :)

Bende ilişkiden sonra hemen lavobaya gidiyodum. Ama hamile kalmadan 1-2 ay önce ilişkiden sonra hiç kalkmadım sabaha kadar yatmıştım. Hemen kalkma hatta kıpırdama bile direk o şekilde yat uyu.
Yarından itibaren ovülasyon tarihin başlıyo canım bu bir hafta özellikle öyle yapicam ilişkiden sonra sabaha kadar kalkmicam

Evet canım kürtajdan sonraki ilk adet. Yani kontrolde de problem çıkmadı, kanama 2 gün sürdü, aralıklı olarak lekelenmeler de oldu aşağı yukarı 15 gün sürdü.. sonrasında ilk adetimi 24 haziranda 34. günde oldum.
Sana da geçmiş olsun sen ne zaman olmuştun?
Bebiş var mı?
Yok canım,saol bende nisan ayında kürtaj oldum

Kızlarrr tekrardan merhaba bugun dayanamadım kan testi yaptırdım.adetime 6 gun var bazı belitilerden dolayı dayanamadım.normal değerler 0-5 arası gosteriyor benım 17.77 cıktı sizce hamile olabilme ihtimalim nedir??? Lütfennn cevapp :KK54:
Hadi insallah canim.gozun aydin olsun. Dua et saglikli gebelik olsun..:KK15:

Kızlarrr tekrardan merhaba bugun dayanamadım kan testi yaptırdım.adetime 6 gun var bazı belitilerden dolayı dayanamadım.normal değerler 0-5 arası gosteriyor benım 17.77 cıktı sizce hamile olabilme ihtimalim nedir??? Lütfennn cevapp :KK54:

Hamilesin tabiki de gözünaydın

maşallah tatlim gebelik görülüyor baya baya ;) hayırlı olsun değerlerini kpntrol ettir 2 güne bir yüjselme olduktan sonra sıkıntı yok inşAllah

Hımm. Bizde yaklaşık 1 yıl korunmamıştık ama bebiş olmamıştı. Dr a gittiğimde ilk klomenle hamile kalmıştım. Büyük ihtimal yumurtlama günlerini tutturamıyorsunuz bizim gibi. Ben adetime yakın yumurtluyormuşum mesela.

Merhabalar, size bir sorum var.
Adete yakın yumurtluyorum demişsiniz, bunu ovulasyon testiyle mi anladınız yoksa doktor mu söyledi. Doktor söylediyse ovulasyon testi ne gösteriyordu (aslında doğru soru kullandınız mı).
Ben her ay ovu. testi yapıyorum, artık ezbere biliyorum LH ne zaman yükselecek fln. Ama 1 senedir tık yok :(

Merhabalar, size bir sorum var.
Adete yakın yumurtluyorum demişsiniz, bunu ovulasyon testiyle mi anladınız yoksa doktor mu söyledi. Doktor söylediyse ovulasyon testi ne gösteriyordu (aslında doğru soru kullandınız mı).
Ben her ay ovu. testi yapıyorum, artık ezbere biliyorum LH ne zaman yükselecek fln. Ama 1 senedir tık yok :KK43:

Dr yumurtlama takibi yaptırmıştı. Yani adetimin 12. gittiğimde yumurtam küçüktü. Sonra 16. gün gittim biraz daha büyümüştü. 18-20-22 derken anca çatlıyodu.

Dr yumurtlama takibi yaptırmıştı. Yani adetimin 12. gittiğimde yumurtam küçüktü. Sonra 16. gün gittim biraz daha büyümüştü. 18-20-22 derken anca çatlıyodu.

Yani ovulasyon testine o kadar da güvenmemek gerek :(
Bi yerlerde yanlış yapıyorum ama nerde.
Cevap için teşekkür ederim. Umarım sizde en kısa zamanda sorununuzdan kurtulur anne olursunuz :dua:

Gözün aydın :) :nazar:
Seni kan testine götüren belirtilerin nelerdi, paylaşır mısın cnm?
Teşekkürler canım bakalım pazartesi tekrar test yaptıracağım.bende ki belirtiler adette 12 gün kala falan başladı göğüslerim şişti çok sızlamaya başladı ve yeşil damarlar belirginleşti,kasıklarım hastalancakmışım gibi ağrıdı bunlar var bende,inşallah Allah hevesimi kursağımda bırakmaz,kimsenin kucağı boş kalmasın amiin..

Back