- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.741
Benimde başım ağrıyo 2 gündür
Oğlum 2.5 yaşında çok sevecen herkese gider, daha erken ama şimdiden başladım ben konuşmaya başladı zaten anlaşabiliyoruz. Asla yabancılara gitmeyeceğini, kimsenin ondan izin almadan öpmeyeceğini, bu babası ve ben de dahil. Kimsenin cinsel organını elleyip göstermemesini .. herşeyi anlatuyorum anlatacağımda. Kimseye emanet edip bırakamıyorum bırkaamam da artık zaten dünya insanlar artık çok kötü maaalesef
Ben 2.testi de yaptım kocaaa bir negatif daha :) adete 2 3 kalaya kadar düşünmicem de test meat de almicam. aset sancı gibi ara ara ağrılar ayaklarım üşüyor birden, kramp gbi oluyor ayakta çok kalınca, halsizlik de var ama ümitlenmicem hayırlısı bakalım
Ahhh ahhhh malesef canım. En iyisini yapıyorsun ewt bu eğitimin verilmesi lazım gerekiyorsa psikoloğlar her aileye bu eğitimi verip ,ailelerinde çocuklarına vermeleri gerekiyo.Birde bu iğrençlikleri yapanlara beni öldürün artık yeter dayanamıyorum diyene kadar işkence yapıp asacaksın ibreti alem olsun ki kimse bir daha minicik yavrulara dokunmaya kalkmasın.
canım belirtilerimiz psikolojik oluyor
bata 7-6-5-4-3-2-1 kala çıkmadıysa ve sonradan cıkarsa o geç döllenmiştir
çünkü eger yumurtlama zamanından eminsek ilişkiden 7 gün sonra hcg salınmaya başlar ve en geç 2 günde idrara karışır
Doğru canım zaman geçti baya unutmuşum bende oğluma hamile kalmadan önce uzman olmuştum.
Geç döllenme olamaz çünkü 11 inde ilişki oldu kesin 12sinde de çatlama oldu olmuşsa döllenme de olmuştur hadi 13ü olsun. Bugün 10.gün, regle 6 7 gün kaldı.
Döllenmeden 10 gün sonra en iyisi testte bakmak zaten ya her bünye farklı ..
Ben 2 3 gün sonra son kez yaparım test artık cuma falan :)
Kaç gün kalıyo regline perşembe günü, bende yapayım perşembe bari şu erkenlerden mi alsam kan vermek de istemiyorum zaten habire kan verip durucaz aynı paraya erken testlerden alırım belki perşembe yaparım garanti olsun 4 gün kalahadi hayırlısıyla güzel haberler verirsin canım
bende perşembe büyük gün diyorum kendime
varsa o zaman çıkar yoksa yoktur
Kaç gün kalıyo regline perşembe günü, bende yapayım perşembe bari şu erkenlerden mi alsam kan vermek de istemiyorum zaten habire kan verip durucaz aynı paraya erken testlerden alırım belki perşembe yaparım garanti olsun 4 gün kala
Parça kalmış ya belki ondan dolayı kanamaların kesilmemiştir. Parça alınınca kanamalrında kesilir bence. Hormonlarında düzene girer zamanla merak etme canım.
Kızlar
Malesef günümüzde olan şu çocuk istismarları,çocuklara yapılan tecavüzler ve cinayetler beni mahvetti yaa. Kaç gündür keyfim yok. Hatta o kadar üzüldüm ki başımın ağrısı hiç geçmedi. Allahım korusun bütün çocuklarımızı öyle canavarlardan.
Bizler bebiş için nasıl çabalıyoruz, ne acılar çekiyoruz. düşüncesi bile kötü. Rabbim ailelerine sabır versin. İçim bi tuhaf tv açmıyorum, sosyal medyaya girmiyorum ama illa ki duyuyorum sinirlerim boşaldı.Çocuğu olanlar lütfen dikkat edin çocuklarınıza, kimseye güvenmeyin aman diyim, gözünüzün önünden ayırmayın çocuğunuzu.
Maria26 canım böyle testler
Anladım tatlım inşallah perşembe silik çizgileri görürüz birlkte o zaman.
Evet canım kesinlkle hayalet çizgi.var hadi inşallah böyle devam etsin yaa sen nerden aldın bu testleri tatlım markası ne ne güzel hergün yapıyosunşimdi test yaptım da en alttaki biraz daha koyumu sanki kuzum
Evet canım kesinlkle hayalet çizgi.var hadi inşallah böyle devam etsin yaa sen nerden aldın bu testleri tatlım markası ne ne güzel hergün yapıyosun
canım laboquick strip testleri bunlar
30 tane 22 liraydı gittigiyordan aldım :)
Süpermiş canım :) ben bu ay son kez test alırım erken olanlardan. Adet olursam da zaten dr a gidicem yumurta takibi yaptırayım, yumurtlamadan somra niye ağrı var psikolojik mi hem ona da bakar. O zaman alırım bu teatelrden :))
Yalnız değilsin. Ben de 34 üm şimdiye kadar eğitim kariyer iş derken erteledik. Şimdi de bizim planlar tutmuyor. Ne yapalım hayırlısı böyleymiş diyoruz.Ben sırf bu ve benzeri şeyler yüzünden, artık ülkemde çocuğuma sağlayabileceğim güzel bir gelecek göremediğim için, dini dili kültürü farklı bir yere geldim, burda yaşamaya çalışıyorum.
Gel gör ki, ben uygun ortamı hazırlayana kadar 33 yaşına geldim, şimdi de bebek gelmiyor.
Yalnız değilsin. Ben de 34 üm şimdiye kadar eğitim kariyer iş derken erteledik. Şimdi de bizim planlar tutmuyor. Ne yapalım hayırlısı böyleymiş diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?