- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.541
Normal dogum gıbı dedı dr cnm 40 gun gelır en az dedı 40 tan uzun sırucek gıbıme gelıyo sokıntı olmasında ıcerosomı temızşenıyo acaba bılmıyorum kıya
Haftaya oazartesı kırkım ama kesılcekmıs gıbı durmuyo hıc40 gün dediyse normaldir o zaman canım sıkıntı yapma
Ikı ay falan yaptm hemen hamıle kalmstm sımdı sıfırdan baslıcam kaybedınce bebegımıKaç ay takip yaptınız benim ilk ayim
Haftaya oazartesı kırkım ama kesılcekmıs gıbı durmuyo hıc
Bılmıyorum cnm degısık gelıyo bazen kırmızı bazen pembe bazen hafıf akıntılı haftaya dr a gıdıcem bakalmBelli olmaz canım birden kesilir.
Bılmıyorum cnm degısık gelıyo bazen kırmızı bazen pembe bazen hafıf akıntılı haftaya dr a gıdıcem bakalm
Dr una danıs cnm agrılarını rahımler toparlansın hmnBnimde feci kasık ağrılarım oluyo rahim filminden sonra birde histeroskopi oldum galiba ondan.
Sagol cnm Allahm bu acıları kınseye yasatmasın bızede saglıklı evlat versıBaşınız sağolsun cok uzuldum Rabbim tekrar nasip eder inşallah
Dr una danıs cnm agrılarını rahımler toparlansın hmn
Buyuk gecmis olsun. Peki ona ne zaman baslayacaksiniz? Onun sonuclar ne zaman cikarmis? Arastirdim biraz da biraz bilgi sahibi oldum, oyle doganlar da var o nasil oluyor ki? Bir daha olsa yine aynisi mi olacak demek bu? Cok sordum ama endiselendim.Bugün bizim de düşük materyali sonucu çıktı. 45,X miş yani Turner sendromu. Bu durum işlerin seyrini biraz değiştirdi. Eşimin ve benim kromozomlarımız taranacak onlar çıkana kadar da bebek filan düşünemeyeceğiz.
Doğanlar yaşıyor evet ama bazı sağlık sorunları olabiliyor. Bu bir olasılık idi tabi sonraki gebeliğmde risk daha da artmış olacak. Sitogenetik için önümüzdeki hafta kan vereceğiz. Onların da çalışılıp çıkması bir ayı bulur. Ağustos gibi de tekrar kadın doğumcumuzla görüşürüz.Buyuk gecmis olsun. Peki ona ne zaman baslayacaksiniz? Onun sonuclar ne zaman cikarmis? Arastirdim biraz da biraz bilgi sahibi oldum, oyle doganlar da var o nasil oluyor ki? Bir daha olsa yine aynisi mi olacak demek bu? Cok sordum ama endiselendim.
Bana kalsa ben trombofili paneli için kan verirken belli sitogenetik taramamız da olsun demiştim. İşgüzar doktor aceleye gerek yok bi bu sonuçlar çıksın demişti. O zaman vermiş olsak şimdi kromozomlarımız da taranmış olur ona göre önümüze bakardık.Buyuk gecmis olsun. Peki ona ne zaman baslayacaksiniz? Onun sonuclar ne zaman cikarmis? Arastirdim biraz da biraz bilgi sahibi oldum, oyle doganlar da var o nasil oluyor ki? Bir daha olsa yine aynisi mi olacak demek bu? Cok sordum ama endiselendim.
Rabbim kolaylik versin. Hayirlisini istiyoruz eli ayagi duzgun istiyoruz. Rabbim buyuk.Doğanlar yaşıyor evet ama bazı sağlık sorunları olabiliyor. Bu bir olasılık idi tabi sonraki gebeliğmde risk daha da artmış olacak. Sitogenetik için önümüzdeki hafta kan vereceğiz. Onların da çalışılıp çıkması bir ayı bulur. Ağustos gibi de tekrar kadın doğumcumuzla görüşürüz.
Yani ama demek ki boyle uygun gorulmus zaten senin de korunma surecin var. Her seyin hayirlisi. Uzmesin Rabbim seni.Bana kalsa ben trombofili paneli için kan verirken belli sitogenetik taramamız da olsun demiştim. İşgüzar doktor aceleye gerek yok bi bu sonuçlar çıksın demişti. O zaman vermiş olsak şimdi kromozomlarımız da taranmış olur ona göre önümüze bakardık.
O kadar eminim ki; haftaya görüşmemizde o da “aslında önceki gelişinizde alabilirmişiz haklıymışsın” diye günah çıkaracak. Bunu son zamanlarda çok yaşadım.Yani ama demek ki boyle uygun gorulmus zaten senin de korunma surecin var. Her seyin hayirlisi. Uzmesin Rabbim seni.
Ne kotu sey 'ben demistim' demek...O kadar eminim ki; haftaya görüşmemizde o da “aslında önceki gelişinizde alabilirmişiz haklıymışsın” diye günah çıkaracak. Bunu son zamanlarda çok yaşadım.
Mutfağa mecbur giriyorum zaten ama işten gelince yorucu oluyor:) bugün diyetisyen görüşmem vardı 52,9 a düşmüşüm yağ oranı da güzel düşmüş ideali bulduk. 2 haftada 1,5 kg yağdan vermişim 0,5 kg da ödemimi atmışım. Artık bundan sonrası bunu koruma ve bebeğe hazırlık süreci.Ne kotu sey 'ben demistim' demek...
Dusunme sen elinden geleni yapiyorsun. Gerisini de Allah'a birak.
Olmadi mutfaga mi sarsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?