• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm hıc bılmıyorum ko ıns adet olmusumdur bıkacgune kanamammbıterse anlarm yatn muaynede ıcerısının goruntusu onemlı

Selam.
Nedense hep Ekim annesi olmak istemişimdir ben, bu yüzden o topiği hala takip ederim üye olmadan önce de.
Şöyle söyliyim, orda kaybını okuduğumda iki gün kendime gelememiştim.
İnşallah adet olmuşsundur da çilen sona ermiştir artık umut etme zamanın gelmiştir tekrardan.

kurtulacaksın tabi ki böyle kalmaz ya, benim de öyle olacak korunma sürem 2 3 adet gibi.. hayırlısı bakalım.

Hocama güveniyorum inş. tek seferde kurtarır beni. Ama ne bileyim işte yaa. Diyorum ki iyi ki başka bi dr a da gitmişim. Yoksa benim gebeliğimi takip eden dr a kalsaydım işim zordu.

işte maalesef doktor var doktorcuk var ...

Aynen öyle keşke en başta bu dr a gitseydim çok pişmanım yaa. O yüzden dr faktörü çok önemli herkesi uyarıyorum araştırın soruşturun başka bi dr unda fikrini alın diye. Çünkü dr mağduruyum. Ama nedense bu dr a çok içim ısındı birde güveniyorum aynı zamanda prof.

Güven çok önemli tabi ki, bak neler okuyoruz.. Ben bazen vaz geçecek gibi oluyorum yeter bir tane kızım var Allah bağışlasın ona sağlıklı sıhhatli ömür versin diyorum. Yaş geçtikçe korku da artıyor tabi.. Ne yazdıysa Rabbim onu göreceğiz.
Umuyorum bundan sonra güzellikler yazmıştır.

Selam kızlar. Ben kkda yeniyim. hep hamile kalayım öyle üye olurum diyodum ama 1 sene sonrasında eşimden bebek lafı yasağı gelince ümidi de kestim :KK43:( artık ümitsizliğimi ancak burda sizinle paylaşabilecem kabul ederseniz.
1 senedir deniyoruz, eşim çok üstüne düşmeme taraftarıydı başından beri, rahat ol zorlayınca stres yapıyosun hiç olmaz diyodu. Bu arada eşimde sperm yavaşlığı var, doktoru imkansız değil ama zaman alır dedi ilaç verdi(Tabii ki bizimki kullanmıyor). benim rutin kontrol normal çıktı ama eşim 1 senedir olmamasını benim sigara içmeme bağlıyor.
Temmuza bir randevu daha aldım doktor belki hormonlarıma fln bakar.
Allahım günah yazmasın ama burda bebeğini kaybeden arkadaşların acılarına bile özeniyorum. Bir kere olmuş, doğru tedaviyle bir daha olur inşallah arkadaşlar metin olun.
Ben 1 senedir her ay adetten bir gün önce fln test yapıyorum daha 1 kere bile çift çizgi görmedim, zaten ertesi günü de hastalanıyordum. Uzun yazdım kusura bakmayın ama artık derdimi paylaşacak bir siz varsınız
Hepinize en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler ve bebişler diliyorum
selamlar, ben yeni geldiğimde kk yı bilmiyordumm :KK8:
eşine söyle beni sinirlendirmesin.:KK57: ne demek bebek lafı yasak..
okumuşsundur hareketliliği artıracak bi ton bitkisel yöntem var onları denedin mi?( imkansız değil en azından )
sorun yokken olmaması da bi ayrı sorun gerçekten, hani problemin olur işte çatlamıyor yumurtan az vs. tedavini olursun vermezse o zaman karalar bağlarsın, böyle insan neden neden diye kurup durur.
Rabbim fazla bekletmeden hayırlısıyla isteyene versin inşallah. amin..

Selam.
Nedense hep Ekim annesi olmak istemişimdir ben, bu yüzden o topiği hala takip ederim üye olmadan önce de.
Şöyle söyliyim, orda kaybını okuduğumda iki gün kendime gelememiştim.
İnşallah adet olmuşsundur da çilen sona ermiştir artık umut etme zamanın gelmiştir tekrardan.
Htta oraya ekım annesı olcm ben dıyodm ıkı gun sonra hamılr oldugumu ogrenmstm sımdı toparlanmaya calısıyorum guzel dıleklerın ıcın sagol cnm Allahım hepımıze yenıden saglıklı evlat versın

okumuşsundur hareketliliği artıracak bi ton bitkisel yöntem var onları denedin mi?( imkansız değil en azından )
sorun yokken olmaması da bi ayrı sorun gerçekten, hani problemin olur işte çatlamıyor yumurtan az vs. tedavini olursun vermezse o zaman karalar bağlarsın, böyle insan neden neden diye kurup durur.

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
Keçiboynuzu kürü yaptım bir hafta içti bıraktı.
Fındık fıstık ceviz meyve kurusu koydum önüne yemedi kurtlandılar.
Ben de ha bu ay ha önümüzdeki derken sonunda aldım randevuyu doktora temmuzda.
ilk Rutin kontrolde herşey yolunda görünüyordu hatta rahmimde yumurta gördü bak hamile değilsen birkaç güne adet olacaksın dedi (oldum tabii ki)
Buarada yeri gelmişken sorayım, rutin kontrolde sorunu görünmeyip sonraki ayrıntılı kontrollerde rahatsızlığı çıkan var mı aranızda?

Güven çok önemli tabi ki, bak neler okuyoruz.. Ben bazen vaz geçecek gibi oluyorum yeter bir tane kızım var Allah bağışlasın ona sağlıklı sıhhatli ömür versin diyorum. Yaş geçtikçe korku da artıyor tabi.. Ne yazdıysa Rabbim onu göreceğiz.
Umuyorum bundan sonra güzellikler yazmıştır.

İnş. yaa. Walla birde duyuyoruz doğumda falan sıkıntı yaşayanları insan güvenini kaybediyo dr lara karşı. Eğer hamile kalırsam gebelik takibi için hangi dr a giderim diye düşünüyorum.Offf hamile kalması bi sıkıntı, hamile kaldıktan sonra ayrı bi sıkıntı,sonra doğum başlı başına sıkıntı. Rabbim kadınların yardımcısı olsun. Kadın olmak her zaman çok zor.

Herkese merhaba arkadaşlar gerçekten kafam çok karıştı. . 10 aylık evliyiz ve son 5 aydır bebek bekliyoruz.. Benim adet olmam gereken tarih 25 hazirandı yani bu gün adetim geçeli 4. Gün .. ve benim adetlerim çok düzenli oluyor. Bu güne kadar hiç gecikmedi . Eşimin ısrarı ile dün kan testi yaptık bu gün sonuç negatif çıktı . Doktor ise daha erken olduğunu ve kan testinde çıkmayabileceğini söylemişti kan verirken . Bu gün de negatif gözüktüğünü pazartesi veya salı tekrar yaparsak daha kesin olacağını söyledi. Ve benim kafam karıştı daha erken mi gerçekten kanda çıkması için ? Erkenden fark edilenler nasıl fark ediliyor ? Sizin adetiniz kaç gün geciktiğinde çıktı ? Lütfen yardım eder misiniz ?

Eki Görüntüle 2162248 Kızlar merhaba ben sürekli.test yapıyordum baktım çift çizgi yi yakalayamiyorum biraz düzensiz yaptim adeti me şu an takvime göre 7 gün var ama tahminimce 10 güne anca olur sizce bu sonuçlara göre yumurtlama yeni mi.oluyor tek olan.bugün yaptığım test
lh yükselmiş yumurtlama olacak demek bu test 1-1,5 güne kadar

Herkese merhaba arkadaşlar gerçekten kafam çok karıştı. . 10 aylık evliyiz ve son 5 aydır bebek bekliyoruz.. Benim adet olmam gereken tarih 25 hazirandı yani bu gün adetim geçeli 4. Gün .. ve benim adetlerim çok düzenli oluyor. Bu güne kadar hiç gecikmedi . Eşimin ısrarı ile dün kan testi yaptık bu gün sonuç negatif çıktı . Doktor ise daha erken olduğunu ve kan testinde çıkmayabileceğini söylemişti kan verirken . Bu gün de negatif gözüktüğünü pazartesi veya salı tekrar yaparsak daha kesin olacağını söyledi. Ve benim kafam karıştı daha erken mi gerçekten kanda çıkması için ? Erkenden fark edilenler nasıl fark ediliyor ? Sizin adetiniz kaç gün geciktiğinde çıktı ? Lütfen yardım eder misiniz ?

canım günün geçeli 4 gün olmuş erken olamaz
ancak geç döllenme olur ise şuan çıkmayabilir
ama adetlerinde düzenliymiş yani yumurtlaman da düzenli

Ewt rahim filmi çekindim ve rahmimin 2 tarafındada septum olduğu ortaya çıktı. Bi taraftaki bayağı kalın, diğer taraftaki çokta problem değil dedi dr um. Adetimin son günü histereskopi ile alınacak zarlar.
Benim gebeliğimi takip eden dr da bişey olmaz demişti. Ama şimdi ki dr um alalım düşüğe neden olur sürekli dedi. Bende alınması taraftarıyım çünkü bir daha bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın. Sizden ricam iyi bir dr bulun ve sıkıntınızı çözün bir an evvel.
Rahim filmim yanımda değil malesef evde. Birde bana cd vermişlerdi.
Sizde nasıl bi sıkıntı var. Septum mu var sizde de?

Eklentiler

• 66592591-5FF5-4B0E-9E05-A602CEE53FF3.jpeg
    66592591-5FF5-4B0E-9E05-A602CEE53FF3.jpeg
    37,7 KB · Görüntüleme: 28
Evet bende de perde var resmini attım sizinkiyle benzer mi yardımınıza ihtiyacım var sizce bana da ameliyat mı der çok endişeliyim beni en iyi siz anlıyorsunuzdur :(

Back