• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mutfağa mecbur giriyorum zaten ama işten gelince yorucu oluyor:) bugün diyetisyen görüşmem vardı 52,9 a düşmüşüm yağ oranı da güzel düşmüş ideali bulduk. 2 haftada 1,5 kg yağdan vermişim 0,5 kg da ödemimi atmışım. Artık bundan sonrası bunu koruma ve bebeğe hazırlık süreci.
Cnm sen kac haftalık dusuk yapmıstın dr kendımı ıstedı o testlerı ıns enkosa zamanda guzel sonuclar alırsn

Kuzlar busanahtan berı kanamam az daha arttı agrım var neden boyle oldum ben metılerı kullanmayı bırakalı 7 gun oldu en az korkuyorum :(

Kuzlar busanahtan berı kanamam az daha arttı agrım var neden boyle oldum ben metılerı kullanmayı bırakalı 7 gun oldu en az korkuyorum :KK43:
sen daha bekleme o zaman bence bir görün bakalım.. tamam büyüktü de artık o kadar da kanamaz heralde, ağrın da varmış.
en azından yok bir sorun derlerse bitmesini beklersin artık..

20180628_094638.jpg
IMG-20180627-WA0002.jpeg
IMG-20180627-WA0002.jpeg
IMG-20180627-WA0002.jpeg
Merhaba kızlar dün ku testi ve bugün ku teste bakar mısınız çatlama olmuş mu

sen daha bekleme o zaman bence bir görün bakalım.. tamam büyüktü de artık o kadar da kanamaz heralde, ağrın da varmış.
en azından yok bir sorun derlerse bitmesini beklersin artık..
Dr gel ıcerde oarca vrsa tekrar kurtaj gerekeblr dedı okdr yorgn hıssdyrm ku bayılcm sankı

Dr gel ıcerde oarca vrsa tekrar kurtaj gerekeblr dedı okdr yorgn hıssdyrm ku bayılcm sankı
tamam ben de ilk kürtajımda öyle oldu, parça kalmış dediler hayda bir daha, 20 25 gün kanamıştım, kontrolde parça kaldığını tekrar kürtaj olmam gerektiğini söylediler..
sen gittin de parça kaldıysa görmeleri gerekirdi.. Allah muhafaza hadi durma git hemen.

tamam ben de ilk kürtajımda öyle oldu, parça kalmış dediler hayda bir daha, 20 25 gün kanamıştım, kontrolde parça kaldığını tekrar kürtaj olmam gerektiğini söylediler..
sen gittin de parça kaldıysa görmeleri gerekirdi.. Allah muhafaza hadi durma git hemen.
Az once bıkac kucuk parca geldı sıyah kucuk parmak tırnagı kdar kanla bırlıkte ıcerde parca mı atmaya calısıyo rahım anlamadm ko drum amelıyattayms bnde sehır dısındaym gel derse gıdıcem zaten cok korkuyorum ya bugun daha cok kanama

Selam kızlar. Ben kkda yeniyim. hep hamile kalayım öyle üye olurum diyodum ama 1 sene sonrasında eşimden bebek lafı yasağı gelince ümidi de kestim :(( artık ümitsizliğimi ancak burda sizinle paylaşabilecem kabul ederseniz.
1 senedir deniyoruz, eşim çok üstüne düşmeme taraftarıydı başından beri, rahat ol zorlayınca stres yapıyosun hiç olmaz diyodu. Bu arada eşimde sperm yavaşlığı var, doktoru imkansız değil ama zaman alır dedi ilaç verdi(Tabii ki bizimki kullanmıyor). benim rutin kontrol normal çıktı ama eşim 1 senedir olmamasını benim sigara içmeme bağlıyor.
Temmuza bir randevu daha aldım doktor belki hormonlarıma fln bakar.
Allahım günah yazmasın ama burda bebeğini kaybeden arkadaşların acılarına bile özeniyorum. Bir kere olmuş, doğru tedaviyle bir daha olur inşallah arkadaşlar metin olun.
Ben 1 senedir her ay adetten bir gün önce fln test yapıyorum daha 1 kere bile çift çizgi görmedim, zaten ertesi günü de hastalanıyordum. Uzun yazdım kusura bakmayın ama artık derdimi paylaşacak bir siz varsınız
Hepinize en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler ve bebişler diliyorum

Kızlar merhaba,
Nasılsınız?
Bnmde ovulasyon testini kullanacağım günler gelecek mi acaba? Çok uzun süreç beni bekliyoooo
Merhaba daha öncede yazışmıştık en son konuştuğumuzda rahim filmi çekinecektin bakıyorum ki epey aşamalardan geçmişsin sorunlarımız çok benzer benim Doktorum ameliyata gerek yok demişti ama ben başka bir doktora daha sordum operasyon gerekir dedi kafam çok karıştı benim hiç gebeliğim yok rica etsem rahim filminin görüntüsünü atabilir misin bende atayım çok endişeliyim cumartesş doktora gideceğim

Merhaba daha öncede yazışmıştık en son konuştuğumuzda rahim filmi çekinecektin bakıyorum ki epey aşamalardan geçmişsin sorunlarımız çok benzer benim Doktorum ameliyata gerek yok demişti ama ben başka bir doktora daha sordum operasyon gerekir dedi kafam çok karıştı benim hiç gebeliğim yok rica etsem rahim filminin görüntüsünü atabilir misin bende atayım çok endişeliyim cumartesş doktora gideceğim

Ewt rahim filmi çekindim ve rahmimin 2 tarafındada septum olduğu ortaya çıktı. Bi taraftaki bayağı kalın, diğer taraftaki çokta problem değil dedi dr um. Adetimin son günü histereskopi ile alınacak zarlar.
Benim gebeliğimi takip eden dr da bişey olmaz demişti. Ama şimdi ki dr um alalım düşüğe neden olur sürekli dedi. Bende alınması taraftarıyım çünkü bir daha bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın. Sizden ricam iyi bir dr bulun ve sıkıntınızı çözün bir an evvel.
Rahim filmim yanımda değil malesef evde. Birde bana cd vermişlerdi.
Sizde nasıl bi sıkıntı var. Septum mu var sizde de?

Kızlar drummla knstm yarın kontrole gıdıcem dr belkı adet olmus olabılırsın dedı 35 bugunm ıkıgundur goguslerm ahrıyodu bıde cnm tatlı cekıyodu umarm adet olmuşumdur sıkıntı cıkmaz cok korkuyorum

Kızlar drummla knstm yarın kontrole gıdıcem dr belkı adet olmus olabılırsın dedı 35 bugunm ıkıgundur goguslerm ahrıyodu bıde cnm tatlı cekıyodu umarm adet olmuşumdur sıkıntı cıkmaz cok korkuyorum

Bende 35. günümde adet olmuştum :) Adet olduğunda göğüslerin acıyorsa , canın tatlı çekiyorsa adet olmuşsundur bence de.

Bende 35. günümde adet olmuştum :) Adet olduğunda göğüslerin acıyorsa , canın tatlı çekiyorsa adet olmuşsundur bence de.
Bıkac gune bakalm kanamanın durumuna gore anlarm heralde aynı ama acıyodu tatlı cekıyodu ay hadı ıns olmusumdur normale donerım ya olumsuz bısey olmasın

O zaman muhtemelen adet oldun hadi gözün aydın olsun.. ultrasondan onu da anlıyolar mı? yani adet olup olmadığını?

Bıkac gune bakalm kanamanın durumuna gore anlarm heralde aynı ama acıyodu tatlı cekıyodu ay hadı ıns olmusumdur normale donerım ya olumsuz bısey olmasın

Olmaz bence yaa. Sninle aynı zamanlarda korunma süremiz bitecek galiba.Bense şu zarlardan bi kurtulsaydım

kurtulacaksın tabi ki böyle kalmaz ya, benim de öyle olacak korunma sürem 2 3 adet gibi.. hayırlısı bakalım.

Back