• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım bisey olmaz acisin a dayanamadım kullandım keşke kullanmasaydım ama kağıdi okudum hamilere bi etki yapmaz diyordu artık allaha kaldı ne nasip olursa

Aslında daha ortada bebek yok. Birde kullandığın antibiyotik önemli. Sen yinede dr a danış.

dr takip edince iyi oluyor canım bence de öyle yap
mm sine kadar söylüyor daha net bilgi oluyor

Önceki dr uma bayağı kızdı klomen neden verdi diye. Bnde şu zarxan kurtulup bebek çalışmalarına başlayınca dr umla görüşücem bu konuyu.Yumurtladığım tarihi kestiremiyorum. Hep 16. günü değerlendiriyorduk. Sonra adet tarihim yaklaşınca önemsemiyorduk. Ama öğrendim ki 21. günden sonra yumurtluyor muşum

Önceki dr uma bayağı kızdı klomen neden verdi diye. Bnde şu zarxan kurtulup bebek çalışmalarına başlayınca dr umla görüşücem bu konuyu.Yumurtladığım tarihi kestiremiyorum. Hep 16. günü değerlendiriyorduk. Sonra adet tarihim yaklaşınca önemsemiyorduk. Ama öğrendim ki 21. günden sonra yumurtluyor muşum

aynen canım takip önemli
senden hayırlı haberler bekliyorum inşallah :)

atlatırsın Allahın izniyle canım rahat ol :)
biz yanındayız

Canım aslında histeroskopide anestezi aldım hiç acı falan hissetmedim. Dr umada güveniyorum. Daha önce çok kez bu ameliyatı yaptığını söyledi. Neler ve nasıl yapacağınıda çizerek tane tane anlattı. Hatta şanslı olduğumu rahim çatımın dar olmadığını söyledi. Hakkımda hayırlısı olsun.

Canım aslında histeroskopide anestezi aldım hiç acı falan hissetmedim. Dr umada güveniyorum. Daha önce çok kez bu ameliyatı yaptığını söyledi. Neler ve nasıl yapacağınıda çizerek tane tane anlattı. Hatta şanslı olduğumu rahim çatımın dar olmadığını söyledi. Hakkımda hayırlısı olsun.

amin kuzum ne zaman olucaksın adet oluncamı?

Canım zar derken kızlık zarı mı ? Neden aldırıyorsun acaba sorun nedir. Bende yeni öğrendim zarım esnekmiş şok oldum da sende de mi öyle

Yok canım benm rahmimde zar var yani septum (perde). Bu zardan dolayı bebeğimi kaybettim. Bir daha bebeğimi kaybetmemek için zarı alacak dr.

Kizlar sizden yorum bekliyorum testlerim ovulasyon ikili olan diğeri productor son 9 kala bata yapıldı

Eklentiler

• 20180626_215047.jpg
    20180626_215047.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 32
  • 20180626_214705.jpg
    20180626_214705.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 20180626_142815.jpg
    20180626_142815.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 30
Kizlar sizden yorum bekliyorum testlerim ovulasyon ikili olan diğeri productor son 9 kala bata yapıldı
ovulasyonda gayet lh değerinde yükselme görünüyor ve produktorde de ikinci çizgi silik bir şekilde var inşAllah geliyor bebiş;)
bata 9 gün kala baya iyi çıkmış yani.. maşallah adet döngünüz kaç gün acaba

Adet oldum yine, olmam sanmıştım bu ay, yine umutlarım tükendi.. Sanırım artık pes etmenin vakti geldi. Herkes anne olamıyor maalesef

Adet oldum yine, olmam sanmıştım bu ay, yine umutlarım tükendi.. Sanırım artık pes etmenin vakti geldi. Herkes anne olamıyor maalesef

Canım hayırlısı olsun. Bak bende hamile kaldım ama bebeğimin kalbi durdu şimdi uğraşıp duruyorum. Hayırlısı olsun diye dua et ve olumsuzda düşünme lütfen. Zamanı gelince illa ki olur. Dr a gittin mi?

Back