- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #1.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlısı olsun. Bak bende hamile kaldım ama bebeğimin kalbi durdu şimdi uğraşıp duruyorum. Hayırlısı olsun diye dua et ve olumsuzda düşünme lütfen. Zamanı gelince illa ki olur. Dr a gittin mi?
Gittim,1.4cm çikolata kistim var ama engel değil dedi gittiğim tüm doktorlar, sıkıntın yok dediler
4 doktora gittim şehrimdeki, daha önce kalmışsın sıkıntın yok, stresi bırak dediler hepsiBence başka bi dr a daha git. Ve hamile kalamadığını anlat. Testlerin falan yapıldı mı peki
4 doktora gittim şehrimdeki, daha önce kalmışsın sıkıntın yok, stresi bırak dediler hepsi
Maalesef doktorlar 6 ay ve 1 sene dolmadan araştırmaya gerek görmüyorlar.. Şu an keçiboynuzu özü ve bal,polen, arı sütü, ginseng karışımı yiyorum, yumurtalık ve spermlere çok faydalı bunlar kalite açısından..Benimde rahmimde septum varmış. Benim önceki dr umda alınmasına gerek yok bebeğin kalbinin durmasının sebebi bu değil dedi ama diğer kan testlerinde ve genetikte birşey çıkmadı. Malesef bazı dr lara güvenim yok benim. O dr . yüzünden bebeğimi kaybettim. Sen vazgeçme araştır bul ve git.
Maalesef doktorlar 6 ay ve 1 sene dolmadan araştırmaya gerek görmüyorlar.. Şu an keçiboynuzu özü ve bal,polen, arı sütü, ginseng karışımı yiyorum, yumurtalık ve spermlere çok faydalı bunlar kalite açısından..
Hayırlı olsun canim saglikla kucağına alırsın inşallah.belirtin oldu mu peki.kısa süre gecmistr dollenmeden..adet dongum kac gündü seninKizlar ovulasyonda baktım gene bugün t bölge gittikçe koyu yumurtlama geçti bu demek oluyomi gebelik var üç günün testleri bunlar gebelik en alttaki test
Kızlar ya kanama devam edıyo acaba kurtajdan sonra ıcımmı temızlenıyo ılk gunlere gore az arttı rahmım ıncelıyo olabılırmı okadar agrım da kalmadı ama kanama var yanı haftaya dr a gıtmeyı dusunuyorum ıyımı bu durum kotumu korkuyorum
29 gün 30 bazen bilmiyorum 8 gün ksldi adete belirti vs yok şu an cnm sadece sabah kasık agrim oldu geçtiHayırlı olsun canim saglikla kucağına alırsın inşallah.belirtin oldu mu peki.kısa süre gecmistr dollenmeden..adet dongum kac gündü senin
8 gun once ogrenebildiginize gore sizin eeken döllenme olsa gerek.Kizlar sizden yorum bekliyorum testlerim ovulasyon ikili olan diğeri productor son 9 kala bata yapıldı
Canım sana cevap yazamadım moralim çok bozuktu ancak gördüm naptın regl oldun muBende aldım az önce canım miratech erken gebelik testi ve freely gebelik testi yarın sabah ilk idrarla yapayım dmi
Evet canım yumurtan yeni gelişmiş bugün yarın çatlar. Geç olgunlaşmış yumurtan. Bugünleri değerlendirmeyi ihmal etme. Bende hep 1 hafta kala çift çizgiyi görüyorum ama Hale’n gebe kalamadımEki Görüntüle 2162248 Kızlar merhaba ben sürekli.test yapıyordum baktım çift çizgi yi yakalayamiyorum biraz düzensiz yaptim adeti me şu an takvime göre 7 gün var ama tahminimce 10 güne anca olur sizce bu sonuçlara göre yumurtlama yeni mi.oluyor tek olan.bugün yaptığım test
Normal dogum gıbı dedı dr cnm 40 gun gelır en az dedı 40 tan uzun sırucek gıbıme gelıyo sokıntı olmasında ıcerosomı temızşenıyo acaba bılmıyorum kıyaCanım benim kürtajda 2-3 gün lekelenmem olmuştu. Ama senin ki daha büyüktü. Dr un ne demişti.
Bnce sen bugun yarın degerlendır yumurtlaman heran olabılırEki Görüntüle 2162248 Kızlar merhaba ben sürekli.test yapıyordum baktım çift çizgi yi yakalayamiyorum biraz düzensiz yaptim adeti me şu an takvime göre 7 gün var ama tahminimce 10 güne anca olur sizce bu sonuçlara göre yumurtlama yeni mi.oluyor tek olan.bugün yaptığım test
Her ay bıle yumurtlama farklı olabılır benım 20 den sonra olurdu 16.gun yumurtladıgım ay hamıle kaldımÖyle yapicam bugün ve yarın degerlendiricem inşallah teşekkür ederim.ilk.kez bun ay yaptım.test takibi birde hep.silik çıkınca yapmayı bile bırakmıştım