• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ovulasyonda baktım gene bugün t bölge gittikçe koyu yumurtlama geçti bu demek oluyomi gebelik var üç günün testleri bunlar gebelik en alttaki test

Eklentiler

• 20180627_115523.jpg
    20180627_115523.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 27
  • 20180626_214705.jpg
    20180626_214705.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 33
Canım hayırlısı olsun. Bak bende hamile kaldım ama bebeğimin kalbi durdu şimdi uğraşıp duruyorum. Hayırlısı olsun diye dua et ve olumsuzda düşünme lütfen. Zamanı gelince illa ki olur. Dr a gittin mi?

Gittim,1.4cm çikolata kistim var ama engel değil dedi gittiğim tüm doktorlar, sıkıntın yok dediler

4 doktora gittim şehrimdeki, daha önce kalmışsın sıkıntın yok, stresi bırak dediler hepsi

Benimde rahmimde septum varmış. Benim önceki dr umda alınmasına gerek yok bebeğin kalbinin durmasının sebebi bu değil dedi ama diğer kan testlerinde ve genetikte birşey çıkmadı. Malesef bazı dr lara güvenim yok benim. O dr . yüzünden bebeğimi kaybettim. Sen vazgeçme araştır bul ve git.

Benimde rahmimde septum varmış. Benim önceki dr umda alınmasına gerek yok bebeğin kalbinin durmasının sebebi bu değil dedi ama diğer kan testlerinde ve genetikte birşey çıkmadı. Malesef bazı dr lara güvenim yok benim. O dr . yüzünden bebeğimi kaybettim. Sen vazgeçme araştır bul ve git.
Maalesef doktorlar 6 ay ve 1 sene dolmadan araştırmaya gerek görmüyorlar.. Şu an keçiboynuzu özü ve bal,polen, arı sütü, ginseng karışımı yiyorum, yumurtalık ve spermlere çok faydalı bunlar kalite açısından..

Maalesef doktorlar 6 ay ve 1 sene dolmadan araştırmaya gerek görmüyorlar.. Şu an keçiboynuzu özü ve bal,polen, arı sütü, ginseng karışımı yiyorum, yumurtalık ve spermlere çok faydalı bunlar kalite açısından..

Ewt illa 3 düşük yapmak gerekiyo ama ben ilkte bütün testlerimi yaptırdım ve sebebi ilk dr un bundan olmaz dediği sebepten olduğu anlaşıldı.

Kizlar ovulasyonda baktım gene bugün t bölge gittikçe koyu yumurtlama geçti bu demek oluyomi gebelik var üç günün testleri bunlar gebelik en alttaki test
Hayırlı olsun canim saglikla kucağına alırsın inşallah.belirtin oldu mu peki.kısa süre gecmistr dollenmeden..adet dongum kac gündü senin

Kızlar ya kanama devam edıyo acaba kurtajdan sonra ıcımmı temızlenıyo ılk gunlere gore az arttı rahmım ıncelıyo olabılırmı okadar agrım da kalmadı ama kanama var yanı haftaya dr a gıtmeyı dusunuyorum ıyımı bu durum kotumu korkuyorum

Kızlar ya kanama devam edıyo acaba kurtajdan sonra ıcımmı temızlenıyo ılk gunlere gore az arttı rahmım ıncelıyo olabılırmı okadar agrım da kalmadı ama kanama var yanı haftaya dr a gıtmeyı dusunuyorum ıyımı bu durum kotumu korkuyorum

Canım benim kürtajda 2-3 gün lekelenmem olmuştu. Ama senin ki daha büyüktü. Dr un ne demişti.

IMG-20180627-WA0002.jpeg
Kızlar merhaba ben sürekli.test yapıyordum baktım çift çizgi yi yakalayamiyorum biraz düzensiz yaptim adeti me şu an takvime göre 7 gün var ama tahminimce 10 güne anca olur sizce bu sonuçlara göre yumurtlama yeni mi.oluyor tek olan.bugün yaptığım test

Eki Görüntüle 2162248 Kızlar merhaba ben sürekli.test yapıyordum baktım çift çizgi yi yakalayamiyorum biraz düzensiz yaptim adeti me şu an takvime göre 7 gün var ama tahminimce 10 güne anca olur sizce bu sonuçlara göre yumurtlama yeni mi.oluyor tek olan.bugün yaptığım test
Evet canım yumurtan yeni gelişmiş bugün yarın çatlar. Geç olgunlaşmış yumurtan. Bugünleri değerlendirmeyi ihmal etme. Bende hep 1 hafta kala çift çizgiyi görüyorum ama Hale’n gebe kalamadım

Canım benim kürtajda 2-3 gün lekelenmem olmuştu. Ama senin ki daha büyüktü. Dr un ne demişti.
Normal dogum gıbı dedı dr cnm 40 gun gelır en az dedı 40 tan uzun sırucek gıbıme gelıyo sokıntı olmasında ıcerosomı temızşenıyo acaba bılmıyorum kıya

Eki Görüntüle 2162248 Kızlar merhaba ben sürekli.test yapıyordum baktım çift çizgi yi yakalayamiyorum biraz düzensiz yaptim adeti me şu an takvime göre 7 gün var ama tahminimce 10 güne anca olur sizce bu sonuçlara göre yumurtlama yeni mi.oluyor tek olan.bugün yaptığım test
Bnce sen bugun yarın degerlendır yumurtlaman heran olabılır

Öyle yapicam bugün ve yarın degerlendiricem inşallah teşekkür ederim.ilk.kez bun ay yaptım.test takibi birde hep.silik çıkınca yapmayı bile bırakmıştım

Öyle yapicam bugün ve yarın degerlendiricem inşallah teşekkür ederim.ilk.kez bun ay yaptım.test takibi birde hep.silik çıkınca yapmayı bile bırakmıştım
Her ay bıle yumurtlama farklı olabılır benım 20 den sonra olurdu 16.gun yumurtladıgım ay hamıle kaldım

Back