Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ates olcme yontemini kullaniyorum ben bugun 14.gun daha catlamadi sanirim atese gore gunasiri calisiyoruz :) ama akintim cok fazla yok 3. Denememiz bizim bakalim
ya bu ovulasyon testlerinden bisii anlamadim, haftasonu sadece bir gun kullanmadim, galiba o gun idi ve kacirdim ahah. pazar gunu cok koyuydu (kontrol cizgisine cok yakin) ama dun yine biraz azalmisti.
ates olcme bana nedense biraz zor geliyor. Allah yardimcin olsun insallah tutar!!

ay esim cok kiziyo ben ovulasyon testleriyle ugrasinca filan, adami tibba inandiramiyorum bile!

Ben hic yapmadim o testlerden ates olcmek zahmetli biraz ya alarmi kuruyom agzima tikiyom emzik gibi

Ben hic yapmadim o testlerden ates olcmek zahmetli biraz ya alarmi kuruyom agzima tikiyom emzik gibi
insallah tutar tatlim!! burda o testler cok ucuz, onla denedim bende ne bilim.
bir avantajim var, daha onceki evliligimde istenmeyen bi hamilelik yasadim ve bir hafta sonrasinda zaten dusuk yaptim. ozaman doktorun bana soyledigi sey ise 'uzulmeyin, hamile kalabiliyor olmaniz sizin icin guzel bir haber.' idi.
bu nedense icimde bi teselliye sebebiyet veriyor, insallah yine mumkun olur.

Yurtdisinda testler ucuz burda tanesi 3 5 lira sanirim hergun yapilmaz :) umarım hemen hamile kaliriz ikimizde senin yas kac

benimki de öyle kızar Allah Allah dertleri ne ola ki??!!

tamam da e bırak napıyorsak yapalım, ona kadar ne karışırlar:) göstermeden yapıcaz o zmn bunun çözümü de bu olsun, konuşmucaz bu konu ile ilgili demek ki.
ya benimki aslinda kafama takmami istemiyor, takmiyorum zaten, ama ugrasirsan bukadar, takarsin diyor. belkide hakli, erkeklerin bu rahatligi bizede lazim biraz.

Kozşar kürtaj olalı 23 gun oldu 2 gundur kanamam kesılmıstı bugun sanahtan berı bel kasık agrısıyla pembelkk gelıyo ben anlamadım normalmı kesılıp yenıden gelmesı ve agrı bel kasık

Merhaba
Arkadaşlar bisey soracağım sizler kadar bu konuda bilinçli değilim yardım ederseniz sevinirim.
Umut edilen ilişki tarihi 31.05
Bu ayki beklenen regl gunum :17.06 idi
Pembe ve kahve leke :09.06 ve 10.06 da geldi.
Sandım ki yerleşme kanaması falan ama ne yazıkki biraz önce adet oldum kırmızılar geldiçok üzgünüm şuan.
Neden olmuyor bilmiyorum
Ama kafama takılan bir konu var oda su: adeti düzenli olan biriyimdir lekelenme falan öyle hiç olmazdı şimdi neden bekledigim adet gününden 8 gün önce lekelenme oldu?ve 3-4 gun regl im geri geldi. Bu konuda bir fikriniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…