• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kanama bile üzüntüden stresten uzayabilir .. merak etme yani 30 günü geçerse sen dr a git baksın bi Allah korusun parça falan kalmasında ..
Ay rahme baktı ultrasonla ama allah korusun ya ıns kalmamıstır tekrar aynı seyı yasamak ıstemıyorum dr 40 gun sırebılır dedı 22.gun umarım bıran once bıter normale donmek ıstıyorum

Kan değerlerine şu anda da baktırabilirsin ki. Ama özellikle baktırmak istediğin bir hormon varsa onu bilemedim.
Benimki hani adetin en son günü lekelenme gibi açık renkli olur da günlük pede geçeriz ya öyle geliyor. Ama rutin değil bir hiç olmuyor bir aniden geliyor dengesiz.
Bnmde bıkacgın ahrılı be bır ped doldrmıcak gıbı geldı sımdı sabahtan berı gelmedı sılınce pembe gelıyo arada kacıncı gunun

Ben 23 mayıs ta kürtaj olmuştum bugün 20 gün oldu işte.
benim 21 olmuşş sen 20 diyince hesapladım da:) yarın da kontrolüm var. 10da inşallah iyi sonuçlar alırım..
Bana 20 gün sonra demişlerdi
aynı durumdayızz senle de ara ara geliyor gidiyor, 1 hafta 10 güne regl olurum diyorum, başladı belirtiler..
dün aldım nutellayı elime kaşık kaşık götürdüm..
hamileyken hiç canım tatlı istemedi, iki defa sütlaç çekti canım ki normalde sevmem sütlacı..

benim 21 olmuşş sen 20 diyince hesapladım da:) yarın da kontrolüm var. 10da inşallah iyi sonuçlar alırım..
Bana 20 gün sonra demişlerdi
aynı durumdayızz senle de ara ara geliyor gidiyor, 1 hafta 10 güne regl olurum diyorum, başladı belirtiler..
dün aldım nutellayı elime kaşık kaşık götürdüm..
hamileyken hiç canım tatlı istemedi, iki defa sütlaç çekti canım ki normalde sevmem sütlacı..
Hadi bakalım güzel haberlerle gel kontrolden. Bende hiç adet belirtisi yok göğüslerim dolardı oysaki. Tatlıyla da artık aram yok. Eve en son giren Nutella bozulmuş attık :))) Gebelikte çok sivilcelenmiştim şimdi hiç kalmadı.

Kızlar bır yazı buldum bu sıtede kım yazmıssa cok guzel onu paylasıyorum benım gıbı olanlar ıcın.Merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime
karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı
cennet bahçelerinde yaşatıyor. Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel
nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün......
Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve
arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi
emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri
bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. Ben seni, senin karnımda
varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince
tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum
sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya
sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz.
Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya
alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu
bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek
buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine
buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu
isteği yine allah vermişti. Hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin
diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç
günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani
cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok
ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada
doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet
koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi almadan
hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler
yanlarından alınınca çok üzüldüler onları o kutlu
günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne
olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen
de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden
varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi
herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum
ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde
kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl
geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın
kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular
getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve
babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim
ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve
şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm
ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin
ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada
hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini
aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana çok özenecek çünkü ebedi
hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç
büyümeyecek olan bir yavrun var ben varım...sen
şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma
özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene
daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da
büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri
istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki
annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar
ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler
ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok
güzel lütfen benim için üzülme hem kendini
suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim
varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret
var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı
şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz
akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda
böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de
seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun
her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum
bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl
sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve
sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de
zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve
lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben
seni tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde seni bulacam ve seni kendimle cennete
getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.senden
isteğim işimi zorlaştırmam büyük günahlardan
uzak durman ve farz olanları yerine getirmen
çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip
olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen
bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi
aşan günahlardan uzak dur olur mu? hastaneden
eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi
aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki
evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de
kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki
gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve
lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en
hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana
zulmetmedi anneciğim..

Bu çok eski galiba bende oğlumu kaybettiğimde okumuştum bunu arkadaşlarım atmıştı..
Her duamda var özellkle ilk oğlum.
Rabbim onu bize şeffaatçi eyle, öbür dünyada karşıma hemen çıkar doya doya sarılıp koklayayım yüzüne bakayım 1 kez ..

Çektiğimiz acılar anca o zaman son bulacak, orada bekliyolar bizi ve çok mutlulular eminim bende ..

6 aylık 10 haftalık 6 haftalık hepsi aynı evlat can .. rahime düştüklerinde anneyiz biz ..
Onlar da bizim canımız kanımız evladımız ..

İnşallah hepsi karşılar bizi ve şefaatçi olurlar .. biz de onları utandıracak şeyler yapmamış oluruz ..

Bu çok eski galiba bende oğlumu kaybettiğimde okumuştum bunu arkadaşlarım atmıştı..
Her duamda var özellkle ilk oğlum.
Rabbim onu bize şeffaatçi eyle, öbür dünyada karşıma hemen çıkar doya doya sarılıp koklayayım yüzüne bakayım 1 kez ..

Çektiğimiz acılar anca o zaman son bulacak, orada bekliyolar bizi ve çok mutlulular eminim bende ..

6 aylık 10 haftalık 6 haftalık hepsi aynı evlat can .. rahime düştüklerinde anneyiz biz ..
Onlar da bizim canımız kanımız evladımız ..

İnşallah hepsi karşılar bizi ve şefaatçi olurlar .. biz de onları utandıracak şeyler yapmamış oluruz ..
Ins o gun geldıgınde onlara kavusuruz sarılıp koklarız anneyız tabı tek eksıgımız onlar yazı eskı okadar etkıledı sabaha kadar aglattı bnı dun gece gordum her gece dılımde aynı dua var Allahım hepımıze saglıklı hayırlar veersın yerlerı dokmasa da acımız belkı hafıfler

:KK42:
Kızlar bır yazı buldum bu sıtede kım yazmıssa cok guzel onu paylasıyorum benım gıbı olanlar ıcın.Merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime
karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı
cennet bahçelerinde yaşatıyor. Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel
nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün......
Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve
arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi
emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri
bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. Ben seni, senin karnımda
varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince
tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum
sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya
sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz.
Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya
alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu
bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek
buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine
buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu
isteği yine allah vermişti. Hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin
diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç
günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani
cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok
ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada
doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet
koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi almadan
hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler
yanlarından alınınca çok üzüldüler onları o kutlu
günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne
olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen
de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden
varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi
herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum
ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde
kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl
geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın
kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular
getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve
babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim
ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve
şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm
ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin
ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada
hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini
aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana çok özenecek çünkü ebedi
hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç
büyümeyecek olan bir yavrun var ben varım...sen
şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma
özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene
daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da
büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri
istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki
annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar
ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler
ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok
güzel lütfen benim için üzülme hem kendini
suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim
varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret
var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı
şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz
akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda
böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de
seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun
her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum
bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl
sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve
sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de
zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve
lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben
seni tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde seni bulacam ve seni kendimle cennete
getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.senden
isteğim işimi zorlaştırmam büyük günahlardan
uzak durman ve farz olanları yerine getirmen
çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip
olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen
bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi
aşan günahlardan uzak dur olur mu? hastaneden
eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi
aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki
evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de
kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki
gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve
lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en
hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana
zulmetmedi anneciğim..

Yaa çok güzel ağlayarak okudum.İnş kızımı görücem öteki dünyada. :KK42::cry:

Kızlar birşey sormak istiyorum yumurtlama zamanım geçti yarın regl olucam ama dün sanki yumurtluyormuşum gibi akıntı geldi yani yumurta akı gibi sonrasindada beyaz renk ben çok sık regl olduğum için adetimin hemen bitiminde yumurtluyorum şimdi bu akıntı neyin nesi bir bilgisi olan varmı

:KK42:

Yaa çok güzel ağlayarak okudum.İnş kızımı görücem öteki dünyada. :KK42::cry:
Bn her okudugumda aglıyorum herheve aglıyorum sevınmelıyız aslında cennette ınsallah gorucez onlarla olcaz acımız da dınse keske yenı bır bebek dılıyorum Allahtan hepımız ıcın

Allah büyük güzelim, seni hatırlıyorum, tekrar geçmiş olsun,
sen düşük yaptın öyle mi kürtaja gerek kalmadı,
iyi bi şey sanırım dışardan müdahale olmadan düşürmen,
ult. da temiz çıkmış, bir daha kontrole gitmeyeceksin galiba.
Hiç korkma hemen olur bebişin, düşüğün arkası hemen gelir derler,
17si gelmese bile olabilir üzülme. şaşmalar olabilir.
Ben de 22sinde kürtaj oldum adet belirtilerim başladı.
1 hafta 10 güne bekliyorum, bekletmeden gelsin inşallah..
Biz de önümüze bakalım..

Teşekkür ederim canım
Evet müdahale olmadan düşük oldu 25 Mayıs'ta gittiğimde herşey normal sadece rahim duvarı kalınlığı hala 15 üstü o inmesi gerek dediler son kontrol 30 Mayıs'ta oldu ozaman rahim duvarı kalınlığı 6 yani başka kontrole gerek kalmamıştı doktor 6 hafta içinde adet olmazsan tekrar gel dedi ama inşallah olurum ve yoluma devam ederim yeterince üzüntüm var bari adetim gelsede umutlanabilsem yine

Teşekkür ederim canım
Evet müdahale olmadan düşük oldu 25 Mayıs'ta gittiğimde herşey normal sadece rahim duvarı kalınlığı hala 15 üstü o inmesi gerek dediler son kontrol 30 Mayıs'ta oldu ozaman rahim duvarı kalınlığı 6 yani başka kontrole gerek kalmamıştı doktor 6 hafta içinde adet olmazsan tekrar gel dedi ama inşallah olurum ve yoluma devam ederim yeterince üzüntüm var bari adetim gelsede umutlanabilsem yine
İnşallah fazla bekletmeden gelsinler ;)

İnş canım yaa yeni bebişler bizi mutlu edebilir.
Evet cnm bıran once zaman gecse dra gıdıp tekrar hamıle kalsam bende kendımı yalnz hıssedıyorum esımde yok karnımızı tekmeleyen kucuk yaramazlarımız gelsın agustısdan ıtıbaren bekletmezler ıns bızı fazla

Evet cnm bıran once zaman gecse dra gıdıp tekrar hamıle kalsam bende kendımı yalnz hıssedıyorum esımde yok karnımızı tekmeleyen kucuk yaramazlarımız gelsın agustısdan ıtıbaren bekletmezler ıns bızı fazla

Ewt canım zaman hiç geçmiyo bende beklemek zorundayım rahim filmi çekilcem belki histeroskopide olucam. Off zaman geçmiyo. Bnde hemen hamile kalmak istiyorum ama mecbur beklemedeyim. Zor günler ama geçecek inş bizde bebişlerimizi kucağımıza alıcaz.

Ewt canım zaman hiç geçmiyo bende beklemek zorundayım rahim filmi çekilcem belki histeroskopide olucam. Off zaman geçmiyo. Bnde hemen hamile kalmak istiyorum ama mecbur beklemedeyim. Zor günler ama geçecek inş bizde bebişlerimizi kucağımıza alıcaz.
Nezaman fılm cekılceksın cnm nekadar bekleme suren var bende dr angıdınce ne dıcek fılmlere gırcemmı Allah bılıyor uc hafta okdr zor gectıkı hergun aglayarak kendımızı toplamamız lazım ıns herseyımız temız cıkar ve bıkac ay sonra tekrar denemeye basşaroz hemen hamıle kalırız arkadasımın kucagında yavrusunu gorunce ıcım parcalanıyor ogluma kavusmama 3 ay kalmıs olcaktı

Nezaman fılm cekılceksın cnm nekadar bekleme suren var bende dr angıdınce ne dıcek fılmlere gırcemmı Allah bılıyor uc hafta okdr zor gectıkı hergun aglayarak kendımızı toplamamız lazım ıns herseyımız temız cıkar ve bıkac ay sonra tekrar denemeye basşaroz hemen hamıle kalırız arkadasımın kucagında yavrusunu gorunce ıcım parcalanıyor ogluma kavusmama 3 ay kalmıs olcaktı

Çarşamba günü çekilcem canım. Ondan sonra korunma süresi oluyor mu bilmiyorum. Birde filmin sonucuna göre histeroskopi yapılacak rahimdeki zar alınacak dr a bağlı. Herhalde 1-2 ay daha korunucam ben. Çarşamba günü belli olur.

Çarşamba günü çekilcem canım. Ondan sonra korunma süresi oluyor mu bilmiyorum. Birde filmin sonucuna göre histeroskopi yapılacak rahimdeki zar alınacak dr a bağlı. Herhalde 1-2 ay daha korunucam ben. Çarşamba günü belli olur.
Hakkında hayırlısı ıns cokfazla beklemessın belkı aynı anda tekrar hamıle kalırız ınternette yazı okudum erken dogum yapanlar tekrar erken dogum yapma olasılıgı cok yuksek dıye korkuyorum Allahım aynı seylerı yasatmasın ınsallah hepımız en kosa zamanda saglımla alalım

Hakkında hayırlısı ıns cokfazla beklemessın belkı aynı anda tekrar hamıle kalırız ınternette yazı okudum erken dogum yapanlar tekrar erken dogum yapma olasılıgı cok yuksek dıye korkuyorum Allahım aynı seylerı yasatmasın ınsallah hepımız en kosa zamanda saglımla alalım

Canım bana dr umun dediği şuydu o gitti. Bir daha aynı şeyleri yaşayacağın anlamına gelmez önümüze bakalım. Ewt haklı dr um aynı şeyi bi daha yaşıcaz anlamına gelmiyo. Ben çok ısrar ettim neden kalbi durdu araştırılsın bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diye. Genetik sonuçlarımızı bekliyoruz eğer onda da bişey çıkmaZsa rahimdeki zardan dolayı diye düşünüyorum. E onu da aldırcam. Gerisi Allaha kalmış. Herşeyin hayırlısı yapacak bişey yok. İçini fedah tut ve bir an evvel toparlanmaya bak.

Back