canım valla bnm bu ay hıc umudum yoktu .OVULASYON takıbı yapmadım yalan soylemeyeyım ilşkiden sonra 10 dakıka var yok ayaklarımı yuksekte tuttum .daha sonra malum ramazan hemen dusa gırdım valla yok oyle kaynar sularla yıkanmayın dusa gırmeyın lavaboya cıkmayın bunları uygulamıstım he oncekı adet tarıhıme kadar demekkı yapmamak lazımmıs.Hepsı faso fıso.PEPAPP diye bır program varya bundan oncekı ovulasyon tarıhlerını buradan takıp edıyodum .Bu ay zaten olmaz dedım hıc bakmadım takıp te etmedım..PEPAPP da yazan ovulasyon tarihlerıyle benım ilişki yaşadıgım tarıhler apayrıydı.Yanı kısacası hıcbırseye dıkkat etmedım.Üstüne butun oruçlarımı tuttum .bugunde oruçluyum allah kabul ederse inşallah.Belirtilerime geleyim:
*Ben en başta çok kotu grıp oldum (allah mekanını cennet eylesın dedemı kaybettım bu ay çok üzüldüğüm için baışıklığım düştü üzüntüden falan zannettim)
*Karnım adet lucakmısım gıbı agrılar)
*fecı şekılde uyku oturdugum yerde gıdıverıyorum valla
*yuzumdde sivilceler cıktı cok az + göğüs damarlarım fecı netleştı +göğüs ucum bir tuhaf yukarı dogru olmuş
*benm adetımı olmam gerken gun normalde 2/3 gun oncesınde göğüsler hassaslaşır ama bu ay adet olucagım gun 4 gun gecınce goguslerde hassasıyet başladı .
*afedersınız oksuruyordum ,öksürükle beraber bulantı oluyordu.ama tabı benım aklıma hıc gebelık gelmıyor.
*dedemın uzuntusuyle adet tarhım bıle hıc aklıma ggelmıyor.telefonu 4 gun sonra aldım elıme bır aktım adetınız yaklastı dıye bıldırımler bır baktgım tarıhe 4 gun oncesıne aıt.Yıne boswerdım aman be dedım uzuntuden gecıkmıstır .Daha sonraa dedım 2 gun daha gecsın test yapacagım.Sonra bır baktım 2.silik çizgi
acayıp bır duyguydu kızllar.o zaman dedımkı allahım sen ne kadar buyuksun bırının canını alıp bırıne can verıyorsun .şükürler olsun her halımıze.
(kızlar sıze tavsıyem ,adetınız bıttıkten sonra ovulasyona işaret eden akıntı ve azıcık pembemsı kan gelır.İşte onu gördüğünüz an olur ertesı olur o gun olur ilişkiye gırın .herseyı olucagına bırakın .İnanınkı umutlar kesılınce hıc ummadıgınız şeyler oluverıyor hayatımızda. )soru sormak ıstersenız cevaplarım.
EKLEME : Daha 3 ay once folik asite başlamıstım ama dedemın üzüntusuyle 10 gun booyunca falan kullanmadım gebelıgı ogrenınce devam ettım )