- Konu Sahibi turuncu_girl
- #1.101
Canm benide eklermisin bat 9 temmuz insallah gelmez dün ebe kadına gittim kasiklarimi çektirdi m insallah evvel allahın izni ile 3 seneden sonra hamile kalirim insallahİnş. canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm benide eklermisin bat 9 temmuz insallah gelmez dün ebe kadına gittim kasiklarimi çektirdi m insallah evvel allahın izni ile 3 seneden sonra hamile kalirim insallahİnş. canım
Amin canım amin. Senin adına çok sevindim Allah güzel bir hamilelik geçirmeni ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar hamişimm allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
Amin cok Tesekkur ederimAmin canım amin. Senin adına çok sevindim Allah güzel bir hamilelik geçirmeni ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsun tebrikler test mi yaptın kan mı verdin sat ne bat neydi? Anlatsana biraz biz de heyecanlanalım canımkızlar hamişimm allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
Ayyy tebrik ederim cok cok! Bizimle kisa berliterini paylasirmisin? :) Eger tabi birseyler önceden his etdiysenkızlar hamişimm allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
Geçmiş olsun canım güzel sonuçlara inşallahKızlar,
Rahim filmi çekindim Allahım nasıl acıdı nasıl. Anestezili çektirmediğim için çok pişman oldum.
Geçmiş olsun canım güzel sonuçlara inşallah
canım valla bnm bu ay hıc umudum yoktu .OVULASYON takıbı yapmadım yalan soylemeyeyım ilşkiden sonra 10 dakıka var yok ayaklarımı yuksekte tuttum .daha sonra malum ramazan hemen dusa gırdım valla yok oyle kaynar sularla yıkanmayın dusa gırmeyın lavaboya cıkmayın bunları uygulamıstım he oncekı adet tarıhıme kadar demekkı yapmamak lazımmıs.Hepsı faso fıso.PEPAPP diye bır program varya bundan oncekı ovulasyon tarıhlerını buradan takıp edıyodum .Bu ay zaten olmaz dedım hıc bakmadım takıp te etmedım..PEPAPP da yazan ovulasyon tarihlerıyle benım ilişki yaşadıgım tarıhler apayrıydı.Yanı kısacası hıcbırseye dıkkat etmedım.Üstüne butun oruçlarımı tuttum .bugunde oruçluyum allah kabul ederse inşallah.Belirtilerime geleyim:Ayyy tebrik ederim cok cok! Bizimle kisa berliterini paylasirmisin? :) Eger tabi birseyler önceden his etdiysen
Al bendende o kadar benimde eşim öyle yumurtlama zamanım geçti diyince uğraşma öyle şeylerle diyoya bu ovulasyon testlerinden bisii anlamadim, haftasonu sadece bir gun kullanmadim, galiba o gun idi ve kacirdim ahah. pazar gunu cok koyuydu (kontrol cizgisine cok yakin) ama dun yine biraz azalmisti.
ates olcme bana nedense biraz zor geliyor. Allah yardimcin olsun insallah tutar!!
ay esim cok kiziyo ben ovulasyon testleriyle ugrasinca filan, adami tibba inandiramiyorum bile!
canım valla bnm bu ay hıc umudum yoktu .OVULASYON takıbı yapmadım yalan soylemeyeyım ilşkiden sonra 10 dakıka var yok ayaklarımı yuksekte tuttum .daha sonra malum ramazan hemen dusa gırdım valla yok oyle kaynar sularla yıkanmayın dusa gırmeyın lavaboya cıkmayın bunları uygulamıstım he oncekı adet tarıhıme kadar demekkı yapmamak lazımmıs.Hepsı faso fıso.PEPAPP diye bır program varya bundan oncekı ovulasyon tarıhlerını buradan takıp edıyodum .Bu ay zaten olmaz dedım hıc bakmadım takıp te etmedım..PEPAPP da yazan ovulasyon tarihlerıyle benım ilişki yaşadıgım tarıhler apayrıydı.Yanı kısacası hıcbırseye dıkkat etmedım.Üstüne butun oruçlarımı tuttum .bugunde oruçluyum allah kabul ederse inşallah.Belirtilerime geleyim:
*Ben en başta çok kotu grıp oldum (allah mekanını cennet eylesın dedemı kaybettım bu ay çok üzüldüğüm için baışıklığım düştü üzüntüden falan zannettim)
*Karnım adet lucakmısım gıbı agrılar)
*fecı şekılde uyku oturdugum yerde gıdıverıyorum valla
*yuzumdde sivilceler cıktı cok az + göğüs damarlarım fecı netleştı +göğüs ucum bir tuhaf yukarı dogru olmuş
*benm adetımı olmam gerken gun normalde 2/3 gun oncesınde göğüsler hassaslaşır ama bu ay adet olucagım gun 4 gun gecınce goguslerde hassasıyet başladı .
*afedersınız oksuruyordum ,öksürükle beraber bulantı oluyordu.ama tabı benım aklıma hıc gebelık gelmıyor.
*dedemın uzuntusuyle adet tarhım bıle hıc aklıma ggelmıyor.telefonu 4 gun sonra aldım elıme bır aktım adetınız yaklastı dıye bıldırımler bır baktgım tarıhe 4 gun oncesıne aıt.Yıne boswerdım aman be dedım uzuntuden gecıkmıstır .Daha sonraa dedım 2 gun daha gecsın test yapacagım.Sonra bır baktım 2.silik çizgiacayıp bır duyguydu kızllar.o zaman dedımkı allahım sen ne kadar buyuksun bırının canını alıp bırıne can verıyorsun .şükürler olsun her halımıze.
(kızlar sıze tavsıyem ,adetınız bıttıkten sonra ovulasyona işaret eden akıntı ve azıcık pembemsı kan gelır.İşte onu gördüğünüz an olur ertesı olur o gun olur ilişkiye gırın .herseyı olucagına bırakın .İnanınkı umutlar kesılınce hıc ummadıgınız şeyler oluverıyor hayatımızda. )soru sormak ıstersenız cevaplarım.
EKLEME : Daha 3 ay once folik asite başlamıstım ama dedemın üzüntusuyle 10 gun booyunca falan kullanmadım gebelıgı ogrenınce devam ettım )
AMinn canım BENIM inşalllaahh .Canim ya. Cok tebrik ediyorum tekrardan. Dilerim hepimiz icin, bizde insallah en kisa Zaman da hamile kaliriz.
Ben bu ay hic kafama takmadim ve bende ovulasyonlarla Takip etmedim yumurtlama günümü. Bata 3 gün kaldi ve hicbirsey his etmiyorum. Ondan önceki günler de bir iki kere yumurtaliklarimda batma oldu ama cok ani ve hic uzun sürmedi. Normalinde benim de adetime yakin gögüslerim hassaslasir, belime agri girer, yada kasiklarim agirir ama hicbirsey yok. Ve benim de dikkatimi cekti, cok yorgun oluyorum. Cabuk uyuyorum. hic kalkmak istemiyorum Sabah yatakdan. zor uyaniyorum.
Bundan iki gün önce erken hamilelik test yapmistim -negatif cikmisti.
allahim hayirlisiyla nasip eder bize de insallah :)
Gecmis olsun canim ben de simdi birini rahatlattigin konuyu okuyordum baktim cuma turuncu filmini cektirecekti dedim sayfaya geldim ki acidigini soyluyorsun.. ben de parca aldirmistim siddetli adet oluyorum diye hafif acir dediler, anestezi yok mu dedim kimse bunun icin uyutmaz dediler, 5 dk ama gel sen sor. Insallah iyi sonuclar alirsin da cektigin sikintiya degsin.Kızlar,
Rahim filmi çekindim Allahım nasıl acıdı nasıl. Anestezili çektirmediğim için çok pişman oldum.
Gecmis olsun canim ben de simdi birini rahatlattigin konuyu okuyordum baktim cuma turuncu filmini cektirecekti dedim sayfaya geldim ki acidigini soyluyorsun.. ben de parca aldirmistim siddetli adet oluyorum diye hafif acir dediler, anestezi yok mu dedim kimse bunun icin uyutmaz dediler, 5 dk ama gel sen sor. Insallah iyi sonuclar alirsin da cektigin sikintiya degsin.
Onlari da atlat insallah da ondan sonra gelsin bebisleeerAyyy sorma hemde ne acı. Ama benm rahmimde zar olduğu için bu kadar acımış. Dr bile eşime dedi ki , eşinin kıymetini bil bak ne acılara katlanıyo dedi. Gerçektende öyle şu zardanda bi kurtulsaydım yaa bayağı uzunmuş. 2 kez daha histeroskopi olucam.
Onlari da atlat insallah da ondan sonra gelsin bebisleeer
Bana da parca alinirken muhtemelen miyom vardir ondan o kadar acimistir dediler ama hic bir sey cikmadi. O dedigin nasil bir sey ki acaba o da insallah can yakici bir sey degildir.Dr da halledilmeyecek bişey değil dedi. 2-3 ayım var dr un da dediğine göre.
Bana da parca alinirken muhtemelen miyom vardir ondan o kadar acimistir dediler ama hic bir sey cikmadi. O dedigin nasil bir sey ki acaba o da insallah can yakici bir sey degildir.