- Konu Sahibi turuncu_girl
- #1.081
yok canım bir kızım var, uğraşmak denmez tabii. Allah nasip ederse 2. yi istiyoruz.ilk bebek icin mi ugrasiyosunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım bir kızım var, uğraşmak denmez tabii. Allah nasip ederse 2. yi istiyoruz.ilk bebek icin mi ugrasiyosunuz?
ya bu ovulasyon testlerinden bisii anlamadim, haftasonu sadece bir gun kullanmadim, galiba o gun idi ve kacirdim ahah. pazar gunu cok koyuydu (kontrol cizgisine cok yakin) ama dun yine biraz azalmisti.Ates olcme yontemini kullaniyorum ben bugun 14.gun daha catlamadi sanirim atese gore gunasiri calisiyoruz :) ama akintim cok fazla yok 3. Denememiz bizim bakalim
Ben hic yapmadim o testlerden ates olcmek zahmetli biraz ya alarmi kuruyom agzima tikiyom emzik gibiya bu ovulasyon testlerinden bisii anlamadim, haftasonu sadece bir gun kullanmadim, galiba o gun idi ve kacirdim ahah. pazar gunu cok koyuydu (kontrol cizgisine cok yakin) ama dun yine biraz azalmisti.
ates olcme bana nedense biraz zor geliyor.
ay esim cok kiziyo ben ovulasyon testleriyle ugrasinca filan, adami tibba inandiramiyorum bile!
insallah tutar tatlim!! burda o testler cok ucuz, onla denedim bende ne bilim.Ben hic yapmadim o testlerden ates olcmek zahmetli biraz ya alarmi kuruyom agzima tikiyom emzik gibi
Yurtdisinda testler ucuz burda tanesi 3 5 lira sanirim hergun yapilmaz :) umarım hemen hamile kaliriz ikimizde senin yas kacinsallah tutar tatlim!! burda o testler cok ucuz, onla denedim bende ne bilim.
bir avantajim var, daha onceki evliligimde istenmeyen bi hamilelik yasadim ve bir hafta sonrasinda zaten dusuk yaptim. ozaman doktorun bana soyledigi sey ise 'uzulmeyin, hamile kalabiliyor olmaniz sizin icin guzel bir haber.' idi.
bu nedense icimde bi teselliye sebebiyet veriyor, insallah yine mumkun olur.
benimki de öyle kızar Allah Allah dertleri ne ola ki??!!ya bu ovulasyon testlerinden bisii anlamadim, haftasonu sadece bir gun kullanmadim, galiba o gun idi ve kacirdim ahah. pazar gunu cok koyuydu (kontrol cizgisine cok yakin) ama dun yine biraz azalmisti.
ates olcme bana nedense biraz zor geliyor. Allah yardimcin olsun insallah tutar!!
ay esim cok kiziyo ben ovulasyon testleriyle ugrasinca filan, adami tibba inandiramiyorum bile!
Onlat bizim kadar takmiyolar heralde cok duygusal bakmiyolarbenimki de öyle kızar Allah Allah dertleri ne ola ki??!!
tamam da e bırak napıyorsak yapalım, ona kadar ne karışırlar:) göstermeden yapıcaz o zmn bunun çözümü de bu olsun, konuşmucaz bu konu ile ilgili demek ki.Onlat bizim kadar takmiyolar heralde cok duygusal bakmiyolar
Benimki ates olcmeye bisey demiyo bedava ya ahahahhahahahhahatamam da e bırak napıyorsak yapalım, ona kadar ne karışırlar:) göstermeden yapıcaz o zmn bunun çözümü de bu olsun, konuşmucaz bu konu ile ilgili demek ki.
ahahahah hee parayla ilgilidir mi diyorsunn.:) e sonuçta ateşölçere de para vermedin mi?:)) hani şu bebeklere kullandıklarımızdan mı canım hangisi?:)Benimki ates olcmeye bisey demiyo bedava ya ahahahhahahahhaha
Yok eczaneden aldim 10 tl kalem tip dijital ates olcer diye geciyorahahahah hee parayla ilgilidir mi diyorsunn.:) e sonuçta ateşölçere de para vermedin mi?:)) hani şu bebeklere kullandıklarımızdan mı canım hangisi?:)
burda bes tanesi asagi yukari 10 tl ye geliyor, cok pahali degil evet.Yurtdisinda testler ucuz burda tanesi 3 5 lira sanirim hergun yapilmaz :) umarım hemen hamile kaliriz ikimizde senin yas kac
ya benimki aslinda kafama takmami istemiyor, takmiyorum zaten, ama ugrasirsan bukadar, takarsin diyor. belkide hakli, erkeklerin bu rahatligi bizede lazim biraz.tamam da e bırak napıyorsak yapalım, ona kadar ne karışırlar:) göstermeden yapıcaz o zmn bunun çözümü de bu olsun, konuşmucaz bu konu ile ilgili demek ki.
benim de aklıma geldi bu, ama karışmasın ya da öyle kızmasın yani.ya benimki aslinda kafama takmami istemiyor, takmiyorum zaten, ama ugrasirsan bukadar, takarsin diyor. belkide hakli, erkeklerin bu rahatligi bizede lazim biraz.
gecikmenin 4.günü geldi kırmızılar :)yaa ben hala hasta olmadım 3 gün gecikti bekliyorum bekliyorum kaç gündür ara ara kasıklarıma ağrı geliyor gibi oluyo hah tamam olacam diyorum yok bi şey bi tane daha test alacam akşama gelmezse [/Q
tüh! onumuzdeki aya insallah.gecikmenin 4.günü geldi kırmızılar :)
inşallahtüh! onumuzdeki aya insallah.