- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
inşallah olur canım hayırlı haberi verirsin bizede :)pko ama adetlerm duzenlidir yumurtamda gelisiyor catliyor kalitesiz mi oluyor artik anlamadk. Sogan kuru deneyim dedim bakalim insallah olur bu sefer yoksa agustos gibi tup bebek denicez cunku asilama yaptrdik olmadi
insallah bu mubarek gunlerin hurmetine rabbim dualarimizi kabul etsin. İsteyen herkese hayirli saglikli bebisler versin yuzlerimizi guldursunnn...inşallah olur canım hayırlı haberi verirsin bizede :)
aminnn yürekten isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim inşallahinsallah bu mubarek gunlerin hurmetine rabbim dualarimizi kabul etsin. İsteyen herkese hayirli saglikli bebisler versin yuzlerimizi guldursunnn...
selam cnm inşallah bol hamişli bir topik olur :)selam hatunlar
yumurtlama günü bekliyorum
haziran 15 inşallah haber alıcaz güzel güzel :)
selam cnm inşallah bol hamişli bir topik olur :)
kaç aydır deniyosun cnm :)amin kuzum inşallah :)
Bende varımm 3 haziran regl^m inşallah bekleyen herkes hayırlı haberlerini verir...
insallahhhh ben gecen ay sogan kuru yapmstm bu ayda incir falan yedim yumurta kaliteli olsn diye ümitliyim insallah olur 2 senedir bekliyoruz.
pko ama adetlerm duzenlidir yumurtamda gelisiyor catliyor kalitesiz mi oluyor artik anlamadk. Sogan kuru deneyim dedim bakalim insallah olur bu sefer yoksa agustos gibi tup bebek denicez cunku asilama yaptrdik olmadi
bat in ne oldugunu arastirdim resmen! haha!
undercover olarak konuyu takip edicem bende, bizde istiyoruuuz! :))
bat in ne oldugunu arastirdim resmen! haha!
undercover olarak konuyu takip edicem bende, bizde istiyoruuuz! :))
0zVmbo][/url]
o hangisiydi?Hahaaa bnde bilmiyordum bu forumda öğrendim. Birde sat var canım
28 günde :)Oooo canım bariz var maşallahh :) bu kadar erken bir de, adet döngün kaçtı?
klomeni kullandim ilk kullanimda cok iyiydi 5 tane yumurtam gelisti kendi kendine catladi doktor bu sureci takip etti dediki catlatmaya gerek yok ztn catliyor 6 ay boyunca kullan hamile kalirsin bida takip etmedi 4 ay kullandm duzenimi mahwetti 4.ayda yumurtalarabaktrym diye bi gittim ki 30 32mm 28mm bu sekilde 6 tane yumrta olms ultrasonla bakan doktorda bunlar bi ise yaramaz cok buyumsler dedi anlican takipsiz klomen mahwetti beni o doktora gitmedm bida baska bi doktora gittim oda gonalf igne ile famara werdi guzel gelsti yumrta catlatti 2 gun snra bakmadan yumurtaya asilama yapti tabiki catlamadi yumurtam we o asilamada tutmadi o doktoru da biraktm sogan kuru yaptm bakalm bu ay olcak miBenimde yumurtalıklarım pko görünümünde yani pko var bende de. Bende adet oluyorum ama 30-35 günde bir değişiyo. Yumurtamda gelişiyo. Klomen kullandın mı peki çatlatma iğnesiyle birlikte.
28 günde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?