• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam hatunlar
yumurtlama günü bekliyorum
haziran 15 inşallah haber alıcaz güzel güzel :)

bat in ne oldugunu arastirdim resmen! haha!
undercover olarak konuyu takip edicem bende, bizde istiyoruuuz! :))

insallahhhh ben gecen ay sogan kuru yapmstm bu ayda incir falan yedim yumurta kaliteli olsn diye ümitliyim insallah olur 2 senedir bekliyoruz. :dua:

İnşallah gelmiştir bebişin seninde :) bende düşündüğüm ay incir yicem çok faydalı, hergün 1 tane yiyorum şimdiden hatta düzenli olsun diye

pko ama adetlerm duzenlidir yumurtamda gelisiyor catliyor kalitesiz mi oluyor artik anlamadk. Sogan kuru deneyim dedim bakalim insallah olur bu sefer yoksa agustos gibi tup bebek denicez cunku asilama yaptrdik olmadi

Benimde yumurtalıklarım pko görünümünde yani pko var bende de. Bende adet oluyorum ama 30-35 günde bir değişiyo. Yumurtamda gelişiyo. Klomen kullandın mı peki çatlatma iğnesiyle birlikte.

0zVmbo]
0zVmbo.jpg
[/url]

Canım hamilesin tebrikler

Benimde yumurtalıklarım pko görünümünde yani pko var bende de. Bende adet oluyorum ama 30-35 günde bir değişiyo. Yumurtamda gelişiyo. Klomen kullandın mı peki çatlatma iğnesiyle birlikte.
klomeni kullandim ilk kullanimda cok iyiydi 5 tane yumurtam gelisti kendi kendine catladi doktor bu sureci takip etti dediki catlatmaya gerek yok ztn catliyor 6 ay boyunca kullan hamile kalirsin bida takip etmedi 4 ay kullandm duzenimi mahwetti 4.ayda yumurtalarabaktrym diye bi gittim ki 30 32mm 28mm bu sekilde 6 tane yumrta olms ultrasonla bakan doktorda bunlar bi ise yaramaz cok buyumsler dedi anlican takipsiz klomen mahwetti beni o doktora gitmedm bida baska bi doktora gittim oda gonalf igne ile famara werdi guzel gelsti yumrta catlatti 2 gun snra bakmadan yumurtaya asilama yapti tabiki catlamadi yumurtam we o asilamada tutmadi o doktoru da biraktm sogan kuru yaptm bakalm bu ay olcak mi

Back