• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende geldim kızlar herkese merhaba Kısmetse ,inşallah temmuz ,ağustos bizde düşünüyoruz Hepimize sağlıkli sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin Allahım :KK68:

bende kapattım canım çok iyi araştırıp bi doktor bulcam Agustosa kadar olmazsa eger tüp yaptırcam Allahın izniyle... Rabbim hayırlı saglıklı çocuklar nasip etsin inşallah isteyen herkese
bende aynı şekilde düşünüyorum.. Rabbim ona gerek kalmadan nasip etsin inşAllah ama eğer nasibimizde o varsa ilk denemeyle nasip etsin :KK200:

Bende varım nisanda klomeni kullandim bekliyorum yarin dr gorusp kan testi yapacam cunku adetim 11 gun gecikti ve bugun kahverengi leke gordum ve uc gun once idrar testi yaptim 2. Cizgi silik cikti suan ki endisem kahverengi leke

Canım hoşgeldin. Bnmde 8 haftalıkken durmuştu. 2 ay oluyo kürtaj olalı. Bnm bebeğin genetiğinde bişey çıkmadı. Pıhtılaşma ve eşimin bnm genetiğiminde sonucunun çıkmasını bekliyoruz.
Bize de dediler üreme olmayabilir anneden kaynaklı doku karışıklığı olabilir diye. Onu 1 ay bekleyecez.
Pıhtılaşma testleri 15 günde çıkacak. Eşim ve benim kromozomlarımıza hemen bakmıyorlar önce bu sonuçları bekleyecez ona göre 9 temmuzda ön görüşmeye gidecez. E zaten kürtajdan dolayı bekleme sürecim olacak zamanı iyi değerlendirip sorunumuzu anlayalım.
Sizin 2 ay olduysa neden hala çıkmadı düşük materyalinin sonucunun çıkmasını bekleyip öyle mi diğer testleri yaptırdınız?

Herkese merhaba, Allahım herkesin gönlüne göre versin. Ben de bu yaz 27 yaşıma giriyorum, evliliğimizde de 2 seneyi tamamlayacağız. Artık biz de düşünüyoruz inşallah. Ramazandan sonra bu yaz hamile kalma niyetindeyim. 2 ay önce doktora gittik kontrol için, PKO varmış, ama 35-40 günde bir adet oluyorum yine. Doktor da 1 sene bi uğraşın olmazsa gelin bakarız dedi, Gynositol diye bi ilaç verdi. İçinde hem folikasit varmış, hem de PKO'ya iyi geliyormuş. Aranızda bundan kullanan bilen var mı?

Canım bnce 1 yıl bekleme yaa boşa zaman kaybı 1 yıl ne demek. Bnde de pko var. Hiç korunmadıysanız 3 ay falan kendiniz deneyin sonra dr a git deri
Bize de dediler üreme olmayabilir anneden kaynaklı doku karışıklığı olabilir diye. Onu 1 ay bekleyecez.
Pıhtılaşma testleri 15 günde çıkacak. Eşim ve benim kromozomlarımıza hemen bakmıyorlar önce bu sonuçları bekleyecez ona göre 9 temmuzda ön görüşmeye gidecez. E zaten kürtajdan dolayı bekleme sürecim olacak zamanı iyi değerlendirip sorunumuzu anlayalım.
Sizin 2 ay olduysa neden hala çıkmadı düşük materyalinin sonucunun çıkmasını bekleyip öyle mi diğer testleri yaptırdınız?

İlk önce düşük meteyalin sonucunu bekledik. Sonrada bnm kürtajda rahmimin kalp şeklinde olduğunu ve ince bir zarın ikiye böldüğünü bebeğinde sağ tarafa yerleştiğini öğrendik ki dr rahmin sağ tarafına giremedi ilaçla rahmin açılmasını sağladı ve çok sancılıydı resmen doğum sancısı çektim. Dr um bunu bildiği halde hamile kalmadan önce bunu benimle paylaşmadı. Bnde başka bir dr a gittim daha yeni kromozom , genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdık.

Canım bnce 1 yıl bekleme yaa boşa zaman kaybı 1 yıl ne demek. Bnde de pko var. Hiç korunmadıysanız 3 ay falan kendiniz deneyin sonra dr a git deri

İlk önce düşük meteyalin sonucunu bekledik. Sonrada bnm kürtajda rahmimin kalp şeklinde olduğunu ve ince bir zarın ikiye böldüğünü bebeğinde sağ tarafa yerleştiğini öğrendik ki dr rahmin sağ tarafına giremedi ilaçla rahmin açılmasını sağladı ve çok sancılıydı resmen doğum sancısı çektim. Dr um bunu bildiği halde hamile kalmadan önce bunu benimle paylaşmadı. Bnde başka bir dr a gittim daha yeni kromozom , genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdık.
Anlıyorum umarım en kısa zamanda sorunu öğrenir çözümünü bulursun.

Doğru söylüyorsun canım 1 sene çok, Ramazan geçince inşallah 3 ay veriyorum o zaman, inşallah olur, olmazsa tekrar doktora:) Herkesin kalbine göre olsun:anneadayı:

Beklemek çok sıkıcı bir süreç ve yoruyor insanı. Muallakta her şey, hepimize kolaylıklar günaydın.

Beklemek çok sıkıcı bir süreç ve yoruyor insanı. Muallakta her şey, hepimize kolaylıklar günaydın.

Ewt beklemek çok sıkıcı ve sancılı bi süreç ama herşeyin hayırlısı kızlar. Ben çok sıkıntılı zamanlar geçirdim. Tam kolayca hamile kaldım dedim lekelenmelerim oldu sonrada bebeğimin kalbi durdu. O yüzden en başta hayırlısını dilemek lazım. Ben klomen kullandığımda adete 10 gün kala başlamıştım gebelik testi yapmaya ve hissetmiştim hamile olduğumu. Ayrıca bebeğin cinsiyetini bile doğru hissetmişim

Ewt beklemek çok sıkıcı ve sancılı bi süreç ama herşeyin hayırlısı kızlar. Ben çok sıkıntılı zamanlar geçirdim. Tam kolayca hamile kaldım dedim lekelenmelerim oldu sonrada bebeğimin kalbi durdu. O yüzden en başta hayırlısını dilemek lazım. Ben klomen kullandığımda adete 10 gün kala başlamıştım gebelik testi yapmaya ve hissetmiştim hamile olduğumu. Ayrıca bebeğin cinsiyetini bile doğru hissetmişim

çok geçmiş olsun.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah..

topiği takip ediyorum :) nasip olursa istiyorum ama özel olarakta birşey yapmıcam bu ay öyle karar aldım sadece 8 haziranda kan tahlili vermeyi düşünüyorum.. olursa çıkar olmazsa nasip artık..

kaç aydır kendimi dinlemekten yoruldum acaba acaba acaba modundaydım sürekli.. akışına bırakıyorum bat falan bile hesaplamadım 8 haziran doğum günüm ondan yaptıracam o tarihte kan tahlilini de :KK48:

topiği takip ediyorum :) nasip olursa istiyorum ama özel olarakta birşey yapmıcam bu ay öyle karar aldım sadece 8 haziranda kan tahlili vermeyi düşünüyorum.. olursa çıkar olmazsa nasip artık..

kaç aydır kendimi dinlemekten yoruldum acaba acaba acaba modundaydım sürekli.. akışına bırakıyorum bat falan bile hesaplamadım 8 haziran doğum günüm ondan yaptıracam o tarihte kan tahlilini de :KK48:

Hadi hayırlısı olsun bakalım :) inşallah en güzel hediyeni alırsın doğum gününde

Back