• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı benimde 28 29 gün normalde :) erken mi yumurtladım ki maşallah idrara çok geç geçer hcg normalde ama senin kanda da yüksek çıkar şimdi darısı başımıza ayağını sürmüş ol inşallah arkandan da biz gelelim :)
inan bende bılmıyorum ama en sonkı adetımde bı degısıklık vardı zaten kahverengı adet gelıyordu ama adet kadar akıyordu ben dedım umıdı kestım zaten hamıle degılım dıyede şu son 5 gunde ıste ruya ustune ruya gordum hep hamıleydım sonra dayanamadım gıttım eczaneye aldım test bı baktım 2. silik çizgi sonra inanamadım tekrar saat 3 te yaptım tekrar silik sonra akşam tekrar yaptım 3. silik (daha bir kırmızıydı öncekilerine göre) bugunde sabah sağlık ocagından dönüşte yaptım tam belirgin kırmızı ama işte kanda kesın sonuc almadan hamıleyım dıyemıyorum en kotusude bu :( biliyim ona göre davranıyım

klomeni kullandim ilk kullanimda cok iyiydi 5 tane yumurtam gelisti kendi kendine catladi doktor bu sureci takip etti dediki catlatmaya gerek yok ztn catliyor 6 ay boyunca kullan hamile kalirsin bida takip etmedi 4 ay kullandm duzenimi mahwetti 4.ayda yumurtalarabaktrym diye bi gittim ki 30 32mm 28mm bu sekilde 6 tane yumrta olms ultrasonla bakan doktorda bunlar bi ise yaramaz cok buyumsler dedi anlican takipsiz klomen mahwetti beni o doktora gitmedm bida baska bi doktora gittim oda gonalf igne ile famara werdi guzel gelsti yumrta catlatti 2 gun snra bakmadan yumurtaya asilama yapti tabiki catlamadi yumurtam we o asilamada tutmadi o doktoru da biraktm sogan kuru yaptm bakalm bu ay olcak mi

Canım sen doktor kuranı olmuşsun yaa. Klomen veriyorsa mutlaka takibi yapılmalı olur mu öyle şey. Sen iyi bir dr bul bence

inan bende bılmıyorum ama en sonkı adetımde bı degısıklık vardı zaten kahverengı adet gelıyordu ama adet kadar akıyordu ben dedım umıdı kestım zaten hamıle degılım dıyede şu son 5 gunde ıste ruya ustune ruya gordum hep hamıleydım sonra dayanamadım gıttım eczaneye aldım test bı baktım 2. silik çizgi sonra inanamadım tekrar saat 3 te yaptım tekrar silik sonra akşam tekrar yaptım 3. silik (daha bir kırmızıydı öncekilerine göre) bugunde sabah sağlık ocagından dönüşte yaptım tam belirgin kırmızı ama işte kanda kesın sonuc almadan hamıleyım dıyemıyorum en kotusude bu :KK43: biliyim ona göre davranıyım

Canım 1 test yapsan ben bile derdim ki hatalı kesin bu kadar erken çıkmaz amaa kaç tane yapmışsın bence kesinlikle var gebelik :)) dua et olumlu düşünelim olumlu olsun sağlıkla da doğsun :)

iste agustosa kadar kendimiz denicez olmazsa tüp bebek dusunuyoruz o yönde arastiriyorum doktor, walla gına geldi doktorlardan bildigin 10tane doktor degistirmisimdir.

Bende sık dr değiştieenlerdenim her dr da hata ve ihmallik yaşıyoruz sıkıldım artık, istanbulda mısın canım ist avrupa yakasındayım ben şimdi gebelik olur olmaz gideceğim için şu an arayıştayım yine, 1 ay önceki kayıbım tiroidim aşırı yükselmesini gördüğü halde benim riskki olduğumu bildiği halde endokrine göndermedi geçicidir dedi 2 hafta sonra kalbi dursu bebeğimin kürtajdan sonra da zaten ciddi kalp çarpıntısı titreme başladı endokrine gittim inanamadı bu değerlere bebek dayanması imkansız hamile de kalman mucize olmuş iyiki kalbi durmuş ciddi zeka anomalisi olurdu dedi amann neler neler geldi başıma gebeliklerden yana şu 4 yılda bir anlatsam size :) kaç hastane kaç dr değiştim oğlum resmen Allah a emanet doğdu

Ben de eskiden oğlum olana kadar 2.3.gebelik düşünenler gelirdi bu formlara, uyuz olurdum onlara :) ya biz daha 1 tane bile doğuramadık kadına bak 2 3. İçin uğralıyor bir de olmuyor diye üzülüyor ya derdim içten içe :) şimdi başıma geldi, sizler de belki diyorsunuzdur 1 tane olmuş işte otur yeter diye :)))) bana kalsa da yeter asla düşünmüyordum ama oğlum çok pozitif herkesle arkadaş olmaya çalışır bebeklere çocuklara bayılıyor kardeşi olsa inanılmaz mutlu olur bizde tabii, keşke olsa ama olmazsa da şükredip otururum daha fazla kayıplara bünyem dayanmaz

Bende sık dr değiştieenlerdenim her dr da hata ve ihmallik yaşıyoruz sıkıldım artık, istanbulda mısın canım ist avrupa yakasındayım ben şimdi gebelik olur olmaz gideceğim için şu an arayıştayım yine, 1 ay önceki kayıbım tiroidim aşırı yükselmesini gördüğü halde benim riskki olduğumu bildiği halde endokrine göndermedi geçicidir dedi 2 hafta sonra kalbi dursu bebeğimin kürtajdan sonra da zaten ciddi kalp çarpıntısı titreme başladı endokrine gittim inanamadı bu değerlere bebek dayanması imkansız hamile de kalman mucize olmuş iyiki kalbi durmuş ciddi zeka anomalisi olurdu dedi amann neler neler geldi başıma gebeliklerden yana şu 4 yılda bir anlatsam size :) kaç hastane kaç dr değiştim oğlum resmen Allah a emanet doğdu
Çok gecmis olsun canım ben kayseride yasiyorum. Bu doktorlari anlamak mumkun degil ya neden isini dogru duzgun yapmiyosun insanlarin sagligiyla oynuyosun. Bunun tedbirini basta alsa belkide olmicak boyle seyler valla biktim bende kac doktora gittim hepsinde de birsey oldu biraktim en son asilama olmustm yumurtanin catlayip catlamadigina bakmadan yapti catlamamis tutmadi canimin yandigina mi uzuleym paramin gittigine mi yanayim napym ben bilemedm. Usg de bakmak bu kadar mi zor isini garantiye alsana :( Senin içinde üzüldm valla hamile kalıp bu şekilde bi kayıp yaşamakta zor ben hiç hamile kalamadım bi defa kimyasal oldu bidaha hiç olmadı.

Herkese merhaba, Allahım herkesin gönlüne göre versin. Ben de bu yaz 27 yaşıma giriyorum, evliliğimizde de 2 seneyi tamamlayacağız. Artık biz de düşünüyoruz inşallah. Ramazandan sonra bu yaz hamile kalma niyetindeyim. 2 ay önce doktora gittik kontrol için, PKO varmış, ama 35-40 günde bir adet oluyorum yine. Doktor da 1 sene bi uğraşın olmazsa gelin bakarız dedi, Gynositol diye bi ilaç verdi. İçinde hem folikasit varmış, hem de PKO'ya iyi geliyormuş. Aranızda bundan kullanan bilen var mı?

Çok gecmis olsun canım ben kayseride yasiyorum. Bu doktorlari anlamak mumkun degil ya neden isini dogru duzgun yapmiyosun insanlarin sagligiyla oynuyosun. Bunun tedbirini basta alsa belkide olmicak boyle seyler valla biktim bende kac doktora gittim hepsinde de birsey oldu biraktim en son asilama olmustm yumurtanin catlayip catlamadigina bakmadan yapti catlamamis tutmadi canimin yandigina mi uzuleym paramin gittigine mi yanayim napym ben bilemedm. Usg de bakmak bu kadar mi zor isini garantiye alsana :KK43: Senin içinde üzüldm valla hamile kalıp bu şekilde bi kayıp yaşamakta zor ben hiç hamile kalamadım bi defa kimyasal oldu bidaha hiç olmadı.
Benim 1. aşılamada doktorum çatladığını gördüğü halde aşılamayı yaptı. 2. aşılamada farklı doktor usg ile bakmadan aşılama yaptı. Aşılama gereksiz bence kapattım aşılama defterini. İşini doğru yapan doktor bulmak da çok zor zaten.

Benim 1. aşılamada doktorum çatladığını gördüğü halde aşılamayı yaptı. 2. aşılamada farklı doktor usg ile bakmadan aşılama yaptı. Aşılama gereksiz bence kapattım aşılama defterini. İşini doğru yapan doktor bulmak da çok zor zaten.
bende kapattım canım çok iyi araştırıp bi doktor bulcam Agustosa kadar olmazsa eger tüp yaptırcam Allahın izniyle... Rabbim hayırlı saglıklı çocuklar nasip etsin inşallah isteyen herkese

Back