• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
0zVmbo]
0zVmbo.jpg
[/url]

Aaa hiç duymamıştım 21.gün yumurtlayan bak doktora gitmesek hayatta aklımıza gelmez bende 14.gün yumurtluyorum 2 kez takibe gittim acaba değişken midir bu yumurtlama zamanı

Bazen değişebiliyo bence 2 ay yumurtlama takibi yapıldı ordan biliyorum. 1-2 gün oynayabiliyo.

Benim tesellim oğlum yanımda çok şükür o var, 1 tane daha olursa olur olmazsa onun canı sağolsun diyorum çok üzmemeye çalışıyprum kendimi yoksa benim yerimde başkası olsa korkar artık hamilelik asla düşünmez :) ben yinede umutlu bakıyorum napim son kez bi deneyeyim olursa olur inşallah diyorum. Seni çok iyi anlıyorum ilk kayıplarda bende tabiiki daha fazla acı çekiyordum hiç olmayacak sanıyordum ama hemen toparlanıyordum yeni hamililek bu acının tek ilacı .. çok bekletmesin Rabbim önce sizleri hiç olmayana versin Allah önce sonra bana inşallah :)

Canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hep bu şekilde dua ediyorum

Back