- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Faktör 5 homozigot normal
Faktör 2 homozigot normal
MTHFR C677T homozigot normal
evet canım ben de geçen hafta salı oldum, gebeliği sonlandırdılar 'gecikmiş düşük ' tanısıyla, sata göre 8+5ti ama 6+5 te kalmışşş.. Sen de sıkma canını inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur isteyen herkese..Sen demı bebegını kaybettın cnm nekadarlık
valla ilkinde 27 idim, kızımı kucağıma aldığımda 30dum. hiç sağlıklı olmayacak mı kalbi atacakmı kese görünecek mi endişelerim olmamıştı, burası da biraz endişeleri artırıyor sanki öyle düşünüyorum.Aynen öyle canım hayırlısını diledim hep hayırlısı olsun napalım. Benim ilk gebeliğimdi.
arasana doktoru canım. hemen öğren işte. belki filme de gerek kalmaz ..Kızlar merhaba,
Pıhtılaşma testi yaptırmış mıydınız?
Benim Pıhtılaşma sonucum çıkmış ama anlamadım. Dr a da gönderdim ama akşama doğru cevaplar herhalde.
Ins cnm hayırlısıyla hepımızeevet canım ben de geçen hafta salı oldum, gebeliği sonlandırdılar 'gecikmiş düşük ' tanısıyla, sata göre 8+5ti ama 6+5 te kalmışşş.. Sen de sıkma canını inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur isteyen herkese..
arasana doktoru canım. hemen öğren işte. belki filme de gerek kalmaz ..
aynen öyle tüp bebeğin de garantisi yok o kadar para verip (çocuk olduğu için devlet karşılamıyormuş) bir de hüsran yaşamak daha acı.. parana mı yanacaksın, olmayan bebeğine mi? Rabbim aratmadan sağlıklısını nasip etsin canım.Tabi canım kısmet nasip işi, olacaksa zaten olur tüp bebek de garanti değil tüp den sonra çok hamile kalan var kendiliğinden çğnkğ kafa rahat oluyor.. rabbim bekletmesin hiçbirimizi, yeni acı değil yeni mutluluklar versin
valla ilkinde 27 idim, kızımı kucağıma aldığımda 30dum. hiç sağlıklı olmayacak mı kalbi atacakmı kese görünecek mi endişelerim olmamıştı, burası da biraz endişeleri artırıyor sanki öyle düşünüyorum.
senin yaşın kaç acaba? hani ilk gebelikmiş neden hemen araştırmaya gidildi merak ettim. sen mi istedin?
operasyonunu olursun tabi canım sonuçlar da normal çıkmış gözün aydınCanım mesaj attım ama dönmedi daha. Akşam mutlaka cevap verir. Pıhtılaşmadan dolayı kalbi durmadıysa, bebeğin metaryalindada bişey çıkmamıştı o rahmimdeki zardan dolayıdır ki illa olmam lazım
Normal canım pıhtılaşman yok gibi brnidme bmyleydi galiba ama bişey çıkmadığı halde ben coraspin kullanarak oğlumu kucağıma almıştım. Önlem amaçlı sadece belki sana da verir dr un. Bu kalbi duran bebeğimde de içtim ama o tiroidden böyle oldu
operasyonunu olursun tabi canım sonuçlar da normal çıkmış gözün aydın
inşallah yerini hazırlayıp sağlıklısına yer açmıştır.
Ayy birde o var evet çocuk var diye para alacak yazık en 10 15 bin arası galiba tüo bebek fiyatları .. sen incir ye bkl bol vitamin al iç biraz beslenmene dikkat et canım valla gelecekleri varsa gelirler yoksada canları sağolsun senin kızının benimde oğlanınaynen öyle tüp bebeğin de garantisi yok o kadar para verip (çocuk olduğu için devlet karşılamıyormuş) bir de hüsran yaşamak daha acı.. parana mı yanacaksın, olmayan bebeğine mi? Rabbim aratmadan sağlıklısını nasip etsin canım.
Canım kürtajdan sonra dr umu değiştirdim bütün hormon ve kan testlerime bakıldı tekrardan. Beni şüphelendiren rahmimdeki zar.
anladım canım her şey yolunda olsun umarım.He he he 29 yaşındayım canım. Biraz tez canlıyımda ben istedim bütün testlerin yapılmasını ayrıca önceki dr umada o zarın alınmasını da ben ısrarla istemiştim ama dr umu değiştirdim. Şimdiki dr umda ilk vajinal muayenede o zarı gördü ve arhim filmiyle detaylandıralım dedi.
Genetik daha uzun sürüyor 1 ayı bulabiliyor.Yok canım. Pıhtılamaşda 3 üne bakılmış. Genetik testlerimiz daha çıkmamış.
Sağlık olsun ben de güneş kremi çatlak kremi gebe pilatesi vitamin takviyeleri diye deli deli ortada dolanıyordum birden oturuverdim işte :)))anladım canım her şey yolunda olsun umarım.
gençsin daha ben oldum 39 biliyor musun kalbinin durduğunu öğrendiğimde 17 mayıstı iki gün öncesi doğum günümdü ne güzel hediye olacak diye düşünerek kontrole gitmiştim..sirkencubin çok güzel demiştin 'kul kurar kader gülermiş' diye
gittimdi yok dediler atışı, her şey kısmet.
aynen sağlık olsun canım, senin de düzenli değil mi yumurtladığını bilmez misin?Sağlık olsun ben de güneş kremi çatlak kremi gebe pilatesi vitamin takviyeleri diye deli deli ortada dolanıyordum birden oturuverdim işte :)))
Şimdi de şu ovülasyon testlerini araştırıyorum ben de alacam sanırım
Genetik daha uzun sürüyor 1 ayı bulabiliyor.
anladım canım her şey yolunda olsun umarım.
gençsin daha ben oldum 39 biliyor musun kalbinin durduğunu öğrendiğimde 17 mayıstı iki gün öncesi doğum günümdü ne güzel hediye olacak diye düşünerek kontrole gitmiştim..sirkencubin çok güzel demiştin 'kul kurar kader gülermiş' diye
gittimdi yok dediler atışı, her şey kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?