• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah hayirlisiyla isteyen herkese en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin Rabbim.
Ben de gecen hafta kalp atisi alamadigimiz icin kurtaj yasadim. Hepimize gecmis olsun bir an once toparlanalim.

çok geçmiş olsun :110: sizi hatırliıyorum diğer topiklerden.. tez zamanda toparlanırsınız inşAllah..

Maşallah ben daha bir taneyi yapıp ortaya sağlıklı bir bebek koyamadım. Millet ne üretken

Evet canım maşallahı var:)

Arkadaşlar, benim dün bat tarihimdi, Sabah erken saatlerde test yaptım negatif çıkmıştı. Şu âna kadar hala gelen giden birşey yok. Bugün gün boyu adet oldum hissiyle devamlı Lavobada kontrol ettim. His var gelen birşey yok :/ e test de negatifti dün. Bu arada benim her adet dönemi şişen göğüslerim ilginçtirki şişmedi Ağrı da yok. Bakalım yarın ya da diğer gün adet olucakmıyım. Eğer hastalanmaz isem tekrar test yaparım

Ne yaptın canım test yapacak öısın bugün?

Günaydın kızlar dün sağ göğsüm o kadar ağrıdı ki yumurtlama dönemindeyim ondan sanırım eskiden böyle ağrımazdı yeni yeni şeyler çıkıyor:) Varmı yumurtlama döneminde göğsü ağrıyan şişen?

Günaydın tatlım
Anladım. Sebebi anlaşılmıyo çoğunun sanırım.
hani doğa kanunu diyorlar ya vücut sağlıksız olanı atmaya çalışıyor
ama şanslıyız canım erken dönemde olması çok çok daha iyi rabbim yine şükredecek bir sebep veriyor..
büyüyüp hissedip kaybetmek daha acı her zaman deriz ya hayırlısı, hayırlısı böyle demek ki.
senin tek gebelik mi başka var mı?

Evet canım maşallahı var:)

Ne yaptın canım test yapacak öısın bugün?
Sabah gözümü açtım tıp merkezine geldim kan vermeye. Eşim bir gün daha bekle negatif olur üzülürsün dedi ama, tabi ben yaptırayım olsun dedim. Şuan sonuç bekliyorum canım 1 saate çıkıcak kısmet nasip bakalım :/

bizde boş yok :))

selam canım
bu ovulasyon testini soracaktım özel mesajda ama gönderemedim.

nerden sipariş ettin kaç lira içinde kaç tane var?
benim adetler düzenli inşallah kürtajdan sonrada düzene devam eder de kullanmama gerek kalmaz
bizim gelinin düzensiz kullanmak istiyorum dedi, araştıralım ben alıyım dedim de.

20180531_111401.jpg 20180531_111333.jpg
Kızlar silik çizgiyi siz de görüyor musunuz

Birakmaz mi birakir tabi ama hepsi ayni olmuyor ilk gebeligim de aynisi oldu 2 aylik kalp atisi durmus dediler sonrasinda kizim oldu cok sukur saglikli. Simdi bu da oyle sonuclandi insallah bu gelenler saglikli olacak.

Geçmiş olsun canım, seninde şükür bi kızın varmış. Brnimde oğlum var 2.düşünüyoruz ama kalbi durdu 10haftalık. Sen nasıl bir yol izlemiştin, benimde tiroid den dolayı olmuş olabilir dendi şimdi ilaç içiyorum ama inş çok uzamaz bu süreç

selam canım
bu ovulasyon testini soracaktım özel mesajda ama gönderemedim.

nerden sipariş ettin kaç lira içinde kaç tane var?
benim adetler düzenli inşallah kürtajdan sonrada düzene devam eder de kullanmama gerek kalmaz
bizim gelinin düzensiz kullanmak istiyorum dedi, araştıralım ben alıyım dedim de.

canım ben gittigidiyor dan alıyorum sitede gebelik testi hediyeliler de var 30 ovu al bence yanında gebelik de geliyor düzensizse takibi sıkı yap canım ikinci gün elinde olur sipariş verince
yaparken de at bana yorumlarız :) hadi hayırlısı

Arkadaşlar, benim dün bat tarihimdi, Sabah erken saatlerde test yaptım negatif çıkmıştı. Şu âna kadar hala gelen giden birşey yok. Bugün gün boyu adet oldum hissiyle devamlı Lavobada kontrol ettim. His var gelen birşey yok :/ e test de negatifti dün. Bu arada benim her adet dönemi şişen göğüslerim ilginçtirki şişmedi Ağrı da yok. Bakalım yarın ya da diğer gün adet olucakmıyım. Eğer hastalanmaz isem tekrar test yaparım
Yarın sabah başka bi test denesene canım inş bebiş vardır geç döllenme vardır belki

canım ben gittigidiyor dan alıyorum sitede gebelik testi hediyeliler de var 30 ovu al bence yanında gebelik de geliyor düzensizse takibi sıkı yap canım ikinci gün elinde olur sipariş verince
yaparken de at bana yorumlarız :) hadi hayırlısı

Tatlım sen hangi marka kullanıyosun güvendiğin tavsiye edebileceğin var mı? Brnim aslında belli olur akıntıdan anlarım ama bu ay zaten korunmadayım ama mesela 9.10.gün lekeli hafif akıntı oldu şimdi 12.gündeyim kupkuru kaldım normalde 15.gün yumurtlardım .. yinede bekliyim 15.16.gün de kuru geçerse ben 9 ve 10.gün yumurtlaıdm dicem .. yoüun akıntı gelmedi ama ve kasıklarda ağrı devam ediyor .. of şu ay da bi bitsin de bende denemeye başlayayım artık

Back