• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen o rahimdeki zarı da hallet şimdi o zaman addtten sonra gör bak hemen kalırsın hamile güzelde geçer o zaman sorun yokmuş başka ne güzel .. sıkıntı yapma

İnş. canım. Aynı zamanda hamile kalırsak topikçe ne güzel olur.

aynen sağlık olsun canım, senin de düzenli değil mi yumurtladığını bilmez misin?
bende şu an onu araştırıyorum
yvz13 yvz13
30 ADET OVULASYON + 5 GEBELİK TESTİ + KARGO
Strip fiyatına Kaset Tipi test, Kargo Dahil diyor 37,90 bu mu aldığın 30'lu dediğin

Canım ben 30 ovulasyon 25 falanda gebelik testi vardı sanırım daha ucuza almıştım. Site ismi verilebiliyo mu söyleyebilirim.

aynen sağlık olsun canım, senin de düzenli değil mi yumurtladığını bilmez misin?
bende şu an onu araştırıyorum
yvz13 yvz13
30 ADET OVULASYON + 5 GEBELİK TESTİ + KARGO
Strip fiyatına Kaset Tipi test, Kargo Dahil diyor 37,90 bu mu aldığın 30'lu dediğin
Kışa kadar 28 günde 1 idi kışın 25 lere düştü kürtaj sonrası ne olacak geçiş mevsimi gibi mi algılayacak bilmiyorum. Dedim ya çok pis hırs yaptım 2018 de mutlaka bu işi çözmeliyim.

Kızlar merhaba bende hamile kalmak istiyorum tam 18 aydır korunmuyoruz ama tık yok nisanda klomen+çatlatma iğnesi kullandım tutmadı bende pco var adetlerim çok düzensiz son zamanlarda ilaçsız olmamaya başladım bakalım bu ay hiçbir tedavi görmedim akışına bıraktık 11 mayısta adet olmuştum sizce adetlerimde düzensizya ne zaman kan testi yaptırayım

Kızlar merhaba bende hamile kalmak istiyorum tam 18 aydır korunmuyoruz ama tık yok nisanda klomen+çatlatma iğnesi kullandım tutmadı bende pco var adetlerim çok düzensiz son zamanlarda ilaçsız olmamaya başladım bakalım bu ay hiçbir tedavi görmedim akışına bıraktık 11 mayısta adet olmuştum sizce adetlerimde düzensizya ne zaman kan testi yaptırayım

Canım yumurta takibi şart pkolarda ki bnde pkoyum. Bence ilk ay tutmadı diye vazgeçme. Klomen ve çatlatma iğnesiyle pkolular çabuk kalıyo. Adet olman için de tedavi uygular kist oluşmaz birde kistle uğraşmazsın.

İnşallah :) zaten biz mecbur beklemedeyiz, temmzda ağustosta ne güzel olur peşpeşe kalsak

Canım hamile kalmadan bi topiği takip ediyodum ben. Topikten kızlarla aynı zamanda hamile kaldığımızı öğrenmiştik. yvz13 yvz13 te bunlardan bi tanesi. İnş. bu topikte bize uğur getirir. Hamileliğimizle ilgili paylaşımlarda bulunuruz.

Kışa kadar 28 günde 1 idi kışın 25 lere düştü kürtaj sonrası ne olacak geçiş mevsimi gibi mi algılayacak bilmiyorum. Dedim ya çok pis hırs yaptım 2018 de mutlaka bu işi çözmeliyim.
hayırlısı bakalım umarım düzgünce oluruz sonra da gebe kalırız sağlıklı bir şekilde.

Canım bnde hissetmiştim.Eşime gidip verelim diye tutturmuştum beni işten gelip aldı ve biz koştur koştur gittik. Arabada giderkende bak emin misin üzülme sonra falan dedi. Ama ben inatla hissediyorum hamileyim demiştim. O ay klomen ve çatlatma iğnesi vurunmuştum. İğneyi vurulalı 7 gün olmuştu ve sonuç 10 çıkmıştı. Herkes iğnenin etkisi dedi. Dr umda aynı şekilde ama ben ısrarla diyorum ki hamileyim. Tabi idrar testindede bakıyorum en son çift çizgiyi net gördüm gecenin bi vakti kan vermeye gittik sonuç 22 çıktı. 2 günde 1 kan verdim giderek yükselmişti değerim.

İnş hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum:KK200:
Canım negatif malesef, hala adet de olmadım. Stres etkiledi demek. Ne güzel anlatmışsın,hissetmişsin Israrla. Aslında her bayanda o doğurganlık yaradılış Gereği olduğundan, hamileliği istiyorsa bir bayan kendini içgüdüsel olarak öyle hissediyor. Bende de her ay o umut, o hissiyat oluyor canım. Rabbim umutlarımızın, dualarımızın karşılığını versin inşallah hepimize...

Canım negatif malesef, hala adet de olmadım. Stres etkiledi demek. Ne güzel anlatmışsın,hissetmişsin Israrla. Aslında her bayanda o doğurganlık yaradılış Gereği olduğundan, hamileliği istiyorsa bir bayan kendini içgüdüsel olarak öyle hissediyor. Bende de her ay o umut, o hissiyat oluyor canım. Rabbim umutlarımızın, dualarımızın karşılığını versin inşallah hepimize...

Yaaa üzüldüm canım. Diğer ay olur canım.Denemeye devam.Ovulasyon testi kullan mutlaka.
Ewt hissettim. En başından ağzımdan prensesim çıkmıştı annemlere, kayınvalidemlere kızım olacak dedim kızmış.

Yaaa üzüldüm canım. Diğer ay olur canım.Denemeye devam.Ovulasyon testi kullan mutlaka.
Ewt hissettim. En başından ağzımdan prensesim çıkmıştı annemlere, kayınvalidemlere kızım olacak dedim kızmış.
Canım geçen ay kullanmıştım ovulasyon testi, ama beceremedim içinden çıkamadım. Bir koyulaştı bir silikleşti, sonra tekrar koyulaştı falan. Önümüzdeki ay kadın doğum doktoruna gidip yumurta takibi yaptırayım daha sağlıklı olur diye düşünüyorum canım. Çok teşekkürler samimiyetin, güzel dileklerin için. İnşalah Rabbim seninde gönlüne göre versin. Sağlıklı hayırlı evladın olur inşallah tez zamanda arkadaşım.

Canım geçen ay kullanmıştım ovulasyon testi, ama beceremedim içinden çıkamadım. Bir koyulaştı bir silikleşti, sonra tekrar koyulaştı falan. Önümüzdeki ay kadın doğum doktoruna gidip yumurta takibi yaptırayım daha sağlıklı olur diye düşünüyorum canım. Çok teşekkürler samimiyetin, güzel dileklerin için. İnşalah Rabbim seninde gönlüne göre versin. Sağlıklı hayırlı evladın olur inşallah tez zamanda arkadaşım.

Bence de garantilemiş olursun en mantıklısı. Sende sağol canım. Rabbim herkesin gönlündeki muradı nasip etsin. Bende güzel ve iyi dileklerin için tşk ederim öpüyorum seni tatlım:KK200:

Canım hamile kalmadan bi topiği takip ediyodum ben. Topikten kızlarla aynı zamanda hamile kaldığımızı öğrenmiştik. yvz13 yvz13 te bunlardan bi tanesi. İnş. bu topikte bize uğur getirir. Hamileliğimizle ilgili paylaşımlarda bulunuruz.

İnşallah canım bende oğlumda burayı kullanıyprdum hamilelikte öncesinde falan ama doüumdan sonra girememiştim pek. Hatta biz 2016 mart anneleri 10 kişi falan en iyi anlaşankar whatsaaptan devam etmiştik yaklaşık 3 senedir devam eder sohbetimiz :) çok güzel arkadaşlaıklar elde etmişyim o zaman hala daha çocuklarımız hakkında konuluruz. İnşallah burdan da öyle oluruz birlkte hamile kalır birlkte doğum yaparız

İnşallah canım bende oğlumda burayı kullanıyprdum hamilelikte öncesinde falan ama doüumdan sonra girememiştim pek. Hatta biz 2016 mart anneleri 10 kişi falan en iyi anlaşankar whatsaaptan devam etmiştik yaklaşık 3 senedir devam eder sohbetimiz :) çok güzel arkadaşlaıklar elde etmişyim o zaman hala daha çocuklarımız hakkında konuluruz. İnşallah burdan da öyle oluruz birlkte hamile kalır birlkte doğum yaparız

İnş. canım ne güzel olur:KK5:

evet canım ben de seni hatırladım.. çok sağol. inşallah amin. sende son durumlar ne?

ben hala çalışmalara devam ediyorum nasip artık bekliyorum zamanı gelmedi demek ki.. hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur inşAllah

inşallah canım :) hepimiz hamiş olalım amin

Back