• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Faktör 5 homozigot normal
Faktör 2 homozigot normal
MTHFR C677T homozigot normal

Normal canım pıhtılaşman yok gibi brnidme bmyleydi galiba ama bişey çıkmadığı halde ben coraspin kullanarak oğlumu kucağıma almıştım. Önlem amaçlı sadece belki sana da verir dr un. Bu kalbi duran bebeğimde de içtim ama o tiroidden böyle oldu

Sen demı bebegını kaybettın cnm nekadarlık
evet canım ben de geçen hafta salı oldum, gebeliği sonlandırdılar 'gecikmiş düşük ' tanısıyla, sata göre 8+5ti ama 6+5 te kalmışşş.. Sen de sıkma canını inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur isteyen herkese..

Aynen öyle canım hayırlısını diledim hep hayırlısı olsun napalım. Benim ilk gebeliğimdi.
valla ilkinde 27 idim, kızımı kucağıma aldığımda 30dum. hiç sağlıklı olmayacak mı kalbi atacakmı kese görünecek mi endişelerim olmamıştı, burası da biraz endişeleri artırıyor sanki öyle düşünüyorum.
senin yaşın kaç acaba? hani ilk gebelikmiş neden hemen araştırmaya gidildi merak ettim. sen mi istedin?

evet canım ben de geçen hafta salı oldum, gebeliği sonlandırdılar 'gecikmiş düşük ' tanısıyla, sata göre 8+5ti ama 6+5 te kalmışşş.. Sen de sıkma canını inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur isteyen herkese..
Ins cnm hayırlısıyla hepımıze

arasana doktoru canım. hemen öğren işte. belki filme de gerek kalmaz ..

Canım mesaj attım ama dönmedi daha. Akşam mutlaka cevap verir. Pıhtılaşmadan dolayı kalbi durmadıysa, bebeğin metaryalindada bişey çıkmamıştı o rahmimdeki zardan dolayıdır ki illa olmam lazım:KK51:

Tabi canım kısmet nasip işi, olacaksa zaten olur tüp bebek de garanti değil tüp den sonra çok hamile kalan var kendiliğinden çğnkğ kafa rahat oluyor.. rabbim bekletmesin hiçbirimizi, yeni acı değil yeni mutluluklar versin
aynen öyle tüp bebeğin de garantisi yok o kadar para verip (çocuk olduğu için devlet karşılamıyormuş) bir de hüsran yaşamak daha acı.. parana mı yanacaksın, olmayan bebeğine mi? Rabbim aratmadan sağlıklısını nasip etsin canım.

valla ilkinde 27 idim, kızımı kucağıma aldığımda 30dum. hiç sağlıklı olmayacak mı kalbi atacakmı kese görünecek mi endişelerim olmamıştı, burası da biraz endişeleri artırıyor sanki öyle düşünüyorum.
senin yaşın kaç acaba? hani ilk gebelikmiş neden hemen araştırmaya gidildi merak ettim. sen mi istedin?

He he he 29 yaşındayım canım. Biraz tez canlıyımda ben istedim bütün testlerin yapılmasını ayrıca önceki dr umada o zarın alınmasını da ben ısrarla istemiştim ama dr umu değiştirdim. Şimdiki dr umda ilk vajinal muayenede o zarı gördü ve arhim filmiyle detaylandıralım dedi.

Canım mesaj attım ama dönmedi daha. Akşam mutlaka cevap verir. Pıhtılaşmadan dolayı kalbi durmadıysa, bebeğin metaryalindada bişey çıkmamıştı o rahmimdeki zardan dolayıdır ki illa olmam lazım:KK51:
operasyonunu olursun tabi canım sonuçlar da normal çıkmış gözün aydın
inşallah yerini hazırlayıp sağlıklısına yer açmıştır.

Normal canım pıhtılaşman yok gibi brnidme bmyleydi galiba ama bişey çıkmadığı halde ben coraspin kullanarak oğlumu kucağıma almıştım. Önlem amaçlı sadece belki sana da verir dr un. Bu kalbi duran bebeğimde de içtim ama o tiroidden böyle oldu

Canım kürtajdan sonra dr umu değiştirdim bütün hormon ve kan testlerime bakıldı tekrardan. Beni şüphelendiren rahmimdeki zar.

aynen öyle tüp bebeğin de garantisi yok o kadar para verip (çocuk olduğu için devlet karşılamıyormuş) bir de hüsran yaşamak daha acı.. parana mı yanacaksın, olmayan bebeğine mi? Rabbim aratmadan sağlıklısını nasip etsin canım.
Ayy birde o var evet çocuk var diye para alacak yazık en 10 15 bin arası galiba tüo bebek fiyatları .. sen incir ye bkl bol vitamin al iç biraz beslenmene dikkat et canım valla gelecekleri varsa gelirler yoksada canları sağolsun senin kızının benimde oğlanın

Canım kürtajdan sonra dr umu değiştirdim bütün hormon ve kan testlerime bakıldı tekrardan. Beni şüphelendiren rahmimdeki zar.

Sen o rahimdeki zarı da hallet şimdi o zaman addtten sonra gör bak hemen kalırsın hamile güzelde geçer o zaman sorun yokmuş başka ne güzel .. sıkıntı yapma

He he he 29 yaşındayım canım. Biraz tez canlıyımda ben istedim bütün testlerin yapılmasını ayrıca önceki dr umada o zarın alınmasını da ben ısrarla istemiştim ama dr umu değiştirdim. Şimdiki dr umda ilk vajinal muayenede o zarı gördü ve arhim filmiyle detaylandıralım dedi.
anladım canım her şey yolunda olsun umarım.
gençsin daha ben oldum 39 biliyor musun kalbinin durduğunu öğrendiğimde 17 mayıstı iki gün öncesi doğum günümdü ne güzel hediye olacak diye düşünerek kontrole gitmiştim.. sirkencubin sirkencubin çok güzel demiştin 'kul kurar kader gülermiş' diye
gittimdi yok dediler atışı, her şey kısmet.

gençsin daha ben oldum 39 biliyor musun kalbinin durduğunu öğrendiğimde 17 mayıstı iki gün öncesi doğum günümdü ne güzel hediye olacak diye düşünerek kontrole gitmiştim.. sirkencubin sirkencubin çok güzel demiştin 'kul kurar kader gülermiş' diye
Sağlık olsun ben de güneş kremi çatlak kremi gebe pilatesi vitamin takviyeleri diye deli deli ortada dolanıyordum birden oturuverdim işte :)))
Şimdi de şu ovülasyon testlerini araştırıyorum ben de alacam sanırım

İş yerimde iki arkadaş var ilki yıllarca tüp bebek tedavisi görüyor olmuyor bir türlü gebelik tam yeter artık diyip her şeyi bıraktıklarında oluyor ilki ikincisi de synı şekilde doğal yolla oluyor.
İkinci arkadaşın da ilk gebelikte bebeğin kalp atışı duruyor kürtaj oluyor sonra bir siklus bekleyip hemen tüp bebek tedavisine başlıyorlar kan sulandırıcı filan kullanıyor yaş faktörü de olduğu için. Tabi hiç genetik test filan yapılmıyor

Sağlık olsun ben de güneş kremi çatlak kremi gebe pilatesi vitamin takviyeleri diye deli deli ortada dolanıyordum birden oturuverdim işte :)))
Şimdi de şu ovülasyon testlerini araştırıyorum ben de alacam sanırım
aynen sağlık olsun canım, senin de düzenli değil mi yumurtladığını bilmez misin?
bende şu an onu araştırıyorum
yvz13 yvz13
30 ADET OVULASYON + 5 GEBELİK TESTİ + KARGO
Strip fiyatına Kaset Tipi test, Kargo Dahil diyor 37,90 bu mu aldığın 30'lu dediğin

Canım bende babamın ölüm yıldönümünde öğrenmiştim kalbinin durduğunu:KK43:
Allahım bir daha yaşatmasın. İnş en kısa sürede hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız:KK200:

Back