• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar bende 12 martta kürtaj oldum . korunmayı bıraktım yumurtlama dönemimim yeni bitti değerlendiremedik tabi ama belli de olmaz :) en çok temmuz ayında hamile kalmayı istiyorum inşallah nasip olur

Kızlar gunaydın 21 ınden berı ben hala cok yorgunum kendımı sıreklı yorgun hıssedıyorum basımda hafıf agrı Normalmı kurtajdan 12 13 gun gectı toplayammamam daha

Günaydın kızlar. Kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?

Günaydın hayırlı cumalar kızlar size bisey sorucam 13nisan perde ameliyatı oldum bir buçuk ay oldu doktor iki ay sonra gebe kalmamı söyledi ama ben bu ay klomen hayıt otu içtim gebe kalma ihtimalim varmı sizce doktorada gitmedim gebe kalırsam doktorlar bana kızar mi napiyim daha fazla beklemek istemiyorum

Günaydın kızlar. Kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?
özel hastanelerde yarım saate çıkar,ben poliklinikte yaptırmıştım on dakikada söylemişlerdi kızımda

Hadi ya o kadar çabuk mu ne güzel :)
Canım ben de dün kan verdim tıp merkezinde 45 dk da çıktı sonuç. Ben hala hastalanmadım ilk defa adetim bu kadar gecikti. Salı günü olmam gerekiyordu. Dün negatif çıktı zaten ama, istiyorumki gebelik yoksa adet olayım. Üç dört gün daha beklicem hastalanmazsam kadın doğuma gidicem. Normalde geçen ay muayne oldum kist falan yok demişti doktor anlamadım :/

selam kızlar bende 12 martta kürtaj oldum . korunmayı bıraktım yumurtlama dönemimim yeni bitti değerlendiremedik tabi ama belli de olmaz :) en çok temmuz ayında hamile kalmayı istiyorum inşallah nasip olur

Bnde 15 martta kürtaj olmuştum. Rabbim gönlüne göre versin inş.

Kızlar gunaydın 21 ınden berı ben hala cok yorgunum kendımı sıreklı yorgun hıssedıyorum basımda hafıf agrı Normalmı kurtajdan 12 13 gun gectı toplayammamam daha

Canım normal tabi. Hem bedenen , hem de ruhen yoruluyo insan.

1-2 saat sonra çıkıyo

Günaydın hayırlı cumalar kızlar size bisey sorucam 13nisan perde ameliyatı oldum bir buçuk ay oldu doktor iki ay sonra gebe kalmamı söyledi ama ben bu ay klomen hayıt otu içtim gebe kalma ihtimalim varmı sizce doktorada gitmedim gebe kalırsam doktorlar bana kızar mi napiyim daha fazla beklemek istemiyorum

Hayırlı Cumalar canım hoşgeldin.
Korunmadıysan eğer gebe kalma ihtimalin elbette vardır. Günün geçmiş miydi peki.

Back