- Konu Sahibi turuncu_girl
devam tabi ki zamanını bekliyor, inşallah en kısa zamanda canım amin..ben hala çalışmalara devam ediyorum nasip artık bekliyorum zamanı gelmedi demek ki.. hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur inşAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devam tabi ki zamanını bekliyor, inşallah en kısa zamanda canım amin..ben hala çalışmalara devam ediyorum nasip artık bekliyorum zamanı gelmedi demek ki.. hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur inşAllah
Günaydın kızlar hayırlı cumalar:)
özel hastanelerde yarım saate çıkar,ben poliklinikte yaptırmıştım on dakikada söylemişlerdi kızımdaGünaydın kızlar. Kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?
Hadi ya o kadar çabuk mu ne güzel :)özel hastanelerde yarım saate çıkar,ben poliklinikte yaptırmıştım on dakikada söylemişlerdi kızımda
ilk bebek mi,bana da heyecan yaptırdın ,sonucu yaz bize deHadi ya o kadar çabuk mu ne güzel :)
Canım ben de dün kan verdim tıp merkezinde 45 dk da çıktı sonuç. Ben hala hastalanmadım ilk defa adetim bu kadar gecikti. Salı günü olmam gerekiyordu. Dün negatif çıktı zaten ama, istiyorumki gebelik yoksa adet olayım. Üç dört gün daha beklicem hastalanmazsam kadın doğuma gidicem. Normalde geçen ay muayne oldum kist falan yok demişti doktor anlamadım :/Hadi ya o kadar çabuk mu ne güzel :)
Günaydın kızlar hayırlı cumalar:)
selam kızlar bende 12 martta kürtaj oldum . korunmayı bıraktım yumurtlama dönemimim yeni bitti değerlendiremedik tabi ama belli de olmaz :) en çok temmuz ayında hamile kalmayı istiyorum inşallah nasip olur
Kızlar gunaydın 21 ınden berı ben hala cok yorgunum kendımı sıreklı yorgun hıssedıyorum basımda hafıf agrı Normalmı kurtajdan 12 13 gun gectı toplayammamam daha
Günaydın kızlar. Kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?
özel hastanelerde yarım saate çıkar,ben poliklinikte yaptırmıştım on dakikada söylemişlerdi kızımda
Günaydın hayırlı cumalar kızlar size bisey sorucam 13nisan perde ameliyatı oldum bir buçuk ay oldu doktor iki ay sonra gebe kalmamı söyledi ama ben bu ay klomen hayıt otu içtim gebe kalma ihtimalim varmı sizce doktorada gitmedim gebe kalırsam doktorlar bana kızar mi napiyim daha fazla beklemek istemiyorum
Bat 30 haziran , hayırlısı :)