How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olmak istiyorum yaa. Süreç gittikçe uzuyo ben adet olmadıkça. Walla stres oldum. Birde herkes adet olup olmadığımı soruyo belkide hamilesindir diyolar deliriyorum:skandal::sopa:

Hadi bakalım inş. canım.
Adet olmadığın için mi dr a gittin. Bende bu ay adet olmadım da acaba kist mi oluştu yaa:olamaz:

yok canım benim adetlerim çok düzenli 28-30 günde oluyorum. kistim vardı küçüktü,doktor hamile kalmana engel değil, bir süre bekleyelim demişti. kasıklarım çok ağrı yapmaya başlamıştı bi gideyim dedim o da 6.5 cm olmuş. ilaca başladım adetinin 1 günü başla dedi. günde iki tane inofolic şase. inş faydasını görürüm.

selamlar bende katıldım aranıza. daha önce 2018 Aralık Anneleri başlığındaydım, malesef bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durdu ve 27 gün önce kürtaj oldum. Doktorum 2 ay beklememi ve bu sürede kilo vermemi söyledi. Önlem olarak coraspin verdi, folic asit demir hapı coraspine ve cyclo progynova kullanıyorum. Aranızda benim durumumda olup daha sonra hamile kalan oldu mu?

Geçmiş olsun canım 10 haftalıktı benimde, şu am hem tiroid i düzene sokmaya çalışıyprum hemde devam ediyorum coraspin ve foliğe. 1.5 ay oldu bana adetten sonra deneyebilirain dendi ama tiroidimi düzene sokup dengeleyip öyle düşünğcem benim tirodim yükselmiş gebelikte sanırım o yüzdrn durmuş kalbi .. şimdi düzene sokup doğuma kadarda tiroid ilacı alıcam galiba

yok canım benim adetlerim çok düzenli 28-30 günde oluyorum. kistim vardı küçüktü,doktor hamile kalmana engel değil, bir süre bekleyelim demişti. kasıklarım çok ağrı yapmaya başlamıştı bi gideyim dedim o da 6.5 cm olmuş. ilaca başladım adetinin 1 günü başla dedi. günde iki tane inofolic şase. inş faydasını görürüm.

Benimde bekarken over kistlerinden dolayı adetim olmuyordu. Evlendikten sonra kistim hiç olmadı adetlerim düzene girdi. Ama bu ay nedense olamadım yaa. Antibiyotik kullandım 2 kez acaba ondan mı gecikti ki.

Yani dr lar çok ihmal yaa kist varsa keşke küçükken ilaç verip eritseydi ağrı çekmezdin.

Ben gebeyken hiç ağrı sızı kasılma olmamıştı zaten lekelenme filan da yoktu hiç. Kürtaj sonrası olmaya başladı. Şöyle tarif edeyim hani ishal olursun da karnına bir burkulma gelir ve seni iptal eder ya onun kasıklarda 3-5 saniyelik olanları. Doktorumla konuştuk normal olduğunu, rahmimin kendini toparlamaya çalıştığını söyledi.
Bende kürtajdan 20 gün yaşadım aynısını canım çok normal

Kızlar ya şu an döngümün 10.günü sanırım 2 gündür kahverengi çok çok az peçeteye gelen akıntı var çok az yani şimdiye kadar adetten sonra olmazdı hiç sol bazen de sağ kasık da ağrı da hafif arada .. yumurtlamaya yorucam ama akıntı neyin nesi hiç olmaz dı? Kist olsa o da hiö olmadı şimdiye kadr ve kürtaj sonrası olurmu ki kist

Benimde bekarken over kistlerinden dolayı adetim olmuyordu. Evlendikten sonra kistim hiç olmadı adetlerim düzene girdi. Ama bu ay nedense olamadım yaa. Antibiyotik kullandım 2 kez acaba ondan mı gecikti ki.

Yani dr lar çok ihmal yaa kist varsa keşke küçükken ilaç verip eritseydi ağrı çekmezdin.

inş hamilesindir canım.
benim gebeliğimde ilaçla oldu.o zaman da klomende kullanıp hamile kalmıştım. artık kısmet beklicez

inş hamilesindir canım.
benim gebeliğimde ilaçla oldu.o zaman da klomende kullanıp hamile kalmıştım. artık kısmet beklicez

Yok canım 2 ay önce kürtaj oldum korunma dönemindeyim ve hamile kalmadan önce operasyon geçirmem gerebilir. Bende klomenle hamile kalmıştım

yaa lütfen üzülmee biraz bekle olmazsa bir dahaki aya inşallah :KK43:
Zor duruyorum test yapmamak için. Batın geçmesini bekliycemm :dua:
Ben de bekleyeceğim diyorum dayanamıyorum. Hiç geçmeyen karın şişkinliğim var belki 10 gündür. Hamilelikten değilse araştırıcam hiç hayra alamet değil o zaman bu :(

Ben de bekleyeceğim diyorum dayanamıyorum. Hiç geçmeyen karın şişkinliğim var belki 10 gündür. Hamilelikten değilse araştırıcam hiç hayra alamet değil o zaman bu :KK43:

Belirtilerin varsa bekle diyorum Allah'tan ümit kesilmez ama işte bekleyemiyoruz biliyorum :) Böyle negatifi görünce de hayal kırıklığı oluyor. Acaba üşütmüş olabilir misin karın şişkinliği bu yüzden olabilir mi ? Bende de sol kasığımda batma ve hafif bir ağrı var umarım adet belirtisi değildir :dua:

Belirtilerin varsa bekle diyorum Allah'tan ümit kesilmez ama işte bekleyemiyoruz biliyorum :) Böyle negatifi görünce de hayal kırıklığı oluyor. Acaba üşütmüş olabilir misin karın şişkinliği bu yüzden olabilir mi ? Bende de sol kasığımda batma ve hafif bir ağrı var umarım adet belirtisi değildir :dua:
Üşütmüş de olabilirim. Adet öncesi sendrom da olabilir. Bakalım adet olacak mıyım? Sanırım olacağım kahverengi lekelenme yine başladı

Ya benim bi sorunum var bilgisi olan yardımcı olabilirmi ben gebelik testi yapıyorum negatif 1 gün geçiyo yada sabahtan akşama kadar hep negatif ama gece bakıyorum 2.cizgi silik

Back