How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üşütmüş de olabilirim. Adet öncesi sendrom da olabilir. Bakalım adet olacak mıyım? Sanırım olacağım kahverengi lekelenme yine başladı
Kahverengi lekelenme progesteron eksikliğinden ise yumruta döllense bile bebek tutunamıyor ve düşüyor adetle birlikte ve siz anlayamıyorsunuz bile..

Kahverengi lekelenme progesteron eksikliğinden ise yumruta döllense bile bebek tutunamıyor ve düşüyor adetle birlikte ve siz anlayamıyorsunuz bile..

öyle mi bende de adetten 1 hafta önce başlıyor kahve rengi akinti bazende 3 gün önce doktora gittim ama normal değerlerin dedi daha iyi bi doktora gideceğim cook sağol bilgi verdigin icin

Benim ilk düşüğüm sonrası doktorumun önerisiydi adet gününü iki gün geçince hiç evde striplerle uğraşma direk kandan beta hcg ve progesteron baktır olmuştu.

Günaydın kızlar yumurtlama günüm iyice yaklaştı bugün 11.gün çalışmalara devam sizde ne var ne yok nasılsınız:)
İyi iyi canım değerlendir gün aşırı bakalım :) aynıyız benimde 11.gün :))) ama ben korunma ayındyaım maalesef ..senin inşallah tutunur bebişin

Kizlar merhaba, bisey danisicam size, benim adetim cok duzensiz, son zamanlar 30-36-37 gunde geldi, yumurtlama donemimi de ister istemez tam kestiremiyorum, adetim yeni bitti sizce ovulasyon testine baslamali miyim? Baslarsam kacinci gunden itibaren baslamaliyim?

Kızlar meraba, birşey sorucam sizlere. Bu geç Döllenme durumu adeti düzenli olan kişilerde de oluyor mu yoksa adet düzensizliği olan kişilerde mi oluyor sadece :/

Hayırlısı tatlım inşallah :) Bugün bir arkadaşımla konuştum 5. bebeğine hamile maşallah dedim ne güzel yapıyorsun arka arkaya:))

Oyy maşallah yaa ne güzel :) biz 1.lere 2.lere bu kadar zor ulaşırken :))
Benim olursa inşallah 5.gebelik olacak düşün halimi :) 1 tane tutturduk sağlıklı çok şükür, bu son deneme olacak sanırım inşallah o da sağlıkla gelsinde şu hamilelik defterini kapatayım artık

Kizlar merhaba, bisey danisicam size, benim adetim cok duzensiz, son zamanlar 30-36-37 gunde geldi, yumurtlama donemimi de ister istemez tam kestiremiyorum, adetim yeni bitti sizce ovulasyon testine baslamali miyim? Baslarsam kacinci gunden itibaren baslamaliyim?
10.günden itibaren dene istersen ..

Testlerde açıklaması var, okuduktan sonra kendine uygun bir gün belirleyebilirsin, ortalama bir tarih baz al, 34 gün gibi. İki koyu çizgi görmezsen bir test daha alıp devam edersin.

Kızlar meraba, birşey sorucam sizlere. Bu geç Döllenme durumu adeti düzenli olan kişilerde de oluyor mu yoksa adet düzensizliği olan kişilerde mi oluyor sadece :/

geç döllenme için geç yumurtlamak ya da iki kez yumurtlayıp ikincide tutturmak gerek
yumurtlama zamanı ise her kadında değişebilir ay ay bile
mesela benim 17. gün olurdu geçen ay 15 oldu bu ay da 13

Arkadaşlar uzun suredir gebelei için ugrasiyorum cok uzun yoldan geldim kısaca 3 yıldır evliyim yaklasik 2 yıldır çocuk düşünüyoruz geçen ay rahim filmi cekindim bu ay ramazan diye bir tedavi gormek istemedim kendim ovulasyon testi ile takip edecwgim bugün 11. Gunum uarin testleri yapmaya başlayacağım döngüm uzun en az 32 gunde oluyirum o yüzden 18_28 arası bı zamanda yumurtlama oluyor olursa pko var bende esimde de morfoloji%3 genel anlamda cok onemlibir sorununuz yok dedi o yüzden ben tedavisiz olsun diye uğraşıyorum ama olmazsa tabi diğer ay yine doktora gideceğim Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Arkadaşlar uzun suredir gebelei için ugrasiyorum cok uzun yoldan geldim kısaca 3 yıldır evliyim yaklasik 2 yıldır çocuk düşünüyoruz geçen ay rahim filmi cekindim bu ay ramazan diye bir tedavi gormek istemedim kendim ovulasyon testi ile takip edecwgim bugün 11. Gunum uarin testleri yapmaya başlayacağım döngüm uzun en az 32 gunde oluyirum o yüzden 18_28 arası bı zamanda yumurtlama oluyor olursa pko var bende esimde de morfoloji%3 genel anlamda cok onemlibir sorununuz yok dedi o yüzden ben tedavisiz olsun diye uğraşıyorum ama olmazsa tabi diğer ay yine doktora gideceğim Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım bnmde evleneli bu ağustosta 3 yıl olacak. Bnde de pko var. Eşiminde spermiogram sonucu hafif düşük çıktı ama dr önemli değil dedi. Bnde bu ay rahim filmi çekilcem. Adetim olmadı dr betahcg istedi sonuç negatif. Söktürücü verdi. 2 ay önce 2 aylık bebeğimin kalbi durmuştu.
Umarım en kısa sürede sağlıklı hamilelik ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Maşallah ben daha bir taneyi yapıp ortaya sağlıklı bir bebek koyamadım. Millet ne üretken
Canım biz istiyoruz, verecek olan Allah. O ol dicek ve olacak. Kendinden arama sebepler dairesinde. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin sana da inşalşah

Back