- 3 Nisan 2018
- 359
- 206
- 33
- 38
- Konu Sahibi turuncu_girl
Adet olmama 8 gün kaldı acaba ondanmi böle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahverengi lekelenme progesteron eksikliğinden ise yumruta döllense bile bebek tutunamıyor ve düşüyor adetle birlikte ve siz anlayamıyorsunuz bile..Üşütmüş de olabilirim. Adet öncesi sendrom da olabilir. Bakalım adet olacak mıyım? Sanırım olacağım kahverengi lekelenme yine başladı
Kahverengi lekelenme progesteron eksikliğinden ise yumruta döllense bile bebek tutunamıyor ve düşüyor adetle birlikte ve siz anlayamıyorsunuz bile..
Benim ilk düşüğüm sonrası doktorumun önerisiydi adet gününü iki gün geçince hiç evde striplerle uğraşma direk kandan beta hcg ve progesteron baktır olmuştu.Kahverengi lekelenme progesteron eksikliğinden ise yumruta döllense bile bebek tutunamıyor ve düşüyor adetle birlikte ve siz anlayamıyorsunuz bile..
Ya benim bi sorunum var bilgisi olan yardımcı olabilirmi ben gebelik testi yapıyorum negatif 1 gün geçiyo yada sabahtan akşama kadar hep negatif ama gece bakıyorum 2.cizgi silik
İyi iyi canım değerlendir gün aşırı bakalım :) aynıyız benimde 11.gün :))) ama ben korunma ayındyaım maalesef ..senin inşallah tutunur bebişinGünaydın kızlar yumurtlama günüm iyice yaklaştı bugün 11.gün çalışmalara devam sizde ne var ne yok nasılsınız:)
Bakalım hala bir umut bekliyorum. Henüz adet olmadım bugün adet günüm olduğu haldeKahverengi lekelenme progesteron eksikliğinden ise yumruta döllense bile bebek tutunamıyor ve düşüyor adetle birlikte ve siz anlayamıyorsunuz bile..
İyi iyi canım değerlendir gün aşırı bakalım :) aynıyız benimde 11.gün :))) ama ben korunma ayındyaım maalesef ..senin inşallah tutunur bebişin
5 tane mi hay massallah bizde daha 1 yok :)Hayırlısı tatlım inşallah :) Bugün bir arkadaşımla konuştum 5. bebeğine hamile maşallah dedim ne güzel yapıyorsun arka arkaya:))
Kimisine veriyor Allah :) her şeyin hayırlısı. Ben de 5 aydır korunmuyorum, her ay yeni umutlar...5 tane mi hay massallah bizde daha 1 yok :)
Hayırlısı tatlım inşallah :) Bugün bir arkadaşımla konuştum 5. bebeğine hamile maşallah dedim ne güzel yapıyorsun arka arkaya:))
10.günden itibaren dene istersen ..Kizlar merhaba, bisey danisicam size, benim adetim cok duzensiz, son zamanlar 30-36-37 gunde geldi, yumurtlama donemimi de ister istemez tam kestiremiyorum, adetim yeni bitti sizce ovulasyon testine baslamali miyim? Baslarsam kacinci gunden itibaren baslamaliyim?
Testlerde açıklaması var, okuduktan sonra kendine uygun bir gün belirleyebilirsin, ortalama bir tarih baz al, 34 gün gibi. İki koyu çizgi görmezsen bir test daha alıp devam edersin.Kizlar merhaba, bisey danisicam size, benim adetim cok duzensiz, son zamanlar 30-36-37 gunde geldi, yumurtlama donemimi de ister istemez tam kestiremiyorum, adetim yeni bitti sizce ovulasyon testine baslamali miyim? Baslarsam kacinci gunden itibaren baslamaliyim?
Kızlar meraba, birşey sorucam sizlere. Bu geç Döllenme durumu adeti düzenli olan kişilerde de oluyor mu yoksa adet düzensizliği olan kişilerde mi oluyor sadece :/
Maşallah ben daha bir taneyi yapıp ortaya sağlıklı bir bebek koyamadım. Millet ne üretkenHayırlısı tatlım inşallah :) Bugün bir arkadaşımla konuştum 5. bebeğine hamile maşallah dedim ne güzel yapıyorsun arka arkaya:))
Arkadaşlar uzun suredir gebelei için ugrasiyorum cok uzun yoldan geldim kısaca 3 yıldır evliyim yaklasik 2 yıldır çocuk düşünüyoruz geçen ay rahim filmi cekindim bu ay ramazan diye bir tedavi gormek istemedim kendim ovulasyon testi ile takip edecwgim bugün 11. Gunum uarin testleri yapmaya başlayacağım döngüm uzun en az 32 gunde oluyirum o yüzden 18_28 arası bı zamanda yumurtlama oluyor olursa pko var bende esimde de morfoloji%3 genel anlamda cok onemlibir sorununuz yok dedi o yüzden ben tedavisiz olsun diye uğraşıyorum ama olmazsa tabi diğer ay yine doktora gideceğim Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım biz istiyoruz, verecek olan Allah. O ol dicek ve olacak. Kendinden arama sebepler dairesinde. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin sana da inşalşahMaşallah ben daha bir taneyi yapıp ortaya sağlıklı bir bebek koyamadım. Millet ne üretken