How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selamlar bende katıldım aranıza. daha önce 2018 Aralık Anneleri başlığındaydım, malesef bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durdu ve 27 gün önce kürtaj oldum. Doktorum 2 ay beklememi ve bu sürede kilo vermemi söyledi. Önlem olarak coraspin verdi, folic asit demir hapı coraspine ve cyclo progynova kullanıyorum. Aranızda benim durumumda olup daha sonra hamile kalan oldu mu?

Biliyorum erken olduğunu dün kendimi kötü hissettim midem boğazım yaziyodu ağzımın içi bi garipti aklıma geldi gidip eve test yaptım akşamda baktım 2.cizgi silikti sabah tekrar yaptım negatif niye öyle olurki onu anlamadim morelim sıfır sana göndereyim bak dünkü testi acaba benmi hayal gördüm :KK43:((

Bilmiyorum ki canim, gönder bakalım. Benim hiç basıma gelmedi bekleyince çıkması falan

Ben hayalmi görüyorum delircem ya

Eklentiler

• 20180529_111438.jpg
    20180529_111438.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 61
Kızar kurtajdan sonra adetlerınız hemen duzene gırdımı ne kadr süre sonra adet oldunuz

Kızlar lütfen yardım edin benim yumurtlama salıydı çarşamba değerlendirdik bugün 6.gün sabah hafif leke geldi kanlı yerleşme diye düşündüm ama az önce lavaboda affedersiniz baya akan uzan parçalı kana dönüştü ben daha 2 hafta önce adet oldum noluyo yaaa :(((

Ben hayalmi görüyorum delircem ya

evet görünüyor canım ama bekleyen testler pek güvenilir değil.. ben geçen ay 2 tane yaptım ikisinde de sonradan 2.çizgi çıktı çok heveslendim ama maalesef geldi kırmızılar.. senin daha gününe çok var 3/5 gün daha bekle derim çok erken çünkü

Back