- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi turuncu_girl
kızlar ovulasyon kullanıyorsanız bugün saatler içinde dahi nasıl değiştiğini takip ettim gerçekten saat işliyor ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim filmi çektirenlerden yorum istiyorum. Adetten sonra tahim filmi çekilcem. Dr gerekli görürse histeroskopide yapabilir. Şu süreçleri bi atlatıp bebek deneme aşamasına geçmek istiyorum artık. Dr bu işlemlerden sonra 3 ay kendiniz denersiniz demişti.
Bu ay adet bile olamadım kendiliğinden söktürücü kullanmaya başladım. Nasıl olacak doğal yolla bilmiyorum.
Ayy çok tırsıyorum rahim filmi, histeroskopi falan. İçimi rahatlatın.
Birde rahim filminden sonra hamile kalma şansın artıyormuş doğru mu?
kızlar ovulasyon kullanıyorsanız bugün saatler içinde dahi nasıl değiştiğini takip ettim gerçekten saat işliyor ya
ben çok duydum canım rahim filminden sonra gebe kalanı
rahat ol olur Allahın izni ile
Biyolojik ritm diye bir şey var vücudumuzda hangi hormon ne zaman artıyor ne zaman azalıyor belli bir düzende işliyorkızlar ovulasyon kullanıyorsanız bugün saatler içinde dahi nasıl değiştiğini takip ettim gerçekten saat işliyor ya
Bundan 3-4 ay önce internetten bir sürü ovulasyon ve gebelik testi almıştım. Ama ovulasyon testini kullanmayı bilmiyorum. Bana da yardım edersiniz dimi. Ben adet olduktan 3 hafta sonra yumurtluyorum .
İnş. canım hayırlısı olsun. Çok korkuyorum ama yaa.
Canım çok kötü bir durum bebegini o kadar hasretle beklerken kavusup kaybetmek Allah sabır versin bir daha o aciyi yaşatmasin benim bı bakıma sevinsem mi üzülsem mi biledim benim hiç gebeligim olmadı inşallah seninde rahim filmi nde birşey çıkmaz ve hayirli zamanda bebeklerimize kavusuruzCanım bnmde evleneli bu ağustosta 3 yıl olacak. Bnde de pko var. Eşiminde spermiogram sonucu hafif düşük çıktı ama dr önemli değil dedi. Bnde bu ay rahim filmi çekilcem. Adetim olmadı dr betahcg istedi sonuç negatif. Söktürücü verdi. 2 ay önce 2 aylık bebeğimin kalbi durmuştu.
Umarım en kısa sürede sağlıklı hamilelik ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
korkma kız daha doğum yapacaksın ona nasıl dayanıcan :))
tabiki kuzum sen yap bana at
Canım kürtajda doğum sancısını çektim
Keşke bebeğimi kucağıma alsaydımda raZıydım sancı mancı da neymiş
Canım rahîm filminden korkma dayanilmayacak gibi degil inan eğer bir sey çıkmazsa histeroskobi ye de gerek kalmaz kendini rahatlatmaya bak olumsuz şeyler düşünme adet olduktan sonra ovulasyon a da başlarız ama senin de benim gibi yumurtlamam geç oluyor biz adet dongumuze göre hareket edeceğiz ona göre testlere başlayacağız herkese adetten sonra hemen testleri yapmaya basliyir biz bir hafta sonra baslayacagizRahim filmi çektirenlerden yorum istiyorum. Adetten sonra tahim filmi çekilcem. Dr gerekli görürse histeroskopide yapabilir. Şu süreçleri bi atlatıp bebek deneme aşamasına geçmek istiyorum artık. Dr bu işlemlerden sonra 3 ay kendiniz denersiniz demişti.
Bu ay adet bile olamadım kendiliğinden söktürücü kullanmaya başladım. Nasıl olacak doğal yolla bilmiyorum.
Ayy çok tırsıyorum rahim filmi, histeroskopi falan. İçimi rahatlatın.
Birde rahim filminden sonra hamile kalma şansın artıyormuş doğru mu?
Canım çok kötü bir durum bebegini o kadar hasretle beklerken kavusup kaybetmek Allah sabır versin bir daha o aciyi yaşatmasin benim bı bakıma sevinsem mi üzülsem mi biledim benim hiç gebeligim olmadı inşallah seninde rahim filmi nde birşey çıkmaz ve hayirli zamanda bebeklerimize kavusuruz
Canım ben hep hayırlısını sağlıklısını diledim. Hatta lekelenme şeklinde kanamam vardı dr ayağa kalkma mecbur olmadıkça dediği halde nedense içimden Allaha dua etmek geldi kalktım abdestimi alıp namazımı kıldım içim huzursuzdu çok dua ettim ve ertesi sabahı bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hayırlısı buymuş demek ki. Bana göre kaybetmek çok acı
Rabbim kimseye yaşatmasın. Herşeyin hayırlısı olsun.
Amin canım inşallah yaşatmasin kimseye ve sanada çok acı herşeyde bı hayır vardır ama Rabbim buyukCanım ben hep hayırlısını sağlıklısını diledim. Hatta lekelenme şeklinde kanamam vardı dr ayağa kalkma mecbur olmadıkça dediği halde nedense içimden Allaha dua etmek geldi kalktım abdestimi alıp namazımı kıldım içim huzursuzdu çok dua ettim ve ertesi sabahı bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Hayırlısı buymuş demek ki. Bana göre kaybetmek çok acı
Rabbim kimseye yaşatmasın. Herşeyin hayırlısı olsun.
Canım rahîm filminden korkma dayanilmayacak gibi degil inan eğer bir sey çıkmazsa histeroskobi ye de gerek kalmaz kendini rahatlatmaya bak olumsuz şeyler düşünme adet olduktan sonra ovulasyon a da başlarız ama senin de benim gibi yumurtlamam geç oluyor biz adet dongumuze göre hareket edeceğiz ona göre testlere başlayacağız herkese adetten sonra hemen testleri yapmaya basliyir biz bir hafta sonra baslayacagiz
işte rahat ol o yüzden
herşey bebiş için
biz burdayız rahat ol ve sabret :)
Amin canım inşallah yaşatmasin kimseye ve sanada çok acı herşeyde bı hayır vardır ama Rabbim buyuk
O zaman mutlaka rahim filmi mi cektir canım Allah yardımcın olsunEwt canım ben 3. Haftada yumurtluyorum mesela.
Birde bnm rahmim kalp şeklindeymiş ve ince bir zar 2 ye bölmüş. Bunu kürtajda öğrendim ve çok zor ve sancılı bir kürtaj oldu.
Dr gerek yoksa almayız gerekliyse alırız dedi.
Bebeğin kalbinin durması buna da bağlı olabilir dedi.
Ki yine hamile kalsam bebek büyüdükçe sıkıntı olur yine ve ben bir daha bebeğimi kaybetmek istemiyorum