Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döngümün 8.günündeyim kaç gündür incir yiyorum ya sol kasık başladı ağrımaya, geçen ayda soldan yumurtladım bu ay da burdan galiba. Ben çatlama olana kadar ağrıyı hissediyorum. İnşallah temmuzda da hissederim böyle .. incir yemeyi de azaltayım 1 2 tane yiyeyim en iyisi, düzenki olsun düzene girsin diye yiyorum.

Merhaba kızlar ben de varım! 15 gün önce bebeğimi kaybettm kürtaj oldum. 2 ay sonra yeniden denemeyi düşünüyorum...

Kürtaj sonrası rahim gilmi neden gerekti acaba? Bana doktorum sadece 2 ay korun dedi..2 aydan beri adet olmadınız mı peki? Tekrardan hamile olmayasınız : )

Kürtaj sonrası rahim gilmi neden gerekti acaba? Bana doktorum sadece 2 ay korun dedi..2 aydan beri adet olmadınız mı peki? Tekrardan hamile olmayasınız : )

Kürtaj olurken rahmimin ince bir zar tarafından 2 ye bölünmüş olduğunu farketti dr um. Daha iyi görebilmek içn rahim filmi istedi. Kürtajdan sonraki ay adet oldum. Bu ay 37. günüm ama halen regl olmadım. Hamile değilim test yaptım. 40 güne kadar bekleyip dr umu arıcam.

Cok gecmiş olsun.. benim doktorumda 40 gün bekle dedi adet için.. İnşallah sizde de bi sorun cıkmaz

Cok tesekkürler.. Güzel düşünelim güzel olsun.. Ben hep en kötüüsnü düşündüm ve basıma geldi ne yazk ki.. Her şey güzel olacak nur topu gibi cocuklarımız olsun inşallah en kısa zamanda.

Bnde kaybetme korkusu yine olabilir. Kalbi durduğu için hep panik halinde olabilirim

Merhaba kızlar ben de varım! 15 gün önce bebeğimi kaybettm kürtaj oldum. 2 ay sonra yeniden denemeyi düşünüyorum...
Büyük geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın. Ben de beş gün önce kürtaj oldum doktorum bana da iki ay sonra düşünebilirsin dedi. Bebeğini kaç haftalıkken kaybettin?

Kendim aldim canim doktora soyledim cok iyi olmuş 3 ay devam et dedi. Prolaktin e bakilmadi benim sanirim ya

Büyük geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın. Ben de beş gün önce kürtaj oldum doktorum bana da iki ay sonra düşünebilirsin dedi. Bebeğini kaç haftalıkken kaybettin?
8 haftalık.. sanada cok gecmiş olsun.. Amin canım bir daha yaşamayalım inşallah. Senin ne kadardı?

Bnde kaybetme korkusu yine olabilir. Kalbi durduğu için hep panik halinde olabilirim
Benimde kalbi durmustu.. kese hic bozulmamıştı. Evet insan korkar her an birşey oluyor mu die : ( ama ilkkez az da olsa kanama oldu o şekilde hastaneye gidince anladm kalbinin durduğunu.. Nasip.. her 5 gebelikten 1 i bu şekildeymiş ne yazıkki son yıllarda..

Bnm kesede hiç bozulmamış dr çok şaşırmıştı. Bnm lekelenme şeklinde kanamalarım oluyodu zaten ve progestan içiyodum ve istirahat ediyodum. Rabbim bir daha yaşatmasın

Merhaba kizlar. Ben de haziranda asilama yapmak istiyorum. Insallah hepimize hayirli olsun
İnşallah canım, Rabbim gönlüne göre versin. Kaç ay Korunmasız olmadı acaba, kaçıncı ayınız olacak aşılama kararı için. Ben de haziranda yumurta takibi yaptırmak istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…