- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Evet canım istanbulda gerçekten çok zor ben antalyadayım birde çok zor tecrübeler yaşamışsın en güzeli iyice herşey oturana kadar söylememek bencede hayırlısı olsun hakkımızda:)
Kürtaj sonrası rahim gilmi neden gerekti acaba? Bana doktorum sadece 2 ay korun dedi..2 aydan beri adet olmadınız mı peki? Tekrardan hamile olmayasınız : )Canım bnde 1 yıla yakın yumurtlama günlerime dikkat etmeden korunmayıp kendimiz denedik ama olmadı. Dr a gittim ilk klomenle hamile kaldım ama malesef bebeğimi 2. ayda kalbi durması sonucu kaybettim. 2 ay oldu kürtaj olalı. Adet olmayı bekliyorum rahim filmi çekilecem . Ondan sonra hemen tekrar bebiş istiyorum.
Sen dr a gitmiş miydin peki
Merhaba kızlar ben de varım! 15 gün önce bebeğimi kaybettm kürtaj oldum. 2 ay sonra yeniden denemeyi düşünüyorum...
Kürtaj sonrası rahim gilmi neden gerekti acaba? Bana doktorum sadece 2 ay korun dedi..2 aydan beri adet olmadınız mı peki? Tekrardan hamile olmayasınız : )
Cok gecmiş olsun.. benim doktorumda 40 gün bekle dedi adet için.. İnşallah sizde de bi sorun cıkmazKürtaj olurken rahmimin ince bir zar tarafından 2 ye bölünmüş olduğunu farketti dr um. Daha iyi görebilmek içn rahim filmi istedi. Kürtajdan sonraki ay adet oldum. Bu ay 37. günüm ama halen regl olmadım. Hamile değilim test yaptım. 40 güne kadar bekleyip dr umu arıcam.
Cok gecmiş olsun.. benim doktorumda 40 gün bekle dedi adet için.. İnşallah sizde de bi sorun cıkmaz
Cok tesekkürler.. Güzel düşünelim güzel olsun.. Ben hep en kötüüsnü düşündüm ve basıma geldi ne yazk ki.. Her şey güzel olacak nur topu gibi cocuklarımız olsun inşallah en kısa zamanda.İnş çok tşkler.Sizede çok geçmiş olsun
Cok tesekkürler.. Güzel düşünelim güzel olsun.. Ben hep en kötüüsnü düşündüm ve basıma geldi ne yazk ki.. Her şey güzel olacak nur topu gibi cocuklarımız olsun inşallah en kısa zamanda.
Merhaba kizlar. Ben de haziranda asilama yapmak istiyorum. Insallah hepimize hayirli olsun
Büyük geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın. Ben de beş gün önce kürtaj oldum doktorum bana da iki ay sonra düşünebilirsin dedi. Bebeğini kaç haftalıkken kaybettin?Merhaba kızlar ben de varım! 15 gün önce bebeğimi kaybettm kürtaj oldum. 2 ay sonra yeniden denemeyi düşünüyorum...
Saol canimm amin Allah razı olsun. Seninde dilegin kabul olur en yakin zamanda insallah
Kendim aldim canim doktora soyledim cok iyi olmuş 3 ay devam et dedi. Prolaktin e bakilmadi benim sanirim yaBaşla ama prolaktin sorunun yok değil mi, fazlası prolaktini yülseltebiliyor ama bence 6 taneyi geçmezse bişey olmaz. İnofolik dr mu yazdı sen mi aldın benim folidoce bitsin ondan alıcam sırf yumurta kalitesi için, kaliteyi artırıyomuş o da galiba. Valla elimizden geleni yapalım da Allah bize en güzelini nasip edecek inşallah ben inanıyprum
8 haftalık.. sanada cok gecmiş olsun.. Amin canım bir daha yaşamayalım inşallah. Senin ne kadardı?Büyük geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın. Ben de beş gün önce kürtaj oldum doktorum bana da iki ay sonra düşünebilirsin dedi. Bebeğini kaç haftalıkken kaybettin?
Benimde kalbi durmustu.. kese hic bozulmamıştı. Evet insan korkar her an birşey oluyor mu die : ( ama ilkkez az da olsa kanama oldu o şekilde hastaneye gidince anladm kalbinin durduğunu.. Nasip.. her 5 gebelikten 1 i bu şekildeymiş ne yazıkki son yıllarda..Bnde kaybetme korkusu yine olabilir. Kalbi durduğu için hep panik halinde olabilirim
Benimde kalbi durmustu.. kese hic bozulmamıştı. Evet insan korkar her an birşey oluyor mu die : ( ama ilkkez az da olsa kanama oldu o şekilde hastaneye gidince anladm kalbinin durduğunu.. Nasip.. her 5 gebelikten 1 i bu şekildeymiş ne yazıkki son yıllarda..
İnşallah canım, Rabbim gönlüne göre versin. Kaç ay Korunmasız olmadı acaba, kaçıncı ayınız olacak aşılama kararı için. Ben de haziranda yumurta takibi yaptırmak istiyorum daMerhaba kizlar. Ben de haziranda asilama yapmak istiyorum. Insallah hepimize hayirli olsun
Ben de 8 hafta 5 günlükken kürtaj oldum.8 haftalık.. sanada cok gecmiş olsun.. Amin canım bir daha yaşamayalım inşallah. Senin ne kadardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?