- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
- Konu Sahibi turuncu_girl
İyi akşamlar kızlar topik değiştirdim bat mayıs dam Haziran’a belki Temmuz’a kaydım maledf az önce regl oldum yine hüsran yeni bat 21 Haziran umarım bu topik uğurlu gelir hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim ne ters cevabı. Ben kendimi ifade etmek istedim sadece.Off canım çok üzüldüm ne kusuru hepimiz insanız hepimizin acısı var ayrı .. ben alınmam kimseye yeterki yanlış anlaşılmayayım .. seninde bana ilk başta neden o şekildw yazdığını anladım şimdi sende kuaura bakma ters cevap verdiysem .. benimde kalbi durdu bebeğimin 1 ay önce.. Allah 1 tane alır yerine en güzelni verir inşallah ..
Yok canım hamile değilim. Acaba olabilir miyim diye test yaptım. Ama değilim adet günüme kadar bekleyeceğim bakalım. Hamileysem tutmam zaten.Ay evet yanlış anlamışım (utanma kızarma emojisi))
Ben sandım ki hani gebeyken ben tuttum hiç de bi şey olmadı gibi bir Öneri olarak anlamışım:)))
Amin inşallah sağlıklı bir bebeğimiz olur hepimizin de.
Çok tebrik ederim:))) inşallah sağlıkla kucağına alırsın.kizlar bata 1 gun kaldi dun ogrendim hamileyim en kisa zamanda sizden de guzel haberler bekliyorum Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah
Çok tebrik ederim:))) inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
mkizlar bata 1 gun kaldi dun ogrendim hamileyim en kisa zamanda sizden de guzel haberler bekliyorum Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah
amin cannim insallah darisi basinizaHayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına :) darısı bize :)
m
kizlar bata 1 gun kaldi dun ogrendim hamileyim en kisa zamanda sizden de guzel haberler bekliyorum Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah
Hayırlı olsun.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Çok sevindim hayırlı olsun inşallah darısı bizlerin başına Ben forumu bu zamana kadar hep dışardan takip ettim bu ay bir bebiş kararı verdiğimizde üye olup sizlere katılmak istedim. Bebek bekleyen bebek hasreti duyan tüm kardeşlerimize Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahkizlar bata 1 gun kaldi dun ogrendim hamileyim en kisa zamanda sizden de guzel haberler bekliyorum Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah
Hiç düşük yapmadım canım.
1.si kalıtsal anomali trizomi18di 6aylıkken ölü doğum oldu
2. Dış gebelik
3.oğlum sağlıklı doğdu
4.de 10 haftalık kalbi dursu hepsi farklı sebep işte Allahın bir bildiği vardır herhlde
kizlar bata 1 gun kaldi dun ogrendim hamileyim en kisa zamanda sizden de guzel haberler bekliyorum Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah
Merhaba kizlar bende klomene basladim ayin 4unde takip icin cagirdi doktor takip yapip gun verecek ins saglikli yumurtam gelişir
İnşallah tez zamanda hamile kalırsın canım sağlıcakla. Kaç ay denemeden sonra başlattı doktor acaba.Merhaba kizlar bende klomene basladim ayin 4unde takip icin cagirdi doktor takip yapip gun verecek ins saglikli yumurtam gelişir
Canim benim daha denemem olmadi pko ileri duzeyde oldugu icin verdi ben ilacla adet oluyorum ilacsiz olmuyorum. Cok saol iyi dileklerin içinİnşallah tez zamanda hamile kalırsın canım sağlıcakla. Kaç ay denemeden sonra başlattı doktor acaba.