• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar topik değiştirdim bat mayıs dam Haziran’a belki Temmuz’a kaydım maledf az önce regl oldum yine hüsran yeni bat 21 Haziran umarım bu topik uğurlu gelir hepimize

Off canım çok üzüldüm ne kusuru hepimiz insanız hepimizin acısı var ayrı .. ben alınmam kimseye yeterki yanlış anlaşılmayayım .. seninde bana ilk başta neden o şekildw yazdığını anladım şimdi sende kuaura bakma ters cevap verdiysem .. benimde kalbi durdu bebeğimin 1 ay önce.. Allah 1 tane alır yerine en güzelni verir inşallah ..
Rica ederim ne ters cevabı. Ben kendimi ifade etmek istedim sadece.

Selam iyi akşamlar kızlar nasılsınız.. Ben kendimi cok tuhaf hissediyorum ne değişik bir his,nasıl zor bi bekleyişmiş bu, 4 yıl bekledim düşünmedik,bu ay denedik 10 gün beklemek ne kadar da zor geliyor, dün kendimi hamile hissediyordum bugun o his geçti hissetmiyorum sanki...

Allahım sağlıklıca, hayırlıca nasip et.

Ay evet yanlış anlamışım (utanma kızarma emojisi))
Ben sandım ki hani gebeyken ben tuttum hiç de bi şey olmadı gibi bir Öneri olarak anlamışım:)))
Amin inşallah sağlıklı bir bebeğimiz olur hepimizin de.
Yok canım hamile değilim. Acaba olabilir miyim diye test yaptım. Ama değilim adet günüme kadar bekleyeceğim bakalım. Hamileysem tutmam zaten.

kizlar bata 1 gun kaldi dun ogrendim hamileyim en kisa zamanda sizden de guzel haberler bekliyorum Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah
Çok sevindim hayırlı olsun inşallah darısı bizlerin başına :KK54: Ben forumu bu zamana kadar hep dışardan takip ettim bu ay bir bebiş kararı verdiğimizde üye olup sizlere katılmak istedim. Bebek bekleyen bebek hasreti duyan tüm kardeşlerimize Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah :emir_bebek:

Hiç düşük yapmadım canım.
1.si kalıtsal anomali trizomi18di 6aylıkken ölü doğum oldu
2. Dış gebelik
3.oğlum sağlıklı doğdu
4.de 10 haftalık kalbi dursu hepsi farklı sebep işte Allahın bir bildiği vardır herhlde

Çok geçmiş olsun canım çok zor günler geçirmişsin gerçekten Allah sağlıcakla oğluna sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Benimde 10 sebepsiz infertiliteden olmadı sayısız tedaviler tüp bebek falan 3. tüpe gidecekken kızıma hamile kaldım kendiliğinden ondan 15 ay sonrada oğluma Alkahıma çok şükür onca tedaviye gelmeyen bebişlerim Allahın izniyle kendiliğinden geldi şimdi 3. yü istiyorum olursa yaşım genç olsa 4ü bile düşünürdüm çok seviyorum çocukları hayatımızdaki en güzel servetimiz çocuklarımda çok istiyor bir kardeş ama kız olan kız erkek olan erkek kardeş istiyor hatta geçen gün oğlum Allahım annemebirkız bir erkek bebiş gönder diye dua ediyordu:))

kizlar bata 1 gun kaldi dun ogrendim hamileyim en kisa zamanda sizden de guzel haberler bekliyorum Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah

Hayırlı olsun tatlım Amin inşallah:)

Merhaba kizlar bende klomene basladim ayin 4unde takip icin cagirdi doktor takip yapip gun verecek ins saglikli yumurtam gelişir :dua:

İnşallah canım amin:)

Back