• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım adet tarihin geçtikten sonramı yaptın testi ? Benim bata daha 5 gün var eğer erken gelmezse ve ben de sabredemedim yaptım bugun test. aynı şekilde çıktı sonuç negatif sanırım ama kırmızıyı görmeden hala bir umut işte :dua:
Yok canım bata 2 gün var benim de. Ben de dayanamayıp test yapanlardanım. Ama artık bırakacağım herhalde. Umutlar gelecek aya kaldı gibi :(

Yok canım bata 2 gün var benim de. Ben de dayanamayıp test yapanlardanım. Ama artık bırakacağım herhalde. Umutlar gelecek aya kaldı gibi :KK43:

Canım hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah umarım en hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin :dua:

Bu ay tutmasa da denemeye devam vazgeçmek yok adetten sonra ovülasyon testi alıcam hemen bakalım

Ben bebegımı kaybettım 20haftalıkken 1 hafta oldu daha ama asla evlattan vazgeçmedım toparlanırsam Ağustosdan ıtıbaren tekrar dusunucem Allah nasıp ederse
Özel olmazsa nedeni belli mi kaybın.. bende 8 haftalıken kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor kromozom analomisidir tammen bebekle ilgili dedi ama test vs yapmadı..

Özel olmazsa nedeni belli mi kaybın.. bende 8 haftalıken kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor kromozom analomisidir tammen bebekle ilgili dedi ama test vs yapmadı..
Sebebı belırsız rahım acıklıgı vardı ıs stres yorgnluk üstüne sanrm kasılma ve sancım oldu rahım tamamen acıldı ve dustu bebegım ayrıntı bılmıyorum rahımlemk sıkıntı bardı neydı dusunmekten delırmek uzereyım

Sebebı belırsız rahım acıklıgı vardı ıs stres yorgnluk üstüne sanrm kasılma ve sancım oldu rahım tamamen acıldı ve dustu bebegım ayrıntı bılmıyorum rahımlemk sıkıntı bardı neydı dusunmekten delırmek uzereyım
Cok gecmiş olsun.. hic takma kafana stresten de olabiliyor. İnşallah sağlıkla gelsin kucagımıza alalım bebeklerimizi

İlk kaybın mıydı? Doktorundan sen talep Etsene birdahakine can sıkıcı bir şey yaşamamak için.

Ben de haftasonu bi kasıkta ince sızı, hafif başdönmesi hissettim. Hemen bi heyecanla test yaptım ama negatif...
Bir sorum olacak, normalde başka konu altından yazmıştım da o konu çok eskimiş. Bilen varsa diye soruyorum yoksa önemli değil. PKO vardı, doktorum folikasit olarak Gynositol verdi. Hem folik, hem de yumurtaları sağlıklı büyütür vs. dedi. Bu nası bi ilaçtır bilen varsa çok memnun olurum:KK200:

Ben bebegımı kaybettım 20haftalıkken 1 hafta oldu daha ama asla evlattan vazgeçmedım toparlanırsam Ağustosdan ıtıbaren tekrar dusunucem Allah nasıp ederse

Aaaaa çok üzüldüm. Seni hatırlıyorum aynı topikteydik. Sen benden 1-2hafta önce öğrenmiştin sanırım hamileliğini. Bnde kaybettim malesef.
Umarım bir daha yaşamayız sağ salim bebeişlerimizi kucağımıza alırız

Aaaaa çok üzüldüm. Seni hatırlıyorum aynı topikteydik. Sen benden 1-2hafta önce öğrenmiştin sanırım hamileliğini. Bnde kaybettim malesef.
Umarım bir daha yaşamayız sağ salim bebeişlerimizi kucağımıza alırız
Sen nezaman ve neden kaybettm acımız ortak cok zor hareketlerını hıssedıp tek kalmak be yenıden hayata tutunmaya calısmak

Sen nezaman ve neden kaybettm acımız ortak cok zor hareketlerını hıssedıp tek kalmak be yenıden hayata tutunmaya calısmak

Bn 15 martta kürtaj oldum 2 aylıktı. Lekelenme şeklinde kanamalarım oluyodu zaten haftada 1 kontrole gittiğimde dr un bebeğin kalbinin durduğunu söylemesiyle şok olmuştuk eşimle. Halen atlatabilmiş değilim. Snn için daha zordur hareketlerini bile hissetmişsin.

Bn 15 martta kürtaj oldum 2 aylıktı. Lekelenme şeklinde kanamalarım oluyodu zaten haftada 1 kontrole gittiğimde dr un bebeğin kalbinin durduğunu söylemesiyle şok olmuştuk eşimle. Halen atlatabilmiş değilim. Snn için daha zordur hareketlerini bile hissetmişsin.
Gecmıs olsn tekrardan maalesef cok zorlanıyrm suan bedenen be ruhen bıtmıs durumdaym yavrumn herseyını gormstm kıyaftler almaya baslamstm hepımız ıcon cok zor kurtaj oldnmu dr nekdr korunmam gerek dedı

Canim 2 senedir deniyoruz, gecen yaz catlatma ignesiyle hamile kaldim, 2 aylik bebegin kalbi durdu, ameliyyat oldum, 6 ay ara verdik. Bu son 3 ayda da catlatma ignesi vurdum tutmadi. Prolaktinim yuksek idi tedavi aldim, ama artik yoruldum asilama yaptirmaya karat verdik.
Insallah sen de bebegini alirsin kucagina kisa zamanda canim:anne:
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah tez zamanda...

Back