- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
- Konu Sahibi turuncu_girl
Kullanalım bakalım deneyelim :) hemen olacak diye bekkemicem zaten kendime 3 ay vericem temmuz-ağustos-eylül ayında denicem ksımetOnu bilemiyorum canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanalım bakalım deneyelim :) hemen olacak diye bekkemicem zaten kendime 3 ay vericem temmuz-ağustos-eylül ayında denicem ksımetOnu bilemiyorum canim
Ins bekletmeden gelir bebislerimizKullanalım bakalım deneyelim :) hemen olacak diye bekkemicem zaten kendime 3 ay vericem temmuz-ağustos-eylül ayında denicem ksımet
Gelecek aya umutlar artıkMaalesef canım negatif görünüyor
Eki Görüntüle 2151184 Eki Görüntüle 2151184 Eki Görüntüle 2151185
Kızlar hayali bile olsa çizgi gören var mı yoksa siz de negatif mi görüyorsunuz
Yok canım bata 2 gün var benim de. Ben de dayanamayıp test yapanlardanım. Ama artık bırakacağım herhalde. Umutlar gelecek aya kaldı gibiCanım adet tarihin geçtikten sonramı yaptın testi ? Benim bata daha 5 gün var eğer erken gelmezse ve ben de sabredemedim yaptım bugun test. aynı şekilde çıktı sonuç negatif sanırım ama kırmızıyı görmeden hala bir umut işte
Yok canım bata 2 gün var benim de. Ben de dayanamayıp test yapanlardanım. Ama artık bırakacağım herhalde. Umutlar gelecek aya kaldı gibi
Canim bende goremedim malesef cizgiGelecek aya umutlar artık
Özel olmazsa nedeni belli mi kaybın.. bende 8 haftalıken kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor kromozom analomisidir tammen bebekle ilgili dedi ama test vs yapmadı..Ben bebegımı kaybettım 20haftalıkken 1 hafta oldu daha ama asla evlattan vazgeçmedım toparlanırsam Ağustosdan ıtıbaren tekrar dusunucem Allah nasıp ederse
Sebebı belırsız rahım acıklıgı vardı ıs stres yorgnluk üstüne sanrm kasılma ve sancım oldu rahım tamamen acıldı ve dustu bebegım ayrıntı bılmıyorum rahımlemk sıkıntı bardı neydı dusunmekten delırmek uzereyımÖzel olmazsa nedeni belli mi kaybın.. bende 8 haftalıken kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor kromozom analomisidir tammen bebekle ilgili dedi ama test vs yapmadı..
Cok gecmiş olsun.. hic takma kafana stresten de olabiliyor. İnşallah sağlıkla gelsin kucagımıza alalım bebeklerimiziSebebı belırsız rahım acıklıgı vardı ıs stres yorgnluk üstüne sanrm kasılma ve sancım oldu rahım tamamen acıldı ve dustu bebegım ayrıntı bılmıyorum rahımlemk sıkıntı bardı neydı dusunmekten delırmek uzereyım
Ben de göremiyorumEki Görüntüle 2151184 Eki Görüntüle 2151184 Eki Görüntüle 2151185
Kızlar hayali bile olsa çizgi gören var mı yoksa siz de negatif mi görüyorsunuz
İlk kaybın mıydı? Doktorundan sen talep Etsene birdahakine can sıkıcı bir şey yaşamamak için.Özel olmazsa nedeni belli mi kaybın.. bende 8 haftalıken kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor kromozom analomisidir tammen bebekle ilgili dedi ama test vs yapmadı..
Ins benm dahha uc ayım var bebek ıcın rahım toparlanması lazım sonra nasıl olur Allah bılıyoCok gecmiş olsun.. hic takma kafana stresten de olabiliyor. İnşallah sağlıkla gelsin kucagımıza alalım bebeklerimizi
Amin canım inş. Ben de adet olayım da Ovulasyon testi alayım diyorumCanım hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah umarım en hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin
Bu ay tutmasa da denemeye devam vazgeçmek yok adetten sonra ovülasyon testi alıcam hemen bakalım
Ben bebegımı kaybettım 20haftalıkken 1 hafta oldu daha ama asla evlattan vazgeçmedım toparlanırsam Ağustosdan ıtıbaren tekrar dusunucem Allah nasıp ederse
Sen nezaman ve neden kaybettm acımız ortak cok zor hareketlerını hıssedıp tek kalmak be yenıden hayata tutunmaya calısmakAaaaa çok üzüldüm. Seni hatırlıyorum aynı topikteydik. Sen benden 1-2hafta önce öğrenmiştin sanırım hamileliğini. Bnde kaybettim malesef.
Umarım bir daha yaşamayız sağ salim bebeişlerimizi kucağımıza alırız
Sen nezaman ve neden kaybettm acımız ortak cok zor hareketlerını hıssedıp tek kalmak be yenıden hayata tutunmaya calısmak
Gecmıs olsn tekrardan maalesef cok zorlanıyrm suan bedenen be ruhen bıtmıs durumdaym yavrumn herseyını gormstm kıyaftler almaya baslamstm hepımız ıcon cok zor kurtaj oldnmu dr nekdr korunmam gerek dedıBn 15 martta kürtaj oldum 2 aylıktı. Lekelenme şeklinde kanamalarım oluyodu zaten haftada 1 kontrole gittiğimde dr un bebeğin kalbinin durduğunu söylemesiyle şok olmuştuk eşimle. Halen atlatabilmiş değilim. Snn için daha zordur hareketlerini bile hissetmişsin.
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah tez zamanda...Canim 2 senedir deniyoruz, gecen yaz catlatma ignesiyle hamile kaldim, 2 aylik bebegin kalbi durdu, ameliyyat oldum, 6 ay ara verdik. Bu son 3 ayda da catlatma ignesi vurdum tutmadi. Prolaktinim yuksek idi tedavi aldim, ama artik yoruldum asilama yaptirmaya karat verdik.
Insallah sen de bebegini alirsin kucagina kisa zamanda canim