• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar, benim de umudum kırıldı. Cumartesi günü farklı bir doktor kontrolü için kan testi verdim, gebelik istiyoruz deyince bhgc de ekledi ve negatif :KK43: yani bi yandan yumurtlama zamanım bile ayın 20-21 i görünüyordu cok normal varsa da testte çıkmaması diyorum bir yandan e negatif işte modundayim :KK12: siz ne dersiniz o_O

Günaydın kızlar, benim de umudum kırıldı. Cumartesi günü farklı bir doktor kontrolü için kan testi verdim, gebelik istiyoruz deyince bhgc de ekledi ve negatif :KK43: yani bi yandan yumurtlama zamanım bile ayın 20-21 i görünüyordu cok normal varsa da testte çıkmaması diyorum bir yandan e negatif işte modundayim :KK12: siz ne dersiniz o_O

yani daha erken canım bence de kırmızılar gelene kadar hep ümit vardır ;) sen kendine dikkat et

Günaydın herkese :) hazır bu ay bekleme süresindeyken dişlerimi halledeyim dolgusu eskiyenkeri yenileyeyim dedim bende. Hamilelikte doğumdan sonra falan çok zor oluyor.

Selam kızlar,

Ewt Haziran Temmuz Ağustosta hamile kalmak isteyenler nerdesiniz?
Ben bebegımı kaybettım 20haftalıkken 1 hafta oldu daha ama asla evlattan vazgeçmedım toparlanırsam Ağustosdan ıtıbaren tekrar dusunucem Allah nasıp ederse

İnşallah canım, Rabbim gönlüne göre versin. Kaç ay Korunmasız olmadı acaba, kaçıncı ayınız olacak aşılama kararı için. Ben de haziranda yumurta takibi yaptırmak istiyorum da
Canim 2 senedir deniyoruz, gecen yaz catlatma ignesiyle hamile kaldim, 2 aylik bebegin kalbi durdu, ameliyyat oldum, 6 ay ara verdik. Bu son 3 ayda da catlatma ignesi vurdum tutmadi. Prolaktinim yuksek idi tedavi aldim, ama artik yoruldum asilama yaptirmaya karat verdik.
Insallah sen de bebegini alirsin kucagina kisa zamanda canim:anne:

20180528_134458.jpg
20180528_134458.jpg
20180528_134432.jpg

Kızlar hayali bile olsa çizgi gören var mı yoksa siz de negatif mi görüyorsunuz :(

Back