- Konu Sahibi turuncu_girl
Merhaba kizlar bende klomene basladim ayin 4unde takip icin cagirdi doktor takip yapip gun verecek ins saglikli yumurtam gelişir
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Aşılamaya mı karar verdi doktorunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kizlar bende klomene basladim ayin 4unde takip icin cagirdi doktor takip yapip gun verecek ins saglikli yumurtam gelişir
Hayir igneyle deneyecektik bu ay vazgectim sonradan bu ay ignesiz denicem olmazsa igneyle denicem canimHakkınızda hayırlısı olur inşallah. Aşılamaya mı karar verdi doktorunuz ?
Hayir igneyle deneyecektik bu ay vazgectim sonradan bu ay ignesiz denicem olmazsa igneyle denicem canim
Insallah canim senin de hakkinda hayirlisi olsun. Ins tutunur bebisin sanaAnladım canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Ben de bu ay yumurtalık geliştirici iğne kullandım ardından öatlatma iğnesiyle aşılama yapıldı 15. Gün kanda gebeliğe bakılcak. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Insallah canim senin de hakkinda hayirlisi olsun. Ins tutunur bebisin sana
Anladım canım, geçmiş olsun. Çok Anlamadığım için bilgi almak istedim. Benim ilk gebeliğim 3. Ayda Korunmasız oldu. Şuan ikinci istiyoruz kısmetse 3 bitirip 4. Aya giricez. Kontrole gittiğim doktor 6 ay Korunmasız olmazsa gel demişti. Acaba dedim bu sizin iğneden falan mı verir nasıl bir tedavi uygular merak ettimCanim benim daha denemem olmadi pko ileri duzeyde oldugu icin verdi ben ilacla adet oluyorum ilacsiz olmuyorum. Cok saol iyi dileklerin için
Yumurtaliklarina bakar tahlil ister esinden tahlil ister canimAnladım canım, geçmiş olsun. Çok Anlamadığım için bilgi almak istedim. Benim ilk gebeliğim 3. Ayda Korunmasız oldu. Şuan ikinci istiyoruz kısmetse 3 bitirip 4. Aya giricez. Kontrole gittiğim doktor 6 ay Korunmasız olmazsa gel demişti. Acaba dedim bu sizin iğneden falan mı verir nasıl bir tedavi uygular merak ettim
Anladım canım, geçmiş olsun. Çok Anlamadığım için bilgi almak istedim. Benim ilk gebeliğim 3. Ayda Korunmasız oldu. Şuan ikinci istiyoruz kısmetse 3 bitirip 4. Aya giricez. Kontrole gittiğim doktor 6 ay Korunmasız olmazsa gel demişti. Acaba dedim bu sizin iğneden falan mı verir nasıl bir tedavi uygular merak ettim
Peki Kan sonuclariniz nasil cikmisti ?Canım ben de 2 kez doğal yolla hamile kaldım düşükle sonuçlandı ikisi de. Sonrasında 8-9 ay hamile kalamayınca aşılamaya başladık. Belli günlerde senden kan isteyecekler sen onların sonuçlarını alınca da eşinden bazı tahliller ve spermiogram isterler onlar da tamamlanınca rahim filmi çektirmeni isterler bunların sonuçlarıyla beraber sana göre en uygun tedaviye başlatır doktorun. Yani en azından benden bunları istemişti
Peki Kan sonuclariniz nasil cikmisti ?
Saol canimm amin Allah razı olsun. Seninde dilegin kabul olur en yakin zamanda insallahRabbim yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah hakkında hayırlısı olur gelişir yumurtan ve bebişini sağsalim kucağına alırsın
Anliyorum. Benim de endisem bu.Herşey normal çıktı canım ama düşüklerden sonra hamile kalamadığım için hızlandırmak amaçlı isteğe bağlı aşılama önerdi biz de kabul ettik
Çok geçmiş olsun canım çok zor günler geçirmişsin gerçekten Allah sağlıcakla oğluna sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Benimde 10 sebepsiz infertiliteden olmadı sayısız tedaviler tüp bebek falan 3. tüpe gidecekken kızıma hamile kaldım kendiliğinden ondan 15 ay sonrada oğluma Alkahıma çok şükür onca tedaviye gelmeyen bebişlerim Allahın izniyle kendiliğinden geldi şimdi 3. yü istiyorum olursa yaşım genç olsa 4ü bile düşünürdüm çok seviyorum çocukları hayatımızdaki en güzel servetimiz çocuklarımda çok istiyor bir kardeş ama kız olan kız erkek olan erkek kardeş istiyor hatta geçen gün oğlum Allahım annemebirkız bir erkek bebiş gönder diye dua ediyordu:))
Hayırlı olsun tatlım Amin inşallah:)
İnşallah canım amin:)
Bol su kuruyemis tuketiyorum canim inciri arada yemeye çalışıyorum pekmez icmem hic sen inciri gunde kac adet tuketiyorsunİnşallah, incir çok güzel yumurta oluşturuyo bende sayısını da artırıyor hiç denedin mi canım. Pekmez iç, kuruyemiş bol su iç inşallah olur
Bol su kuruyemis tuketiyorum canim inciri arada yemeye çalışıyorum pekmez icmem hic sen inciri gunde kac adet tuketiyorsun
Tamam canim cok saol bende başlayayım bari inofolic kullaniyorum bendeBen korunma ayındayım belki temmuzda başlicam denemeye ama şimdiden düEne girsin diye başladım tabii beslenmeye dikkat etmeye, folik falan içiyorum. Adet bittikten sonra başladım günde 3 4 tane yiyorum eğer temmuzda başlarsam, adetle beraber başlicam günde 6 tane yicem çok güzel etki ediyor
Ayyy maşallah canım inşallah gönlüne göre verir Allah, 3.yü de sağlıkla al kucağına :) bana kalsa da çok çocuk olsun ama nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbul malum çok zor çocuk yetiştirmek bana göre çok masraflı ve psikoljim benimde 2 taneye anca yeter heralde :)) olursa inşallah bende kız erkek farketmez yeterki sağlıklı olsun da. Ya ben bilsem ki hamike kalıp sağlıkla doüurucam belki 3.bile düşğnğrdüm ama bu kadar kayıp artık hamile kalmaktan korkuyprum benim için 3.4. Aya kadar gelebilmek şans yani zaten biz kimseye söylemiyoruz 3.aya kadar annelere bile .. yine öyle olacak olsun da bir, önce 3.ayda annelere aileye söyleriz, 4.5.aya kadar da valla yakınlara söylemeyi düşünmüyorum çok yakınlara söyleriz. Nazara da çok inanıyorum ben. Kısmetimiz de ne var sa o ama, 2 tane olsun yeter şimdilik bize :)
Başla ama prolaktin sorunun yok değil mi, fazlası prolaktini yülseltebiliyor ama bence 6 taneyi geçmezse bişey olmaz. İnofolik dr mu yazdı sen mi aldın benim folidoce bitsin ondan alıcam sırf yumurta kalitesi için, kaliteyi artırıyomuş o da galiba. Valla elimizden geleni yapalım da Allah bize en güzelini nasip edecek inşallah ben inanıyprumTamam canim cok saol bende başlayayım bari inofolic kullaniyorum bende