- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
brc1769...........................2 Haziran
şekerkız67.......................4 Haziran
zehra_s...........................6 Haziran
tektanem.........................7 Haziran
fatima38..........................7 Haziran*(listemizin ilk hamişi)
my_little_cookies_wait......7 Haziran
forever_14.......................11 Haziran
Dinamiss........................18 Haziran
laubali.............................18-20 Haziran
ninik...............................19 Haziran
cicekcik..........................27 Haziran
ayy inşallah şekerkız şans getiririz birbirimizekaydirigubbakcemile2
kittycatcim senin haziranın kaçı.
canım benim gunum 8 gun gecti :) sen beni, listeye ekle canım inşalah haziranda bebişim olacagını ögrenirim :Saruboceq:
canım benim gunum 8 gun gecti :) sen beni, listeye ekle canım inşalah haziranda bebişim olacagını ögrenirim :saruboceq:
[sıze="2"][color="ındigo"]canım cosmonun tarihini sen hatırlarsın onuda eklesene[/color][/sıze]
canım cosmonun tarihi neydi onuda ekler misin_?
Yettim gariiiiiidelikafadulden
30 Haziran şakkıdı
Yettim gariiiiiidelikafadulden
30 Haziran şakkıdı
kıslarr ben regl oldum 1 haziranda bidahaki 1le 2arası temmuz demek istemiştim:))))))))))))
listenin en sonunda yerim:roflol:
canım hemen calısmlara baslarsan haziran sonunda gelir insallah opuyorumnanaktanama ninik temmuzda ögrenecek :roflol::roflol:
merhaba kızlar, ben bu ay 15inde adet bekliyorum. mart annesi olmak istiyorum o yüzden bu adetimden sonra çalışmalara başlıcaz. yani haziranın son haftası. tabi olrusa hamileliğim temmuzda belli olur. ama size katılmak istiyorum. neler yapıyosunuz bir öğrneyim. gerçi epey araştırdım. eşime keçiboynuzu kürü başladım. kendime de incir başlıcam. ayrıca 3 ay önce jinekolog kontrolünden de geçip herşeyin normal olduğunu öğrendim ve folik asit kullanmaya başladım.mart annesi olmak istememin sebebi ise öğretmen olmam. bebek martta doğarsa hiç okuşla gitmeden 5 y kadar kend,m bakabileceğim inşallah hesaplarım tutarsa.herkese kolay gelsin.