• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran bebişlere merhaba demek isteyenler

kızlar benıde kelermısınız 4 hazıran sans getırelım bırbırımıze

kızlar benide ekleyin listeye benede haziranda merhaba demek istiyorum bebişime
10x9h8w.gif

Son düzenleme:
brc1769...........................2 Haziran
şekerkız67.......................4 Haziran
zehra_s...........................6 Haziran
tektanem.........................7 Haziran
fatima38..........................7 Haziran*(listemizin ilk hamişi)
my_little_cookies_wait......7 Haziran
forever_14.......................11 Haziran
Dinamiss........................18 Haziran
laubali.............................18-20 Haziran
ninik...............................19 Haziran
cicekcik..........................27 Haziran

ayy inşallah şekerkız şans getiririz birbirimizekaydirigubbakcemile2

kittycatcim senin haziranın kaçı.

walla kızlar listeyi dün yapamaya başladık dün ilk olarak fatima dan güzel haber aldık acaba hepimize gerçekten uğurlu gelcek mi :nazar:

şekerkız67.......................4 Haziran

ayy inşallah şekerkız şans getiririz birbirimizekaydirigubbakcemile2

kittycatcim senin haziranın kaçı.

canım benim gunum 8 gun gecti :) sen beni, listeye ekle canım inşalah haziranda bebişim olacagını ögrenirim :Saruboceq:

kıslarr ben regl oldum 1 haziranda bidahaki 1le 2arası temmuz demek istemiştim:))))))))))))
listenin en sonunda yerim:roflol:

keçiboynuzu kaynatmak zor geldi eşime pekmezini içiriyorum bu ay bende bal,çörek otu tarçın karışımını deniyorum.ibrahim saraçoğlu hamiş kalmak isteyenlere nane ve adaçayından uzak dursunlar demiştiiikaydirigubbakcemile4

merhaba kızlar, ben bu ay 15inde adet bekliyorum. mart annesi olmak istiyorum o yüzden bu adetimden sonra çalışmalara başlıcaz. yani haziranın son haftası. tabi olrusa hamileliğim temmuzda belli olur. ama size katılmak istiyorum. neler yapıyosunuz bir öğreneyim. gerçi epey araştırdım. eşime keçiboynuzu kürü başladım. kendime de incir başlıcam. ayrıca 3 ay önce jinekolog kontrolünden de geçip herşeyin normal olduğunu öğrendim ve folik asit kullanmaya başladım.mart annesi olmak istememin sebebi ise öğretmen olmam. bebek martta doğarsa hiç okula gitmeden 5 ay kadar kendim bakabileceğim inşallah hesaplarım tutarsa.herkese kolay gelsin.

Son düzenleme:
merhaba kızlar, ben bu ay 15inde adet bekliyorum. mart annesi olmak istiyorum o yüzden bu adetimden sonra çalışmalara başlıcaz. yani haziranın son haftası. tabi olrusa hamileliğim temmuzda belli olur. ama size katılmak istiyorum. neler yapıyosunuz bir öğrneyim. gerçi epey araştırdım. eşime keçiboynuzu kürü başladım. kendime de incir başlıcam. ayrıca 3 ay önce jinekolog kontrolünden de geçip herşeyin normal olduğunu öğrendim ve folik asit kullanmaya başladım.mart annesi olmak istememin sebebi ise öğretmen olmam. bebek martta doğarsa hiç okuşla gitmeden 5 y kadar kend,m bakabileceğim inşallah hesaplarım tutarsa.herkese kolay gelsin.

hoşgeldin aramısa tatlım inş.Allah gönlüne göre verir,umutlar bitmes burda birbirimise destek oluyorus.inş.en mutlu anlarımısı da paylaşırıs..:1hug:

hoşbulduk canım. temmuzda bir yıllık evli olmuş olucam. 25 yaşındayım. bebek için artık uygun zaman diye düşünüyorum. eşim ve ben artık parkta, markette gördüğümüz bebeklere içmiz gidiyor.

kittycat...........................XX Haziran

Back