• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran bebişlere merhaba demek isteyenler

zehra_s...........................6 Haziran
tektanem.........................7 Haziran
fatima38..........................7 Haziran
forever_14.......................11 Haziran
Dinamiss........................18 Haziran
ninik...............................19 Haziran
cicekcik..........................27 Haziran

ay dinamiss şekerim senimi kırıcaz:))))))) gelinn bebişlerimiz gelinnn bu ay annelerinize gelinnnnnnnnn:)))))))

kızlar bebek için ekstra bişey yaptınızmı ne bilim incir kürü olsun bal badem fındık fıstık yemek gibim:))

arkideşlerim ben çıkıcam yarına kadar yokum sabahtan girebilirim ancak listeyi kopyalayıp devam ettirmek isterseniz ettirin.
kendinize iyi bakın bol bebişli zamanlar bizimle olsun

ohhh listemiz dolmaya başlamış :dance:
tamam canım yarın gorusuruz kendıne ıyı bak opuyorumnanaktan

herkese merhaba kizlarr:) biliyosunuz haziran ayi BABALAR GUNU!!! Umarim bu ay eslerimize babalar gunu hediyesi veririz. Rabbim hepimizi gorsun.benim tarihim 7haziran.listeye eklerseniz sevinirim.

zehra_s 6 haziran
my_little_cookies_wait 7 Haziran
laubali 18-20 Haziran
ekledim canım

Son düzenleme:
ay hadi insallah bende birazdan test alcam pozitif cikarsa mayis annesiyim cikmazsa durmak yok bekle beni haziran:)

slm kıslar bende 1 haziranda regl oldum benide listeye alın.ben eşime sabah akşam aç karnına keçiboynuzu pekmezi içirmeye başladım,bende bal,çörekotu,tarçın karışımına başladım.incir kürüne de başıcam.hayırlısı artık:)))))))

slm kıslar bende 1 haziranda regl oldum benide listeye alın.ben eşime sabah akşam aç karnına keçiboynuzu pekmezi içirmeye başladım,bende bal,çörekotu,tarçın karışımına başladım.incir kürüne de başıcam.hayırlısı artık:)))))))

ne zaman sonrakı adetın canım

ayy listenin başını çekiyorum ne güzel.ben geçtiğimiz aralık ayında boş gebelik yaşadım.2 ay korundum.bu 4.ayım inş.bu ay sevinirim.ben bu ay süt ve maydonoz buharını denedim ve hayıt içtim.bakalım inş.bu ay gelir bebişim:Saruboceq:

arkadaşlar bende geçen ay su buharı yapmıştım ama olmayınca olmuyor. bence hep sitresten olmuyor. bu ay tamamen bıraktım yani düşünmeyi bıraktım bakalım 2 gün var adetime ne olucak.
inşalh olur hepimizn

Arkadaşlar 1-2 saat önce test yaptım silikte olsa çift çizgi var ve adetime 5 gün var, çok heyecanlandım hayırlısı olsun inş.

Mayısta hamiş kalmış oluyorum bu durumda değilmi daha kesin olmamakla birlikte

Son 2 gündür yumurtuyorum :şutarafagitti: insallah bu ay olur. Adet tarihim 18-20 haziran arasi. Herkese boooooll sans :lepi: hepinizi haziran ayinda :CüvCüv: görmek istiyorum, bizler 2009 yaz annesi olacaz insallaaaaaaaaahhhhhhhh

Canimm tebrikler evet sat tarihinden itibaren hamile sayilirsin.doktorda bi gorsun hayirlisyla massallah diyelim allah nazarlardan korusun:)))) darisi basimiza.. Ay cok seviniyorum bole duyunca umutlaniyorum bende:))))

my_little_cookies_wait 7 Haziran
ekledim canım

Ama beni unutmuşsun :delphin:

Back