• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran bebişlere merhaba demek isteyenler

yaradan zaten sevdigi kulunu sinarmis, ama ne zaman bitecek. Cikmaz ayin sonundami fisfisfis hehe 6 yil oldu ama sabir, sabir, sabir lalala vs insallahhh allahim artik bi son verir insallaaahhh

benim günüm geçti.1 hazirandı.Ama kendimi adet olacakmış gibi hissediyorum.Bu yüzden biraz daha bekleyeceğim kan testi için.

Maşallah aramıza yeni arkadaşlar katılmış sayımız artmış ne güzel.
ınşallah hiçbirimiz adet olmayız ve bebeklerimiz gelir bekletmeden..
Ben Pazar gününe kadar şehir dışında olacağım. Sergimiz var ve resmi görevliyim. ınşallah dönüşte müjdeli haberler getiririm. Hepiniz kendinize iyi bakın canlarım..

şekerkız67.......................4 Haziran
gulcangulcan....................5 Haziran
zehra_s...........................6 Haziran
tektanem.........................7 Haziran
fatima38..........................7 Haziran*(listemizin ilk Hamilei)
my_little_cookies_wait......7 Haziran
forever_14.......................11 Haziran
Desdomona.....................15 Haziran
Dinamiss........................18 Haziran
laubali.............................18-20 Haziran
ninik...............................19 Haziran
cicekcik..........................27 Haziran
cosmopoli.......................30 Haziran
kittycat...........................XX Haziran
brc1769...........................2 Temmuz

listemizin son hali zehra_s , şekerkız67, gulcangulcan cım en yakın sizin tarihler belirti gibim bişeyleriniz var mı??
cümleten sevindirin bizi alkisalkisalkis

laubali cim sıkma canını inşallah en kısa sürede kavuşursun bebişine. hayırlısı olsun canım benim hepimiz için, her işte bir hayır vardır demek lazım biliyorum zor ama öyle be güzelim

günaydın. beni de ekleyin bari listeye erken ama çok sabırsazlanıyorum gerçekten. 13-14 temmuz:)
o zamana kadar hamile kalmak için neler yaptınız budan takip ederim. hamile kalanlar lütfen ayrıntılı şekilde neler yaptığını anlatsın.

Desdomona.....................15 Haziran
Desdomona.....................13-14 Temmuz

günaydın desdomona cım valla bende çok sabırsızlanıyorum :ecrin_bebek:

valla ben daha hamile kalmadım ama iki gün önce incir kürüne başladım sabahlarıda tarçın pekmez çörekotu ve fındık karışımı yapıp bir kaşık atıyom ağzıma. birde preseeder diye bir jel varmış sperm dostu ondan aldım yumurtlama zamanı onu kullanıcam. eğer hamiş kalırsam süper olurrrr bu kadar şeyede insaf yani dimiii

bu arada tekrarlayan konulara girmiş topikimiz niye ki varmıydı haziran yoktu haziran temmuz olarak bi topik vardı anlamadım yaa

evet canım haklısın bence de. haziran temmuz diye var. sadece haziran yok. preseed çok pahalı değil mi canım, ne kadara aldın?benim ilk denemem olacak. o yüzden fazla abartmak istemiyorum. keçiboynuuz kürü içiriyorum eşime. kendim de incire başlıcam. senin kaçıncı denemen?

bu arada farkettim de benim adım istede 2 kere var. haziran 15 i silin. hamile olma ihtimalim yok bu ay. bi dahaki ay inşallah.

--------------------------------------------------------------------------------

Desdomona.....................13-14 Temmuz

preesed evet acık pahalı özelden atarım fiyatını sana birde burdan söylemek sorun olabilir ama arama motorunda yazarsan satan siteler çıkıyor.

bizim 3 ay bir denedik olmadı o sırada ben doktor kontrolüne gitmiştim smear testi yapılmıştı rahimazğında cin2 tespit edildi ameliyat oldum küçük bir operasyon daha doğrusu 6 hafta ilişki yasaktı yani 3 aylık denememizden sonra ilk bu ay denedik olmadı 4. ayımız 5. ayda tutar inşallah.
benim yaşım 31 ondan korkuıyorum yaş ilerledikçe zorlaşıyor ya hamile kalmak. hayırlısı tabiki ama senin ilk denemense gerek yok preseed e bir kaç ay deneyin bende de direk işe yararsa tavsiye ederim. gerçi bu sitede yine başka bir topikte preseedle hamile kalan bi sürü kişi varmış. özellikle eşlerde sperm sayısı az olanlarda çok işe yarıyormuş tabi benim eşimin biz sperm sayısını falan ölçtürmedikte işte umut :))

ama keçiboynuzu kürü de acayip iyi geliyormuş yine burdan edindiğim bilgilerden canım hihoyyyt
inşallah sizin bebişinizde çok özletmeden gelir

Back